Bir fikir // Öneri.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Timeofdeath
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Bir fikir // Öneri.

Mesaj gönderen Timeofdeath »

Öncelikle merhaba arkadaşlar ;

Bu konuda dile getirmek istediğim fikrim, bilindiği üzere yeni grup bölgeleri geldi. Yeni itemler, eşyalar vs vs.. Bu konudaki düşüncem ise bana göre yeni çıkan zırhlar özelliklede savaşçının yeni zırh tasarımları oldukça kötü yani bi önceki zırh olan gece zırhı şimdiki zırhtan çok daha güzel ve yaratıcı. Asıl mevzu ise her oyunda olmasada bazı oyunlarda skin sistemi var örn. Counter Strike ; istediğimiz tasarımları oyun içine atıp sadece kendimizin görebildiği güzel göze hoş gelen oyunun zevkini daha iyi çıkarmaya yardımcı olan silah tasarımları mesela. Bunun gibi İstanbul Kıyamet Vakti'nede aynı sistem gelse sadece kendimizin görebildiği, bence oyundan zevk alma oranı bi tık daha artabilir. Benim düşüncem bu kafanıza yattıysa desteğinizi bekliyorum. Varsa eksiklikler siz tamamlayabilirsiniz.

İyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
JeweLRaeX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Re: Bir fikir // Öneri.

Mesaj gönderen JeweLRaeX »

Önerinizi forumdan paylaşmanız birşey sağlamayacak.Önerinizi; http://www.istanbuloyun.com/support.aspx bildirim tipini öneri olarak seçerek yaparsanız ilgili kişilere öneriniz gidip değerlendirilebilir.
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team

Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön