Hakkınızı Helal Edin.(Şahüzzaman-Arizonaa-Lokmanşifa-TAVAL)

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Re: Hakkınızı Helal Edin.(Şahüzzaman-Arizonaa-Lokmanşifa-TAV

Mesaj gönderen Arizonaa »

Teşekkür ederim dostlarım. Tam oyun hayatımın zirvesine gelmişken oldu bu hadise. Kısmet olmadı diyelim ama en çokta 2100 hasarla 2 Hafta Gaffar kesemediğime sonrada oyunu bıraktığıma yanarım :)
İnanın şu 4 gün nasıl geçti anlamıyorum. Eskiden sabah akşam IKV de ne yapsam diye düşündüğüm zamanlara güler oldum. Şimdi IKV aklıma bile gelmiyor. Bırakanlar Rahatlıyorsun dediklerinde inanmıştım. Uyuşturucu bağımlılığı gibi namussuz :D
ama sizleri unutmam ara sıra da olsa girerim foruma bakarım.

berkan587 yazdı:
İhtiyarMMOPRGci'den de bu davranışı hiç beklemezdim doğrusu beni çok şaşırttı.

Nasıl da gözümü boyadı nasıl kandırdı Hala bende inanamıyorum.
Kalın Sağlıcakla ...
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
CLooDy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Binyetmiş4

Mesaj gönderen CLooDy »

Oyunu bırakma diyemem sonuçta oyun ve bir yerde bırakılması ve o rüyadan uyanma vakti gelmelidir.Bu sebebten dolayı Oyun hayatındaki bu bırakma kararlığını, real dünyan içerisindede devam ettir,ettir ki hayatın bir anlamı ve güzel gelecekler seninle olsun.Gelelim o İhtiyar hırsıza,Ben 14 15 16 17 25 yaşına kadar sınır koydum.Bunların çalması pek üzmez koymazda hırsızlık etmeleri,Lakin ben 50 yaşındayım,Ben 45 yaşındayım , Polisim , öğretmenim v.s v.s diyen bazı uzman dolandırıcılar vardır.O insanlar senden maden veya item çaldıklarını sanarlar,lakin en büyük hırsızlıkları insanların o temiz duyguları onlara duyduğumuz saygı ve sevgiyi yok ederek,insanlıktan çıkmamızı sağlıyorlar.Çaldıkları budur.Bu çalınan duygu ve insanı akımlar,onların yüzlerine vurur.Sıfatları bir tuhaf olur,yapmış oldukları vefasızlık karaktersizlikleri yüzlerinden okunur.Bu sebeble takma kafaya.Oyuna bir kaç kişi için girenlerdensin sende,İşte o bir kaç kişi sana yanlış yaptılarmı ! oyunun anlamı kalmıyor.Ve sende iz bırakıyor.Böylelerine diyecek söz bulamıyorum.Online dünyası geniş bir insanım her telden oyun oynarım.Ama en güzel oynadığım oyun şudur,
Hayatı Oyun olanın,hayatıyla oyun oynarım :) KaL selametle.
Resim
Kullanıcı avatarı
Kivi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Kivi »

Canımm benimm yeni görüyorum. Başına gelen olaya üzüldüm ama bırakmana çok sevindim. Keşke silmeden önce haber verseydin. Başka platformlar da yine görüşürüz, hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah. Kendine çok iyi bak tekrar görüşmek üzere.
Resim
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Kivi yazdı:Canımm benimm yeni görüyorum. Başına gelen olaya üzüldüm ama bırakmana çok sevindim. Keşke silmeden önce haber verseydin. Başka platformlar da yine görüşürüz, hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah. Kendine çok iyi bak tekrar görüşmek üzere.
Teşekkür ederim abla :) Ne yalan söyleyeyim başıma bu olay geldiğinde bende üzülmüştüm ama şu anda iyiki çalınmış diyorum O derece rahatladım. Arada durum ne olmuş diye foruma giriyorum bir kez daha bıraktığıma seviniyorum.
Oyunu bıraktım lakin dostlarımı bırakmadım. :) Tabi ki görüşürüz.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

Mahmut bir ara faceden benim yayınladığım reklam var nostale anime oyun gel kafanı dagıt biraz halilde orda ikv bıraktık orda oynuyoruz. Çok kaliteli oyun birazcık sisteme alışman gerek. Senide aramıza bekleriz.
Resim
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Lider

Mesaj gönderen hakan1905 »

Reelde başarılar.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim