Pc den Anlayanlar bir Bakabilir mi ?
- Hayalolsam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizbizeyeteriz
Pc den Anlayanlar bir Bakabilir mi ?
Benim bilgisayarım svchost.exe netsvcs den dolayı aşırı şekilde cpu kullanıyor ve acayıp derecede kasıyor.Bu yalnızca bilgisayar ilk açıldığında oluyor.Ne yapabilirm ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Pc den Anlayanlar bir Bakabilir mi ?
svchost genellikle bir işletim üyesi olarak gözükür bilgisayarda. Ama genel olarak bir virüs adıyla anılır. Svchost dediğimiz işlem, genelde gizlenmiş bir virüstür.
Svchost, WinXP'de yerleşik bir işlem üyesidir ve hiçbir zararı olmaz ama sadece WinXP için.
Windows 7 ve 8'de bu Svchost dediğimiz işlem bilgisayarın zorlanmasına ve çökmesine sebep olabilir.
Formatlamak en güzel yol bence.
Svchost, WinXP'de yerleşik bir işlem üyesidir ve hiçbir zararı olmaz ama sadece WinXP için.
Windows 7 ve 8'de bu Svchost dediğimiz işlem bilgisayarın zorlanmasına ve çökmesine sebep olabilir.
Formatlamak en güzel yol bence.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- blueyedgiant
- Salgın Koruyucusu
Combofix programını edin.Tek çözecek programdır.
Ama büyük ihtimal Winows modunda Çalışmaz virüs engel olur.anti programlara.Onun için pc açılırken Güvenli modda çalıştır.
Genelde pc açılırken f5 tuşuyla guvenlı mod secenegını gorebılırsın. Guvenlı modda açtın dıyelım. Onceden ındırdıgımız Combofix programını çalıştıralım . 50 işlem yapacaktır system dosyalar Kayıt defterleri v.b bunlar bıtınce anlarsın. sonra ac normal modda pc yı. bak bakalım svc.host felan varmı.
Bu arada olumlu yada olumsuz cevabını bekliyoruz.
Ama büyük ihtimal Winows modunda Çalışmaz virüs engel olur.anti programlara.Onun için pc açılırken Güvenli modda çalıştır.
Genelde pc açılırken f5 tuşuyla guvenlı mod secenegını gorebılırsın. Guvenlı modda açtın dıyelım. Onceden ındırdıgımız Combofix programını çalıştıralım . 50 işlem yapacaktır system dosyalar Kayıt defterleri v.b bunlar bıtınce anlarsın. sonra ac normal modda pc yı. bak bakalım svc.host felan varmı.

- yigitakkus
- İri Fare Avcısı
Olmadiği güne sistem geri yükleme yap
- Hayalolsam
- Sahaf Yardımcısı
Dediğinizi uyguladım fakat sorun düzelmedi malesef Sblueyedgiant yazdı:Combofix programını edin.Tek çözecek programdır.
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
Merhaba,
Sorunun kurduğun işletim sisteminden olabilir Farklı bir Cd ile yeniden kurulum yapmayı öneririm.
Sorunun kurduğun işletim sisteminden olabilir Farklı bir Cd ile yeniden kurulum yapmayı öneririm.
svchost.exe netsvcs aşırı cpu kullanacagını zannetmiyorum.
Aşırı ısınma var yada deforma olmuş kabloların mevcut veya Ekran pervanesi cpu işlemcisi soğutma görevlerini tam yapamıyor macun eksikliği boşluk takılmalı dönme gibi.
Sata kablolu hard disk kulnıyorsan uçlarını yer değiştirerek tak.
Aşırı ısınma var yada deforma olmuş kabloların mevcut veya Ekran pervanesi cpu işlemcisi soğutma görevlerini tam yapamıyor macun eksikliği boşluk takılmalı dönme gibi.
Sata kablolu hard disk kulnıyorsan uçlarını yer değiştirerek tak.
A R Z L O D O S

Her ne kadar kasma olayları ile ilgisi olmasa bile bu kabloların ilk açıldıgındaki veri alış verişlerinde ısınma meydana geliyor cin malı alman malı arasındaki farklarda belli oluyor. Tam oturmama boşluk atlama hız veri yazmada geçikme.
A R Z L O D O S
- Hayalolsam
- Sahaf Yardımcısı
Yalnız kaynak izleyici den svchost.exe netsvcs işlemını sonlandırdıktan sonra cpu kullanımı %100 den %5 lere düşüyor.ARZLODOS yazdı:svchost.exe netsvcs aşırı cpu kullanacagını zannetmiyorum.
Ancak dediğiniz gibi ısınma sorunu da oluyor arada aşırı yüklenildiğinde ısınıp kendini kapatabılıyor. Deforma olmuş kablo derken biraz açabilir misiniz ?
- Hayalolsam
- Sahaf Yardımcısı
Nvidia dan kontrol ettim pc normalde 64 bit olması gerekiyomuş. Ancak 32 bit yüklü bundan kaynaklanıyor olabilir mi ?YasinKocamanca yazdı:Merhaba,