SIĞINAKLAR ve SONRA MİGRAT İÇİN TANK
- Revolutionn
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
SIĞINAKLAR ve SONRA MİGRAT İÇİN TANK
49 savaşçı yaptım ofansla . Şimdi İtem Farabi , Aktar Şevket ve daha max. enerji veren itemler aldım da Tank nasıl kullanılır bilmiyorum Ne zaman Saptırma Nara atılacak bana yazar mısınız lütfen ? :?:
Revolution
Latitha
Fearlessx
Latitha
Fearlessx
- Xhakanxbuyucux
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: SIĞINAKLAR ve SONRA MİGRAT İÇİN TANK
nara sadece yaratigin hiddetini sifirlar ve ustume almani sağlar. hs ise en buyuk hasar yapilarak yaratiği senin üstünde kalmasini sağlar . hsyi gerekli bosslarda veya çoklu slotlarda yapabilirsin
>>Şifacixpelin™ <<
- Revolutionn
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Xhakanxbuyucux yazdı:nara sadece yaratigin hiddetini sifirlar ve ustume almani sağlar. hs ise en buyuk hasar yapilarak yaratiği senin üstünde kalmasini sağlar . hsyi gerekli bosslarda veya çoklu slotlarda yapabilirsinÇok Teşekkür ederim abi çok yardım ettin Teşekkürler iyi oyunlar bol itemler
Revolution
Latitha
Fearlessx
Latitha
Fearlessx
Canım kardeşim konu açmadan önce birazcık araştırma yapsan çok iyi olurdu.Bazı arkadaşlar sizin için kafa patlatıp uzun uzun yazılar açıklamalar yapıyorlar.
Bu konuyu incelemen iyi olacaktır. viewtopic.php?f=15&t=93505 umarım yardımcı olur.
Bu konuyu incelemen iyi olacaktır. viewtopic.php?f=15&t=93505 umarım yardımcı olur.
Şimdi ayaklanma vakti bende taktik sonsuz.
Bigserdo 49 Mevlana
Bigserdoo 49 Kıyamet
Bigserdooo 49 Taş Kanat
Bigserdo 49 Mevlana
Bigserdoo 49 Kıyamet
Bigserdooo 49 Taş Kanat