"http://www.istanbuloyun.com/BuyukHolWarrior.aspx"
burada sıralanan tılsım sisteminde bir hata olduğunu fark ettiniz mi? yoksa ben mi yanılıyorum?
Ofansif Dövüşme (I) Sert ve ağır vuruş yeteneklerinin hasarlarını %10 arttırır. Mavi
Ofansif Dövüşme 2 (I) Sert ve ağır vuruş yeteneklerinin hasarlarını %10 arttırır. Kırmızı ( gönülde satışı var 10M )
Mavi tılsım daha sonra mı eklenecek yoksa sistem hatası mı?
Ayrıca gönülde satışa sunulan ve daha sonra satıştan kaldırılan
"Hedef Saptırma (I) Hedef saptırmanın hiddet aktarımını %10 arttırır. Kırmızı" tılsım neden satıştan kaldırıldı? satın alanlar harhangi bir yarar sağlayamayacak mı?
Tılsım karmaşası
- Ekskalibur
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i Kyamet
Re: Tılsım karmaşası
Bunlara ek olarak büyücüler için formda yazan büyübozma (III), tesla küresi v.b. tılsımlar halen çıkmadı.Herhangi bi açıklama da görmedik.
COSMOS
- Ekskalibur
- Salgın Koruyucusu
şöyle bir hatada var, burada yazan ile oyundaki reçete birbirini tutmuyor 
- Notr25
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Mu Be On
Düzgün olan ne varki millet halen çatır çatır para yapıp satıp bundan ekmek yerken
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Ofansif Dövüşme (I) ofansif dövüşmeden gelen saldırı hasarını %10 arttırır.Ekskalibur yazdı:"http://www.istanbuloyun.com/BuyukHolWarrior.aspx"
burada sıralanan tılsım sisteminde bir hata olduğunu fark ettiniz mi? yoksa ben mi yanılıyorum?
Ofansif Dövüşme (I) Sert ve ağır vuruş yeteneklerinin hasarlarını %10 arttırır. Mavi
Ofansif Dövüşme 2 (I) Sert ve ağır vuruş yeteneklerinin hasarlarını %10 arttırır. Kırmızı ( gönülde satışı var 10M )
Mavi tılsım daha sonra mı eklenecek yoksa sistem hatası mı?
Ayrıca gönülde satışa sunulan ve daha sonra satıştan kaldırılan
"Hedef Saptırma (I) Hedef saptırmanın hiddet aktarımını %10 arttırır. Kırmızı" tılsım neden satıştan kaldırıldı? satın alanlar harhangi bir yarar sağlayamayacak mı?
Hedef Saptırma (I) dediğin tılsımında hiç bi faydası yok olsada olur olmasada olur 10mye değicek birşey değildi zaten
hata felan yok kısaca
Ofansif Dövüşme (I): Savaşçının saldırısını %10 arttırır.
Ofansif Dövüşme (II): Savaşçının saldırısını %20 arttırır.
Ofansif Dövüşme (III): Savaşçının saldırısını %30 arttırır.
Mavi Ofansif Dövüşme (I),(II),(III) özellikleri bu şekildedir. Web sitesinde muhtemelen son düzenlemelerden sonra oluşan bu yazım hatası düzeltilecektir.
İlginiz için teşekkür ederiz.
Ofansif Dövüşme (II): Savaşçının saldırısını %20 arttırır.
Ofansif Dövüşme (III): Savaşçının saldırısını %30 arttırır.
Mavi Ofansif Dövüşme (I),(II),(III) özellikleri bu şekildedir. Web sitesinde muhtemelen son düzenlemelerden sonra oluşan bu yazım hatası düzeltilecektir.
İlginiz için teşekkür ederiz.
- bordo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Inspired Souls
Büyücü Büyü Bozma tılsımı da kayıplara karışmış. Güzel satış oluyodu aslında kaldırıma sebebi nedir? Şimdilerde karaborsa gidiyor.
- Ekskalibur
- Salgın Koruyucusu
ilgili bir yanıt için ben teşekkür ederim,iyi çalışmalar.