Merhaba,
Bir etkinlik önerisinde bulunacaktım. İKV oyununda verilen hasarlarla ilgili veya başka konularda rekorlar kitabı oluşturulabilir. Mesela Karacin'e verilen en yüksek fiziksel hasar veya en yüksek ağır vuruş gibi. Her ay farklı birşey olur. Mesela bir ay Vahşi'ye verilen en yüksek fiziksel hasar olur. Başka bir ay Kenan'a vurulan en yüksek yıldırım hasarı olur. Veya Stuarta verilen en yüksek ağır vuruş hasarı gibi. Her ay veya her hafta bu periyot değişebilir ve forumda ilgili başlık altında fotoğraflar paylaşılır. Kazanan ödüllendirilir ve başka bir konuda tüm rekorlar alt alta sıralanır rekorlar tarihi diye veya başlık farklı olabilir.
İKV Rekorlar Kitabı
- Revolutionn
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV Rekorlar Kitabı
Shinobi Adını sevdim belli ki Naruto sevenlerdensin aynı ben ve bu etkinlik önerisi güzel olmuş ilerlese iyi olur 
Revolution
Latitha
Fearlessx
Latitha
Fearlessx
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Bence güzel bir öneri.Geliştirilerek daha da güzel bir hale getirilebilir. 
CHIVALROUS
- KARAHAMZALI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
çok güzel bir öneri üstünü fulleyip boş boş gezenlere farklı bir uğraş çıkar 
Güzel bir öneri olabilir.
Ancak üzerinde durulabilmesi için viewtopic.php?f=87&t=83103&start=300 buradan Etkinlik Ekibi Kaptanına sesinizi duyurmalısınız.
- itachi
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Iıosmanlı Nefesiıı
Forumda Naruto izleyende varmışRevolutionn yazdı:Shinobi Adını sevdim belli ki Naruto sevenlerdensin aynı ben ve bu etkinlik önerisi güzel olmuş ilerlese iyi olur
Bizde kardeşlik nedir bilir misin? Nefesin kesildiğinde; al bu can senindir.
Yolun sonu uçurum olsa; çekil ilk adım benimdir.
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
Yolun sonu uçurum olsa; çekil ilk adım benimdir.
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Etkinlikler sadece hasar üzerine de olmayabilir. Mesela arka arkaya sıralanmak suretiyle en uzun kuyruğu oluşturma etkinliği de olabilir. Oyuncuların aklına gelebilecek değişik rekor denemeleri de yetkililerin gözlemi altında denenebilir. Etkinlik ekibine yapılan bir istek sonucu şu gün ve şu saatte şu rekoru denemek için toplanıyoruz denir eğer etkinlik ekibinden olumlu yanıt gelirse oyuncular o gün toplanır ve etkinlik ekibinin gözlemiyle deneme gerçekleştirilir.
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Phenomena
Anime candır :ugeek:itachi yazdı:Forumda Naruto izleyende varmışRevolutionn yazdı:Shinobi Adını sevdim belli ki Naruto sevenlerdensin aynı ben ve bu etkinlik önerisi güzel olmuş ilerlese iyi olur. Adımdan da belli olduğu gibi bende İtachi'yi çok seviyorum. Her neyse öneri güzel beğendim.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Lonca Alımım Yok
emekli olmadan önce böyle bir etkinlik yapılsaydı savaşçı sınıfında tüm rekorları elimde tutardım 
01.04.2013 İKV'DEN EMEKLİ 
- Revolutionn
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım