ÇALINTI KARAKTER

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Vallami
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

ÇALINTI KARAKTER

Mesaj gönderen Vallami »

Merhaba arkadaşlar bu konuyu açmamım sebebi.Karakterlerimin çalınıp benim adımın kullanılması üzerinedir.

Ben Seriousblack.

Karakterlerimi ve tılsımımı çalan arkadaş kendisini seriousblack olduğunu iddaa edip karakterlerinin daha önceden çalındığını söylüyor.Bu sunucuda oynayan eski kişiler bilirki Seriousblack karakterlerinin sahibinin alperen olduğunu.Çalınan karakterlerin şuan ki ismi canmurat dır.Bu konu yu açmamın sebebi o kişiyi ezmek veya bitirmek deil sadece seriousblack adlı karakterin kime ait olduğunu bilmenizdir.

Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
IIxELKaDaBRaxII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Academy Of War

Re: ÇALINTI KARAKTER

Mesaj gönderen IIxELKaDaBRaxII »

Gecmiş olsun SendencoKvaR
Decoluce
Caballero
Emrecanxşifa
loɴcα вeтα
Kullanıcı avatarı
Vallami
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Vallami »

tşk ederim kardes
nefretdolu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen nefretdolu »

bu konuda alperen arkadaşıma katılıyorum.Seriousblack isimli karakterlerin asıl sahini alperen kardeşimdir.

Ve talihsizlik sonucu emekleri çalınmıştır.Böyle bir şerefsizliğide kardeşim dediği insan yapmıştır.Ah

Alperenim ah hayatta herkese güvenilmez.Özelliklede kardeşim dediklerine.

Tekrardan geçmiş olsun kardeşim.

Bu konuda herzaman arkandayım.
Kullanıcı avatarı
blueyedgiant
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen blueyedgiant »

Malesefki Alperenin hem tılsımını hem charlarını kendi üstüne geçirmiştir yani çalmıştır.Oyun için Arkadaşına ihanet eden insanlara acıyorum gerçekten.
Resim
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Öncelikle Geçmiş Olsun.Desteğe Başvurup gereken bilgileri doğru şekilde verirsen karakterlerini geri alabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Meqan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Meqan »

Alperenim öncelikle geçmiş olsun. Bu oyundaki tek hata güvenmektir, artık bu çok net. Hatanın büyük kısmı sende ki böyle güvenmişsin ve arkandan işler çevrilmiş. Şunu unutma ki o emek hırsızlığıyla elde edilmiş çarlar, tılsımlar yada itemlerden ne hayır gelir ne de gönül rahatlığıyla oynayabilir (tabi 1 gram şeref ve vicdanı varsa). Allah böylelerine akıl, vicdan, şeref ihsan eylesin, başka diyecek sözüm yok. Biz senin arkandayız her zaman unutma.

Saygılarımla...
Resim
Kullanıcı avatarı
AhUlanAh
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Marvel

Mesaj gönderen AhUlanAh »

Alperen kardeşimin bu karakterler üzerindeki emeklerine gözlerimle şahit olduğum için konuya yapacağım yorum biraz daha fazla inandırıcı gelebilir.Ben Eminönü Sunucusunda Zethos ve PAYBACK isimli karakterlerin sahibiyim.Çoğu insanla birebir sohbetim olup sunucuda birçok olaya gözlerimle şahit olmuşumdur.Alperen'in çalınan karakterleriyle sabahlara kadar çalınan tılsımlarını üretmek için xenotim kastığını ve jadeit topladığını dün gibi hatırlarım.Yanlız şöylede bir gerçeklik varki ne kadar sanal bir hayatta olsakta hepimiz oynadığımız karakterlerimizle buradada birer şahısız ve yaptıklarımız gerçek dünyamızdaki yansımalarımızdır.CANMURAT arkadaşımız reel hayatta bu tip bir olayla başına çok kötü şeyler geleceğini bilmesiyle beraber yaptığı işin ne bu tarafta nede diğer tarafta affı vardır bu kul hakkıdır ve en büyük günahtır.Alperen kardeşimizin her zaman ve her sıkıntısında yanında olduğumuz bilinmelidir.
Saygılarımla...

Organize İşler Kurucu Başkanı

Zethos
Kullanıcı avatarı
Index
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Lonca Beta

Mesaj gönderen Index »

Aslında artık oyunda bu tip olayları görmek sıradan oldu . Çoğu oyuncunun İKV gibi oyun tercübesı olmadıgı için sadece oyun oldugunu unuttugu için kı ne yazikki böyle Karaktersız hareketler yapılması hepimizi üzüyor ve bu sizin çok yakından tanıdıgınız bi arkadasınız olursa .. Alperen kardeşimizin bizim için çok degerli oldugunu tanıdıgım herkes için söyleye bilirim . Aynı karakteriyle uzun saatler boyunca çemberlitaş , büyük holde tılsımı için vakit geçirdigimizi tekrarlaya bilirim . Nereye üzülecegime bile karar vermiş durumda değilim arkadaşımın giden emeğine mi yoksa böyle karaktersizlik yapa bilecek insanlara mı ?

Her Zaman Yanında Olacağımızı Biliyorsun Kardeşim ..

CaNCaaZıM

Lonca Beta
Eminönü ---> İndex

Resim
Kullanıcı avatarı
Vallami
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Vallami »

destekleriniz için çok sağolun dostlarım.

Benim emeğim gitti dostlarım hala yanımda.En azından bir kazancım var.Kalıcı bir kazanç değeri eksilmeyen bir kazanç.
Hiç bir zaman bir insanın emeğini çalmayı düşünmedim o arkadaşında böyle bir yapacağını düşünmedim.

Anladım ki her insan benim gibi sizler gibi değil.

Saygılarımla
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön