Çok destek oluyorlar !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Amaseia
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Hangover

Çok destek oluyorlar !

Mesaj gönderen Amaseia »

Daha önceleri küfür edip çıkan kişileri arkadaşlara ekleyip oyunda olmadıkları gösteren uyarı ile destek takıma gönderdim gel gör ki destek takımı 3 gün sonra şikayeti mi değerlendiriyor.

Gene aynı olay dün sabah yaşanan bir olayda herif küfür edip oyundan çıkıyor bende foto alıp destek takımına gönderiyorum sadece küfür eden karakteri arkadaşlara eklemeyi unutuyorum aynı gün içerisinde 2 saat sonra en cok canımı sıkan noktada bu destekten gelen mesaj bu tür olaylarda şikayet butonunu kullanın. Arkadaş ben zevk mi alıyorum sanki oyunda şikayet etmek varken desteğe mail atmaktan bil ki adam küfür etmiş çıkmış oyundan bu adamda fotosunu göndermiş ama sevgili destek takımımız küfür eden kişiyi susturacağı yerde adamı teşvik eder gibi bi arkadaşlara eklemedim o sarı yazıyı görmedim diye susturmuyor. Daha diyecek bir söz yok devam edin siz böyle...
ModelXL
Örgülüxefe
vOsvOs
xLEONİDASx
ShaGGy
ÖrGüLüxIHoLyWaRI
Örgülüxholywar
TheMoNuTie

●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ
Kullanıcı avatarı
yigitakkus
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Çok destek oluyorlar !

Mesaj gönderen yigitakkus »

Geçmiş olsun sendemi kardeş
Bu şirket onca para kazaniyor az işci alıyor gidin yabanci ülkeden alın bi uzman
Kullanıcı avatarı
Notr25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Mu Be On

Mesaj gönderen Notr25 »

Herhangi bir resmi kurumda kayıt yaptırmadan işlem yaptırabilirmisin? Herşeyin bir prosedürü var. Buda öyle birşey
Kullanıcı avatarı
Amaseia
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Amaseia »

Notr25 yazdı:Herhangi bir resmi kurumda kayıt yaptırmadan işlem yaptırabilirmisin? Herşeyin bir prosedürü var. Buda öyle birşey

ne saçmalıyosun arkadaşım resmi kurumla ne alakası ben oyuna üye olmaktan kayıt yaptırmaktan bahsetmiyorum burda şikayet ettiğim kişiyi küfür ettiğini göre göre sadece arkadaşlara ekleyip oyunda olup olmadığını göstermediğim için ceza vermediklerinden bahsediyorum...
ModelXL
Örgülüxefe
vOsvOs
xLEONİDASx
ShaGGy
ÖrGüLüxIHoLyWaRI
Örgülüxholywar
TheMoNuTie

●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

Kullanıcı avatarı
Notr25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Notr25 »

Bende onu diyorum. Ceza vermeninde bir prosedürü var. Sorumluluktan kurtulma adına herkesin (yinetim dahil) Aldığı belli kurallar var ve bunlar uygulanmak zorunda. Madem bu kadar zor değil sağ tık şikayet et diyeceğine sağ tık ekle de sarı yazıyla foto alıver.
Kullanıcı avatarı
Amaseia
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Amaseia »

Notr25 yazdı:Bende onu diyorum. Ceza vermeninde bir prosedürü var. Sorumluluktan kurtulma adına herkesin (yinetim dahil) Aldığı belli kurallar var ve bunlar uygulanmak zorunda. Madem bu kadar zor değil sağ tık şikayet et diyeceğine sağ tık ekle de sarı yazıyla foto alıver.

arkadaşım çok merak ediyorum en başta yazdığım metini okudun mu ?? unuttum diyorum anlamıyomusun
ModelXL
Örgülüxefe
vOsvOs
xLEONİDASx
ShaGGy
ÖrGüLüxIHoLyWaRI
Örgülüxholywar
TheMoNuTie

●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

Kullanıcı avatarı
Notr25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Notr25 »

Unutmuş olabilirsin gayet normal. Ama bende ceza vermenin belli prosedürleri var ve bu kurallar dışına çıkılamaz diyorum anlatabiliyormuyum arkadaşım.
Kullanıcı avatarı
Amaseia
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Amaseia »

Notr25 yazdı:Unutmuş olabilirsin gayet normal. Ama bende ceza vermenin belli prosedürleri var ve bu kurallar dışına çıkılamaz diyorum anlatabiliyormuyum arkadaşım.
http://www.istanbuloyun.com/SSS.aspx
Şikayet etmek istediğim kişi oyundan çıktığı için şikayet edemedim. Nasıl şikayet edebilirim?

İKV Destek sayfasına gidiniz. Bildirim tipini Oyuncu hata kullanım olarak belirleyip formda sizden istenen bilgileri girdikten sonra açıklama kısmına ayrıca; Sunucu adı, Tarih, Saat (yaklaşık olabilir), Karakter adınız, şikayetçi olduğunuz kişinin karakter adı bilgilerini bizimle paylaşınız. Zorunlu olmasa da, şikayetin değerlendirilmesini hızlandırmak için oyun içinde almış olduğunuz ekran görüntülerini de bunun için ayrılmış kısımlardan yükleyebilirsiniz.

burada yazıyor mu arkadaşlara ekle yasakla oyunda olduğunu göster veya gösterme diye. Küfür ettiği açıkca görülen bir kişiyi neye gerekçe olarak susturmuyolar ben onu anlamıyorum anlatmak istediğim bu
ModelXL
Örgülüxefe
vOsvOs
xLEONİDASx
ShaGGy
ÖrGüLüxIHoLyWaRI
Örgülüxholywar
TheMoNuTie

●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

Amaseia yazdı:Daha önceleri küfür edip çıkan kişileri arkadaşlara ekleyip oyunda olmadıkları gösteren uyarı ile destek takıma gönderdim gel gör ki destek takımı 3 gün sonra şikayeti mi değerlendiriyor.

Gene aynı olay dün sabah yaşanan bir olayda herif küfür edip oyundan çıkıyor bende foto alıp destek takımına gönderiyorum sadece küfür eden karakteri arkadaşlara eklemeyi unutuyorum aynı gün içerisinde 2 saat sonra en cok canımı sıkan noktada bu destekten gelen mesaj bu tür olaylarda şikayet butonunu kullanın. Arkadaş ben zevk mi alıyorum sanki oyunda şikayet etmek varken desteğe mail atmaktan bil ki adam küfür etmiş çıkmış oyundan bu adamda fotosunu göndermiş ama sevgili destek takımımız küfür eden kişiyi susturacağı yerde adamı teşvik eder gibi bi arkadaşlara eklemedim o sarı yazıyı görmedim diye susturmuyor. Daha diyecek bir söz yok devam edin siz böyle...
Sistem kanalından "Hav! Hav! Hav!" yazıcaklarına bunu yazsalar daha faydalı olur bence
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Kullanıcı avatarı
ACUN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Bizbizeyeteriz

Mesaj gönderen ACUN »

Evet sistemde küçük bir eksiklik var.Oflline olmuş kişilerin son yazdıkları yazılar şikayet edilemiyor.Düzeltilebilir bir konu.Yetkililerin bu konuda çalışmalar yapacaklarını umuyorum.
İstanbul Kıyamet Duası Facebook Tıkla!
İKD Lonca Uygulamam için Tıkla!
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön