AĞIR CEZALAR UYGUNLANSIN ARTIK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ghyuw
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: AĞIR CEZALAR UYGUNLANSIN ARTIK

Mesaj gönderen ghyuw »

Bu oyunun küfür sebebinin çoğunluğu hırsızlık yüzde 90 gibi birşey yüzde 90 varsayıyorum yüzde 5 i '' sen bana niye daldın ''
yüzde 1 '' sen benim slotuma nasıl ks atarsın '' yüzde 1 '' benim çektiğim madeni sen nasıl çekersin '' kalan yüzde 3 te etkinliklerde yapılan haksızlıklardandır /kick komutu vs işin kısa özeti hırsızlar oyundan arındırılırsa küfür şikayetleri azalacaktır.
Kullanıcı avatarı
FurkanMert
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen FurkanMert »

Kardeşim canınız sıkılıyorsa buraya konu açmayın, gidin dışarıda gezin, arkadaşlarınızı alın bir nargile falan yapın, gidin televizyon izleyin yahu facebookta 7/24 çar satan adam burada cezaların artmasını istiyor.
Resmen laf kalabalıgı yapmak için buradasınız başka bir sebebi yok.

Ayrıca Forum Yetkilisinin resmi neden hemen kaldırdıgına anlam veremedim. Bırak adam kendi kazdığı kuyuya düşmüş ne ip uzatıyorsun.

Yav hangi GM'nin, DEV'in veyahut İKV Oynayan güzel bir kızın Facebook duvarına girseniz, hepsinin duvarında Taylan Barış yorumları dolu.
"Way ahmet abi fena çıkmışın", "Vay Nihat Özpay Abi gözlükler şekil", "Ooo merandan duygu çok güzel çıkmışın".

Doğru yolu bulasın inşallah
Kullanıcı avatarı
FurkanMert
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen FurkanMert »

FurkanMert yazdı:Kardeşim canınız sıkılıyorsa buraya konu açmayın, gidin dışarıda gezin, arkadaşlarınızı alın bir nargile falan yapın, gidin televizyon izleyin yahu facebookta 7/24 çar satan adam burada cezaların artmasını istiyor.

Ayrıca Forum Yetkilisinin resmi neden hemen kaldırdıgına anlam veremedim. Bırak adam kendi kazdığı kuyuya düşmüş ne ip uzatıyorsun.

Yav hangi GM'nin, DEV'in veyahut İKV Oynayan güzel bir kızın Facebook duvarına girseniz, hepsinin duvarında Taylan Barış yorumları dolu.
"Way ahmet abi fena çıkmışın", "Vay Nihat Özpay Abi gözlükler şekil", "Ooo merandan duygu çok güzel çıkmışın".
Adam o kadar reklamcı ki, Facebook isminin başına karakterinin ismini koymuş.

guarmd
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen guarmd »

FurkanMert yazdı:
FurkanMert yazdı:Kardeşim canınız sıkılıyorsa buraya konu açmayın, gidin dışarıda gezin, arkadaşlarınızı alın bir nargile falan yapın, gidin televizyon izleyin yahu facebookta 7/24 çar satan adam burada cezaların artmasını istiyor.

Bu arkadaşa katılmakla birlikte eminönünde kime sorarsanız sorun lipssofdevilin ne kadar yalaka bir veled olduğunu anlıyacaksınız,böyle bir geniş çaplı mezhebi bu kadar açık denizlere sığmayan bir parmak yalayıcısı olduğunu söyliyeceklerdir.
hummenlenk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen hummenlenk »

FurkanMert yazdı:

Merak etme gm ve devlerde biliyor işte onlarda insan bu şaklabanla eğleniyorlar tamam abicim öyle mi abicim diyip pışpışlıyorlar :D bu da kendini adam zannediyor işte ayrıca forum yetkililer iş yaptığını sanıyor hani gm veya devlerin gözlerine girecekler ya bak işte biz iş yaptık bak ben ikv için çalışıyorum demeye çalışıyorlar akıllarınca bundan 4 5 yıl önce ki gm seçimleriyle şuanki gm seçimlerinin alakası yok torpilin mi var git 1 sene sonra gm olursun denenmiş ve başarılı olmuştur şuanki çoğu seçilen gm lerde bu yolla gm olmuştur.Aile ortamı falan fıstık cart curt hikaye
Kullanıcı avatarı
AloneWarrioR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen AloneWarrioR »

Selamlar,

İlk olarak şunu belirtmek gerekir ise burasının İKV Resmi Forumu olduğunu ve kurallar barındırdığını lütfen unutmayınız.Herhangi bir şekilde kural ihlaline denk gelen resimler, yazılar v.b. içerikler kaldırılmaktadır.

İkinci olarak @ghyuw, @guarmd ve @hummenlenk aynı konu başlığı altında 3 farklı üyelik ismi ile cevap yazdığınızdan ötürü hesaplarınız erişime kapatılmıştır.Konu içerisinde tartışmaya yönelik iletilerin devamı halinde konu kilitlenecektir.

Bilginize , iyi forumlar.

YaLNıZSavaŞÇI

Meran Ailesinin eski müptelalarından...
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

AloneWarrioR yazdı:Selamlar,

İlk olarak şunu belirtmek gerekir ise burasının İKV Resmi Forumu olduğunu ve kurallar barındırdığını lütfen unutmayınız.Herhangi bir şekilde kural ihlaline denk gelen resimler, yazılar v.b. içerikler kaldırılmaktadır.
O zaman bu konuyuda kaldırın ! adam hem karakter satıcak hem akçe kutu felan satıcak üstüne bi de ceza isticek bizde bunu ortaya çıkardık diye yazılarımız silincek öyle mi ?
Resim
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen HollyShit »

Küfür, Argo ve Hakaret İçerikli Konuşmalar

1. Ceza: 5 Gün Susturma
2. Ceza: 15 Gün Susturma ( IP taraması yapılarak tüm hesaplarında uygulanacaktır.)
3. Ceza: 30 Gün Susturma ( IP taraması yapılarak tüm hesaplarında uygulanacaktır.)
4. Ceza: 1 AYLIK BLOK ( IP taraması yapılarak tüm hesaplarında uygulanacaktır.)
5. Ceza: 3 AYLIK BLOK ( IP taraması yapılarak tüm hesaplarında uygulanacaktır.)
6. Ceza: Sınırsız Uzaklaştırma
Adam Federal Ajan gibi IP taraması istiyo.
Dostum, IP taramasını cmd ve fix komutlarla devre dışı bırakabilirsin hiçbir özelliği yok.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

O resmi kaldırdınız hadi eyvallah bu da oyun içinden daha 5 dakika önce çekilmiş bir resim işte ceza isteyen arkadaş bence bir ceza yakışırı ;) Aklınca şifreli konuşuyor arkadaş :)

[İçerik düzenlenmiştir.] Resim kaldırılmıştır.Davranışlarınızın devamı halinde ceza-i işlem uygulamak zorunda kalıcağımı belirtmek isterim.

Bilginize.
AloneWarrioR
Resim
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

nargile içmeyin gelin ben size bir pipo doldurayım da keyfine bakın :D
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön