Özellikle Holdeki hata
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: 20000000
Özellikle Holdeki hata
Öncelikle merhabalar ben ankaplus sunucunda oynamak'tayım oyundaki karakter adım XxxTheCaPRiCexxX Şimdi asıl meselemiz olan hatada Ben holde gezmedik yer bırakmıyorum Yıldırım 2 tılsımı sayesinde dogal olarak düşen eşyaları kasamda saklıyorum ve ben bunları satmak için tekrar maden ocağına geldiğimde ekran kararıyor aynı şekilde oyunu alta alıp tekrar dan girdiğimde düzeliyor biraz zaman geçtikten sonra oyun aynı şekilde yapıyor birde bu olay yetmezmiş gibi saat'e giderken aralıklarla kritik hata veriyor sizce benim bilgisayarımdan mı kaynaklanıyor veya oyun hatasımı ?
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Kuklacı
Re: Özellikle Holdeki hata
Ekran karardığındaki sorun Ekran kartından kaynaklanan bir şey ama Kritik hata herkeste meydana gelen bi sorun onun çözümü yok
Ekran kartı driver güncelle o da olmazsa ekran kartını değiştir bende de öyle oluyordu

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Bende de aynı sorun var ama İstanbul kıyamet vakti oyununda değil , FİFA 2013 oynarken oyunda adamların yüzleri değişik renkler alıyor ekran gök kuşağı gibi rengarenk oluyor.
Ekran kartı güncellemesi yok son sürümü kurulu sorunu çözemedim umarım çözen olur .
Ekran kartı güncellemesi yok son sürümü kurulu sorunu çözemedim umarım çözen olur .
- ardawolf22
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: VaRa vaRa
Öncelikle merhaba ;
Yazdığın yazıyı okumak için savaş verdim , Bidakine farklu renk kullan .
Gelelim konuya ,
Bahsını ettiği hata tamamıyle ekran kartı ve , Sürümüne bağlı bir hata .
İşlemciylede alakası ola bilir .
Yazdığın yazıyı okumak için savaş verdim , Bidakine farklu renk kullan .
Bahsını ettiği hata tamamıyle ekran kartı ve , Sürümüne bağlı bir hata .
İşlemciylede alakası ola bilir .
Since 2006...

IıBLoDyDeaTHıI
IBLoDyDeaTHI
IBLoDyDeaTHSI
#UzakDurmaJacopS'dan
Yakup
IıBLoDyDeaTHıI
IBLoDyDeaTHI
IBLoDyDeaTHSI
#UzakDurmaJacopS'dan
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Life And Death
Kalabalık ortamlarda bilgisayarın çok kasıyor mu ? İşlemci kapasitesi dolduğunda oyun bir süre yanıt alamadığında Krtik hata ile oyundan atabilir. Kararma sorunuda ekran kartından kaynaklanıyor olabilir.
-
- Acemi Savaşçı
ekran kartında diyorsunuzda laptop u yeni aldım ve ekran kartı 2 gb
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Life And Death
Çözünürlük ayarların nedir ? Bir uyuşmazlık söz konusuda olabilir.Thecapricee yazdı:ekran kartında diyorsunuzda laptop u yeni aldım ve ekran kartı 2 gb
-
- Acemi Savaşçı
Şuan en hepsini orta konuma aldım bekliyorum bakalım aynı hatayı verirse işlemçi intel inside core i3
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Phenomena
Bayağı yardım edem var düşünceniz çok güzel ama yönlendirmeleriniz çok yanlış. Ekran kartında sorun var demek için önce bi sistemini bilmelisiniz. Ardından işletim sistemini ve sistemin kurulma tarihini sormalısınız ki daha net bir cevaplar bulasınız.
Bu kararma hatası ekran kartı sorunlarında çok veriyor doğrudur haklısınız ama ikv dosyalarında yada işl. sistemi dosyalarında sorun olduğunda da bu şekilde hatalar verir. Özellikle kritik hata vermesinin dosyalar ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Buda benim görüşüm yanlışta olabilir...
Bu kararma hatası ekran kartı sorunlarında çok veriyor doğrudur haklısınız ama ikv dosyalarında yada işl. sistemi dosyalarında sorun olduğunda da bu şekilde hatalar verir. Özellikle kritik hata vermesinin dosyalar ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Buda benim görüşüm yanlışta olabilir...
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Ekran Kartını Güncelleyip Ramini Yükselt