Bildiğiniz üzere her karakterin akçeyle alınmış yardımcılarının kendilerine has yetenekleri var.
Değinmek gerekirse (konuyu açma bakımından) Büyücünün Gözcü'sü Savaşçının Ayı'sı ve Şifanında Kangal'ı oluyor.
Yeteneklerinden bahsedicek olursak Gözcünün elektrik hasarı verdiğini , ayının kanatabildiğini ve kangalında daha hızlı koşabilip fiziksel hasar verebildiğini biliyoruz.
Çok uzatmayıp önerim-fikrime gelicek olursak site üzerinden yardımcı petlerin açılıp kapanabilme seçeneğinin olduğu gibi
yardımcılarımızın aynı zamanda yeteneklerinide değiştirebilmemiz güzel olur. Örn: Gözcünün 4 yeteneği (tabi biri seçilebilir) ( Fiziksel - Buz - Ateş - Elektrik(klasik hali)) Ayının 4 yeteneği ( Kanatma(klasik) - Elektrik - Ateş - Maksimum hasar) Kangalın 3 yeteneği ( Fiziksel hasar(klasik) - Zehir - Asit)
tabi bu yetenekler değiştirilebilip dallandırılabilirde fazla detaylı olabilir ;
Örn: Gözcü 10 puan olduğuna sahibine ekstradan seçilen element bakımından direnç/hasarverebilir.
Ayı tank tarafından kullanıldığında 10 puansa pasif olarak tanka daha fazla can/savunma/dirençverebilir. Kangal 10 puanda sahibinin ayarladığı%hp de sahibine belli bi miktar şifa basabilir gibi gibi...
Önerimin dikkate alınmayacağını bildiğim için sadece buraya yazma gereği hissettim böyle özellikler olsa siz ikv halkı yardımcılar hakkında neler düşünürsünüz? yorum atarsanız sevinirim
Shizune yazdı:Bildiğiniz üzere her karakterin akçeyle alınmış yardımcılarının kendilerine has yetenekleri var.
Değinmek gerekirse (konuyu açma bakımından) Büyücünün Gözcü'sü Savaşçının Ayı'sı ve Şifanında Kangal'ı oluyor.
Yeteneklerinden bahsedicek olursak Gözcünün elektrik hasarı verdiğini , ayının kanatabildiğini ve kangalında daha hızlı koşabilip fiziksel hasar verebildiğini biliyoruz.
Çok uzatmayıp önerim-fikrime gelicek olursak site üzerinden yardımcı petlerin açılıp kapanabilme seçeneğinin olduğu gibi
yardımcılarımızın aynı zamanda yeteneklerinide değiştirebilmemiz güzel olur. Örn: Gözcünün 4 yeteneği (tabi biri seçilebilir) ( Fiziksel - Buz - Ateş - Elektrik(klasik hali)) Ayının 4 yeteneği ( Kanatma(klasik) - Elektrik - Ateş - Maksimum hasar) Kangalın 3 yeteneği ( Fiziksel hasar(klasik) - Zehir - Asit)
tabi bu yetenekler değiştirilebilip dallandırılabilirde fazla detaylı olabilir ;
Örn: Gözcü 10 puan olduğuna sahibine ekstradan seçilen element bakımından direnç/hasarverebilir.
Ayı tank tarafından kullanıldığında 10 puansa pasif olarak tanka daha fazla can/savunma/dirençverebilir. Kangal 10 puanda sahibinin ayarladığı%hp de sahibine belli bi miktar şifa basabilir gibi gibi...
Önerimin dikkate alınmayacağını bildiğim için sadece buraya yazma gereği hissettim böyle özellikler olsa siz ikv halkı yardımcılar hakkında neler düşünürsünüz? yorum atarsanız sevinirim
Güzel bir öneri.Geliştirilerek daha güzel bir hale getirilip oyunculara sunulabilir.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
Bence gayet güzel bir öneri özellikle de teslanın farklı yeteneklerinin olması yönündeki önerinizi çok beğendim. Çemberlitaşta gbm 71 e tesla yolladığımızda onu yavaşlatması güzel bir şey ama elektrik hasar aldıkça makinenin canının yükselmesi sinir bozucu. Elektrik yerine fiziksel hasar verdiğinde hem onu sersemletip yavaşlatır hem hasar verip yardımcı olur. Umarım öneriniz dikkate alınır.
Oyunda bir çok eklenti yapılıyor fakat çoğu oyuncuların istemediği eklentiler oluyor.Burda arkadaşımız bir öneri paylaşmış,bun öneri değerlendirip,düzenleyerek oyunculara sunulabilir,hatta daha da geliştirilebilir.Örneğin yardımcılarımızda seviye atlayıp,her seviyede belirli özellikler kazanabilir,seviye atlatmak için tabi ki gerekli bir mataryel olmalı.Gerçekte oyuna girince insanın şuan canı çok sıkılıyor,1-2 küçük eklenti oyuna heyecan ve canlılık katacaktır.
Shizune yazdı:Bildiğiniz üzere her karakterin akçeyle alınmış yardımcılarının kendilerine has yetenekleri var.
Dün gece bu öneriyi desteğe attım ama aklımda gerçekten klasik cevap verecekleri ümidi vardı. Biliyorsunuz gelecekte böyle bi eklenti böyle bi gelişim yapmayı düşünmüyoruz gibisinden.. Bugün maillerimi kontrol ederken cevap geldi ve aynen şöyle yazıyordu /color]
Merhaba,
Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine göre eklemeler yapılmaktadır. Bu tip öneriler bir öneri havuzunda toplanarak takip edilmektedir.
İyi günler.
aynı öneriyi destekten yollasak bir sonuç elde edebilirmyiz?
Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine göre eklemeler yapılmaktadır. Bu tip öneriler bir öneri havuzunda toplanarak takip edilmektedir.
İyi günler.
[/color]
Oyunu bıraktım geri geldim sonra tekrar bıraktım yine geldim bir kez daha bıraktım yine geldim.
Anlıcağınız hala aynı klasik cevap...