Arkadaşlar Kadim Hidra`da savaşçı tank mı olmalıdır, ofans mı olmalıdır?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
Kadim Hidra
- itachi
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Iıosmanlı Nefesiıı
Kadim Hidra
Bizde kardeşlik nedir bilir misin? Nefesin kesildiğinde; al bu can senindir.
Yolun sonu uçurum olsa; çekil ilk adım benimdir.
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
Yolun sonu uçurum olsa; çekil ilk adım benimdir.
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
Re: Kadim Hidra
Ateş asit tank olman lazım.. Ve yanılmıyorsam sarsılmazında 15 olması lazım süpürmeden kısabilirsin veya durdurmadan.. Ve yanına en az 2 ateş asit direnç iksiri ve 9-10 adet tilki kk bulundurmalısın.. Benim her kesişimde yardımcı bi tank oluyordu kk bitince ustune alıp sars açıyordu asıl tank oturuyordu
İki Ters, Bi Düz
Bence iksırler sadece şifanın işini kolaylaştırir kadimde savaşçının işı üzerinde tutup çevirmek , bakış attıgında zihin toplamak ve sağlam büyüye hs vermektir diye düşünüyorum. Daha önce bir çok kez sadece tank yeteneklerini verip kadim kestigimizi hatırlarım 
Dolandırmak zor oluyor.. Keserken kenardan biri wuruo wuruo kaçırıo sonra en iyisi yerinde kesmek 
İki Ters, Bi Düz
Aksine bence zor değil.Neticede dolandıran tank büyü değil ki kadime vurup kendine yaklaştirsın.Tank işi çok az bilse yeterlidir diye düşünüyorum 
- Xhakanxbuyucux
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
tank olarak gitmelisin . 15 zihin toplama ver yeterli olr digerlerini klasik tank yeteneklerine ver. asitin bin olsn yeter vahsi aramit ic kadimi uzerinde tut. ben bu sekilde 30 bin canli tankim ile hergun kadim kesiyorum. kadim kesmek benim icin zevk haline geldi 
>>Şifacixpelin™ <<