SAyın yönetim Sizin Yapmış olduğunuz bu etkinlikte Kesinlikle Adaletsizlik var.Sizin bütün karakter'lerinize tılsım bulunduğu için bizim grubumuzda tek tük kişide tılsım olduğu için Sizin daha Fazla üstün olduğunuz ap açık ortada.Ve siz Bence Bu Etkinliği Biraz İnceleme Yapında Adalet'li Bir Şekilde Düello Yapalım.Sizin Tüm Karakter'lerinizde Tılsım bulunurken Bizim
Sizin karşınızda hiçbirşey Yapamamız Normal.Ve Sizin Her Zaman kazanmanız Normal
[KIYAMET TAKIMI DÜELLO] ile Gerçekler
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
Re: [KIYAMET TAKIMI DÜELLO] ile Gerçekler
hakan6767 yazdı:SAyın yönetim Sizin Yapmış olduğunuz bu etkinlikte Kesinlikle Adaletsizlik var.Sizin bütün karakter'lerinize tılsım bulunduğu için bizim grubumuzda tek tük kişide tılsım olduğu için Sizin daha Fazla üstün olduğunuz ap açık ortada.Ve siz Bence Bu Etkinliği Biraz İnceleme Yapında Adalet'li Bir Şekilde Düello Yapalım.Sizin Tüm Karakter'lerinizde Tılsım bulunurken Bizim
Sizin karşınızda hiçbirşey Yapamamız Normal.Ve Sizin Her Zaman kazanmanız Normal
Kuklacı sunucusu sonuçlarına bakarsan tamamıyla taktiksel olduğunu görürsün
KUKLACI NEFES LONCASI 1 - 1 Kıyamet Takımı
En son düelloda Kıyamet Takımı bizim grubumuzu görünce karakter değiştirip grup düzenlerini değiştirdiler bu bile başarı değil mi
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

- hakan6767
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: DİRENİŞ
TRoyxpunisher yazdı:hakan6767 yazdı:SAyın yönetim Sizin Yapmış olduğunuz bu etkinlikte Kesinlikle Adaletsizlik var.Sizin bütün karakter'lerinize tılsım bulunduğu için bizim grubumuzda tek tük kişide tılsım olduğu için Sizin daha Fazla üstün olduğunuz ap açık ortada.Ve siz Bence Bu Etkinliği Biraz İnceleme Yapında Adalet'li Bir Şekilde Düello Yapalım.Sizin Tüm Karakter'lerinizde Tılsım bulunurken Bizim
En son düelloda Kıyamet Takımı bizim grubumuzu görünce karakter değiştirip grup düzenlerini değiştirdiler bu bile başarı değil mi![]()
Dostum Sizin yenmeniz Normal.Ne De Olsa Kukla'cı sunucu'sunda oynuyorsunuz.Eminönü sunucusuna gelinde orda bi deneyin.Biz Exnotim kasmaya çalışsakta karşı klan kastırmamıza her zaman bi müdahale ediyor
- yigitakkus
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Drit diyorum
anladiniz
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefes
hakan6767 yazdı:TRoyxpunisher yazdı:hakan6767 yazdı:SAyın yönetim Sizin Yapmış olduğunuz bu etkinlikte Kesinlikle Adaletsizlik var.Sizin bütün karakter'lerinize tılsım bulunduğu için bizim grubumuzda tek tük kişide tılsım olduğu için Sizin daha Fazla üstün olduğunuz ap açık ortada.Ve siz Bence Bu Etkinliği Biraz İnceleme Yapında Adalet'li Bir Şekilde Düello Yapalım.Sizin Tüm Karakter'lerinizde Tılsım bulunurken Bizim
En son düelloda Kıyamet Takımı bizim grubumuzu görünce karakter değiştirip grup düzenlerini değiştirdiler bu bile başarı değil mi![]()
Dostum Sizin yenmeniz Normal.Ne De Olsa Kukla'cı sunucu'sunda oynuyorsunuz.Eminönü sunucusuna gelinde orda bi deneyin.Biz Exnotim kasmaya çalışsakta karşı klan kastırmamıza her zaman bi müdahale ediyor
Eminönü'nün ne kadar dolu olduğu bilinmekte fakat şöyle bir şey var ki bizim sunucumuzun Lodos mensupları yarasa gibiler
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası