Çoğu Yardım Çağrısına Ati+Amd kombinasyonunda hata var, güncel olmadığı için hata verir diyorlar ancaak ;
Ben İntel İşlemci ve Nvidia Ekran Kartı Kullanıcısıyım ginede grafiklerde kayma oluyor şuan gerekli güncellemeleri yaptım
10 yıl önce aldığım pc ile oyun açılıyo ancak 1 sene once aldığım pcde oyunda grafik kayıyor.
Hep Dediğim Gibi '' Bi İşide Düzgün Yap TÜRKİYE'm''
Intel+Nvidia HATASI-Buna Ne Diyecekler?
Re: Intel+Nvidia HATASI-Buna Ne Diyecekler?
+Güncell ???
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Selam,
İntel İşlemci NVDİA Kart ile oyuna girmekteyim. Kayma yok ayrıca cam gibi bal dök yala
İntel İşlemci NVDİA Kart ile oyuna girmekteyim. Kayma yok ayrıca cam gibi bal dök yala
- SoulKitchen
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: HÜR
Aynı sorunu arada ben de yaşıyorum malesef. Özellikle Mısır Çarşısı'nda dükkanlar görünmüyor ve görüntü bayağı kayıyor.

YasinKocamanca yazdı:Selam,
Ekran Kartı Modelini Yazabilirmisn ?
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
NVDİA Geforce 9400 GT 1 GB 128 BİT ARTI O-C de var.Raycon yazdı:YasinKocamanca yazdı:Selam,
Ekran Kartı Modelini Yazabilirmisn ?
Ati x1550 ekran kartım var 512mb 64 bit, oyunu çatır çatır oynuyorum valla.
Sanırım OnBoard ekran kartlarında problem oluyor benim Nvidia gt 630m 2gb ekran kartı vvar laptop olduğu için haliyle onboard ekran kartı.
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Phenomena
Siz gidip ikv'nin desteklediği modeldeki kartları almazsanız haliyle sorun çıkartır. Dünyanın en hızlı bilgisayarı ikv yi iyi hızlı oynatacak diye bir şey olmadığı gibi dünyanın en dayanıklı bilgisayarınında ikvyi oynatamayacağı anlamına gelmez...
Bir sistem toplarken yada alırken ne için aldığınıza karar verip ona göre özellikleri almalısınız. Siz gidipte 8 kişilik aile arabası almak isteyipte volkswagen iyi markadır oradan alayım deyip golf alırsanız haliyle sığamazsınız. Çünkü arabanın yapılış amacı farklıdır. Aynı bu şekilde ekran kartım Nvidia sağlamdır deyip almanız o kartın oyunu iyi oynatacağı anlamına gelmez.
İşlemci olarakta i5 i3 ten daha iyidir diyorlar fakat şahsım adıma söylüyorum testlerim i3 işlemci ikv yi çok daha sorunsuz oynatıyor. Söylenenlere aldırmadan kendiniz araştırın...
Bir sistem toplarken yada alırken ne için aldığınıza karar verip ona göre özellikleri almalısınız. Siz gidipte 8 kişilik aile arabası almak isteyipte volkswagen iyi markadır oradan alayım deyip golf alırsanız haliyle sığamazsınız. Çünkü arabanın yapılış amacı farklıdır. Aynı bu şekilde ekran kartım Nvidia sağlamdır deyip almanız o kartın oyunu iyi oynatacağı anlamına gelmez.
İşlemci olarakta i5 i3 ten daha iyidir diyorlar fakat şahsım adıma söylüyorum testlerim i3 işlemci ikv yi çok daha sorunsuz oynatıyor. Söylenenlere aldırmadan kendiniz araştırın...
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
MuvaFFa yazdı:Siz gidip ikv'nin desteklediği modeldeki kartları almazsanız haliyle sorun çıkartır. Dünyanın en hızlı bilgisayarı ikv yi iyi hızlı oynatacak diye bir şey olmadığı gibi dünyanın en dayanıklı bilgisayarınında ikvyi oynatamayacağı anlamına gelmez...
Pardonda ekran kartının üstünde ikv destekliyor yazmıyoki ? yazıyosa ben görmedim.
Ayrıca Ekran kartları ikvye ayak uydurmayacak ikv kendini geliştiricek ve yeni sistemlere uyum sağlayacak bir data kurucak. He oynamak sorun değil çıkartırım 7 yıl önce aldığım bilgisayarı oynarım ancak ne gerek var kendini geliştirmeyen bir oyun için. Ben sadece ikv kendini geliştirsin istiyorum.
Yorum yapacak değil çözüm bulacak ilgilenirse sevinirim.