Konuyu nasıl açayım bilememdım ama.!
Ejder yoksa sıgınaklara gıremıyoruz ejder basmak ıcın malzeme toplayim diyorum 2 kadim 30m 5menekse 20-25 m Menekselere 1 er 1 er arttırıcı ile halederım fakat kadimin 1 tanesini görevden alırım dıyorum ama kadim grubuna gıremıyorum 3 haftadır 1 kadım hıdra pençesını alamadım görev e yardım eden bi lonca varmı ? Varsa cumartesileri akşama kadar oyundayım bi el atsanız sevinirim Kadim menekse alex kaldı sadece !
Yardım bekle bekle nereye kadar
- furkal2000
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Yardım bekle bekle nereye kadar
malesef kardeş yardımsever oyuncu bulmak çok nadir grup bölgelerine sadece 1 ejdersiz adam bile almazlar okadar yani üretmen şart başka hiç bir oyunda böyle oyuncular yok
mesela bnm maden diğer çarımın solucan görevi duruyordu solucanı kesecekler gruplarının en az yarsının görevi yok yer açma zahmetinde bulunmadılar desteğe alalım dediler ha derlerseki eğer o kişiler öyle bir zorunluluğumuz yok diyecek hiç bişeyim yok yazık.
mesela bnm maden diğer çarımın solucan görevi duruyordu solucanı kesecekler gruplarının en az yarsının görevi yok yer açma zahmetinde bulunmadılar desteğe alalım dediler ha derlerseki eğer o kişiler öyle bir zorunluluğumuz yok diyecek hiç bişeyim yok yazık.
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Respectful City
Sunucumuz da ki klan durumu düzgün olsaydı lodos olarak senin ile gb atabilirdik ancak lodos klanından adam kalmadığı için zorcinss354 yazdı:Konuyu nasıl açayım bilememdım ama.!
Ejder yoksa sıgınaklara gıremıyoruz ejder basmak ıcın malzeme toplayim diyorum 2 kadim 30m 5menekse 20-25 m Menekselere 1 er 1 er arttırıcı ile halederım fakat kadimin 1 tanesini görevden alırım dıyorum ama kadim grubuna gıremıyorum 3 haftadır 1 kadım hıdra pençesını alamadım görev e yardım eden bi lonca varmı ? Varsa cumartesileri akşama kadar oyundayım bi el atsanız sevinirim Kadim menekse alex kaldı sadece !
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Dedikleriniz doğru ama ikinci bir hesap kassam onunda görevlerı olucak yıne yardım edemeyecekler yine kalıcak ama ejder basmadanda gb ye giren birçok insan gördüm tanıdıkları ile
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Deva
Yarın akşam saat 21:00 gibi elimden geldiğince ben ve dostlarım kadimine yardım ederiz.Oyundan ulaşamazsan Skype Adresim : Prutania
-
- Salgın Koruyucusu
Bir isteğim olacaktı yarın dediniz ama perşembe günü sınavım var da Cuma günü size uygunsa daha iyi olur eğer uygun degılse girerım saat 21 de.
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Deva
hatta o zaman cumartesi aynı saatte yapalım uygunsa hafta sonu daha rahat olur hem 
Gargoyle35 yazdı:Yarın akşam saat 21:00 gibi elimden geldiğince ben ve dostlarım kadimine yardım ederiz.Oyundan ulaşamazsan Skype Adresim : Prutania
++
??????????RifatSrky yazdı:Gargoyle35 yazdı:Yarın akşam saat 21:00 gibi elimden geldiğince ben ve dostlarım kadimine yardım ederiz.Oyundan ulaşamazsan Skype Adresim : Prutania
++
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
-
- Salgın Koruyucusu
Teşekkürler iyi olur cuma cumartesi farketmez