Etkinlik Öneri ve Yorumları

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
Kullanıcı avatarı
ozanba9999
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Re: Etkinlik Öneri ve Yorumları

Mesaj gönderen ozanba9999 »

selamlar 6-7 nisan tarihlerindeki ölüm oyunu etkinliğinde video çekilicekmi veya nisan ayında hangi karsılasmada video çekilicek hemen bilgi verirmsinizs sımdıden tesekkurler
xMeZaR/ASKLEPİOS

DieHunter

YASUO

2008 - ...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
-Mustafa Kemal Atatürk

Resim
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

ozanba9999 yazdı:selamlar 6-7 nisan tarihlerindeki ölüm oyunu etkinliğinde video çekilicekmi veya nisan ayında hangi karsılasmada video çekilicek hemen bilgi verirmsinizs sımdıden tesekkurler

Selam ozanba9999,
Bu ay ki etkinlik takvimimizde sancak savaşı etkinliğimize video çekilmesi planlanmaktadır.
İlginiz için teşekkür eder,iyi eğlenceler dileriz.
Kullanıcı avatarı
Notr25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Mu Be On

Mesaj gönderen Notr25 »

Selamlar,

Daha önce direkt birilerine iletsemde pek ti ye alınmadı ama benim şöyle bir etkinlik önerim olacak. Dikkat ettiyseniz hep Ölüm Oyunu Sancak Savaşı Bil Kazan Ara bul gibi şeylerden artık sıkılmadıkmı sizcede ? Eskiden Ara ara Takvimde olmayan etkinliklerimiz vardı Örneğin 50milyon hp li FAre gibi =) Yada ne bileyim MEsela aklıma hemen şu geldi bu satırları yazarken İki etkinnlik bir GM nin gelip salona sıkışıp birşeyler yapmaya çalışmamızdan ziyade Eminönüne özel günlerde yaptığınız gibi Atın Yer altının tüm Yaratık ve boss larını.. BAk ortalık nasıl şenlik alanına dönüyor :) gibi gibi gibi çoğaltılabilir.
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sshinobi »

Merhaba,

Genel etkileşim bölümünde açtığım bir konuyu GM Erdogan'ın tavsiyesi üzerine buraya kopyalıyorum.

"Bir etkinlik önerisinde bulunacaktım. İKV oyununda verilen hasarlarla ilgili veya başka konularda rekorlar kitabı oluşturulabilir. Mesela Karacin'e verilen en yüksek fiziksel hasar veya en yüksek ağır vuruş gibi. Her ay farklı birşey olur. Mesela bir ay Vahşi'ye verilen en yüksek fiziksel hasar olur. Başka bir ay Kenan'a vurulan en yüksek yıldırım hasarı olur. Veya Stuarta verilen en yüksek ağır vuruş hasarı gibi. Her ay veya her hafta bu periyot değişebilir ve forumda ilgili başlık altında fotoğraflar paylaşılır. Kazanan ödüllendirilir ve başka bir konuda tüm rekorlar alt alta sıralanır rekorlar tarihi diye veya başlık farklı olabilir."
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Notr25 yazdı:Selamlar,

Daha önce direkt birilerine iletsemde pek ti ye alınmadı ama benim şöyle bir etkinlik önerim olacak. Dikkat ettiyseniz hep Ölüm Oyunu Sancak Savaşı Bil Kazan Ara bul gibi şeylerden artık sıkılmadıkmı sizcede ? Eskiden Ara ara Takvimde olmayan etkinliklerimiz vardı Örneğin 50milyon hp li FAre gibi =) Yada ne bileyim MEsela aklıma hemen şu geldi bu satırları yazarken İki etkinnlik bir GM nin gelip salona sıkışıp birşeyler yapmaya çalışmamızdan ziyade Eminönüne özel günlerde yaptığınız gibi Atın Yer altının tüm Yaratık ve boss larını.. BAk ortalık nasıl şenlik alanına dönüyor :) gibi gibi gibi çoğaltılabilir.
Selam Notr25,
Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
Mevcut etkinliklerimiz sizlerin güzel zamanlar geçirebilmeniz adına düzenlenmekte ve ilgi görmektedir.Özel günlerimiz dışında,süpriz etkinlikler kapsamında bahsi geçen etkinliklerimiz düzenlenmeye devam edilecektir.
Yeni önerilerinizi bekliyor olacağız:)
Kullanıcı avatarı
Notr25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Notr25 »

Yeni Bir Teklif daha ! :)

Yıllardır edindiğim gözlemlere dayanarak oyun içerisinde oyuncularımızın en sevdiği etkinlik genelde Klan Savaşları Ölüm oyunları veya Bir önceki iletimde bahsi geçen süpriz etkinlikler. Buna Benzer olarak aslında bir etkinlik sonucu bence ödül verilmeside pek ilgi çekici değil bana göre ama , neyse konumuza dönelim :) Ne diyordum. Ha evet buna benzer olarak Oyuncularımızın Destek ekibi ile hem daha yakın iletişim kurması hemde onlarında birer oyuncu olduklarının farkına vararak kıyamet takımları ile yapılan düello lar artırılabilir diye düşünüyorum. Zaten aman aman bir yoğunluğumuz yok yani bir kaç saat buna ayrılabilir. Oyuncularımızda tek seferde salonda yitip gitmektense farklı kombinasyonlar ile Kıyamet ekibini yenebilir ve bunun yaratacağı moral motivasyon ile daha çok sarılır oyuna :)

To be Continued..
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Notr25 yazdı:Yeni Bir Teklif daha ! :)

Yıllardır edindiğim gözlemlere dayanarak oyun içerisinde oyuncularımızın en sevdiği etkinlik genelde Klan Savaşları Ölüm oyunları veya Bir önceki iletimde bahsi geçen süpriz etkinlikler. Buna Benzer olarak aslında bir etkinlik sonucu bence ödül verilmeside pek ilgi çekici değil bana göre ama , neyse konumuza dönelim :) Ne diyordum. Ha evet buna benzer olarak Oyuncularımızın Destek ekibi ile hem daha yakın iletişim kurması hemde onlarında birer oyuncu olduklarının farkına vararak kıyamet takımları ile yapılan düello lar artırılabilir diye düşünüyorum. Zaten aman aman bir yoğunluğumuz yok yani bir kaç saat buna ayrılabilir. Oyuncularımızda tek seferde salonda yitip gitmektense farklı kombinasyonlar ile Kıyamet ekibini yenebilir ve bunun yaratacağı moral motivasyon ile daha çok sarılır oyuna :)

To be Continued..
Selam Notr25,
Düello etkinliğimizi etkinlik alanı dışında Er meydanına da taşıdık. Bu etkinlik ile alakalı olarak siz oyuncularımızın daha da eğleneceğini düşündüğümüz yeni planlarımız var kısa zamanda hayata geçirmeyi planlamaktayız ;)
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Haini bul etkinliği kadar saçma bir etkinlik görmedim.ben 10dk içinde 5 kere yakaladım.Peşinden koşturttu.canı belli orana inince kendini ışınladı.orda burda az canı kaldığında birileri yakalayıp kesip öldürüyor.Amaç yok neyin nesi zevk mi almamızı beklediniz bu işten ben orasını çözemedim.

oyun o kadar kastı ki adam gitmiş aramızdan kimse farkında olmadı adamın gittiğinden. millet birbirine saldırıyor.

Bu etkinlik önerisi kimin kafasından çıktıysa etkinlik görevlisinin yapacağı hareket tarzlarını gözden geçirsin...

Oyuncularda olmayan ekstra özellikleri kullanamasın mesela ?
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

ORHANBEY yazdı:Haini bul etkinliği kadar saçma bir etkinlik görmedim.ben 10dk içinde 5 kere yakaladım.Peşinden koşturttu.canı belli orana inince kendini ışınladı.orda burda az canı kaldığında birileri yakalayıp kesip öldürüyor.Amaç yok neyin nesi zevk mi almamızı beklediniz bu işten ben orasını çözemedim.

oyun o kadar kastı ki adam gitmiş aramızdan kimse farkında olmadı adamın gittiğinden. millet birbirine saldırıyor.

Bu etkinlik önerisi kimin kafasından çıktıysa etkinlik görevlisinin yapacağı hareket tarzlarını gözden geçirsin...

Oyuncularda olmayan ekstra özellikleri kullanamasın mesela ?
Selam ORHANBEY,
Tüm sunucular baz alındığında etkinlik görevlileri ve oyuncularımızın keyif alarak katılım gösterdiği zevkli bir etkinlik olduğunu düşünmekteyiz.Hain sunucuda bulunduğu süre zarfında komut ile yer değiştirememektedir.(Sancak sunucusunda ki görevlimizin kritik hata aldığını belirtmek isterim.)Sizlerden tek farkı hızlı olmasıdır ki karşılığında ödül alınacak bir görev karakterini öldürmek çokta kolay olmamalı diye düşünmekteyiz.Buradaki amaç haini yakalamak ve öldürmektir kalabalık bir topluluk haini yakaladığında ödülleri iksir olurken tek kişinin görevi sonlandırması halinde ödülü hidrojen olacaktır.Etkinliğimizin bu gece ilk defa uygulamaya geçtiğini düşünürsek ilk etapta adaptasyon sıkıntısı olagelmesi herkes açısından normaldir.Hep birlikte daha da güzelleşeceğine inanıyoruz:) Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder,iyi eğlenceler dileriz.
Kullanıcı avatarı
Notr25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Notr25 »

Örneğin bugünki Etkinlik Hain Kaçıyor Son derece Hoş ve eğlenceli idi. Her ne kada Supra iksirleri beğenmesemde :P Nitekim bu etkinlik gördüğünüz gibi Tek bir Görevlinin kaçması tüm sunucununda Kovalaması ile sonuçlandı :) Bu hain daha güçlü olamazmıydı ? Veya Hainler topluluğu olarak bize direnemezmiydiniz :)

“Etkinlikler” sayfasına dön