AĞIR CEZALAR UYGUNLANSIN ARTIK
- AFRODIZYAK
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Re: AĞIR CEZALAR UYGUNLANSIN ARTIK
Tamamen katılıyorum(Kutu-akçe cezaları hariç).Bu rakamlar bence az bile.
En son AFRODIZYAK tarafından 11 Nis 2013 17:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
xAFRODİZYAKx
Sizin gibi zekilere kalsa bu oyun çoktan bitmiştiAFRODIZYAK yazdı:Tamamen katılıyorum.Bu rakamlar bence az bile.
arkadaş kendini ceza müdürü ilan etti artık kaç gün ceza yenilcekse yönetim bu arkadaşa sorucak.kardeş hayatımda gördüğüm en saçma konu
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Hali hazırda İKV(Tılsım) facebook sayfasında satılı karakter ilanları bulunan birinin bu konuda ceza istemesi ironik.Gargoyle35 yazdı:Hesap Satışı ve Paylaşımı
-Hesaplarınızın sorumluluğu sizlere aittir. Hesabınızın başka bir kullanıcı ile paylaşılması kesinlikle yasaktır. Arkadaş, kardeş, oyun içerisinden oyuncular vb. durumlarda şifre paylaşımı yasak olup hesabınızın paylaşıldığı tespit edildiğinde cezai işleme tabi tutulacaktır. ( IP taraması yapılarak tüm hesaplarında uygulanacaktır.)
Bkz.
Resim kaldırılmıştır.
FETiHNESLi
- IsriannaRosafin
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- AFRODIZYAK
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Karargah
Oyun adi insanların hakaretleri altında kalmamak için oyunu bırakmak zorunda kalanlara yardımcı olmayanlar yüzünden geriye gitti, gidiyor.Cezalar arttırılmalıdır ve bu benim şahsi görüşümdür.Kiyamet yazdı:Sizin gibi zekilere kalsa bu oyun çoktan bitmiştiAFRODIZYAK yazdı:Tamamen katılıyorum.Bu rakamlar bence az bile.
xAFRODİZYAKx
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
Bence bu arkadaşı gönderin rahatlıyalım
- itachi
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Iıosmanlı Nefesiıı
İlginç. Adam hem çar satıyor hem ceza istiyor. Valla sizin dediğiniz gibi olsaydı İkv'yi oynayan kalmazdı.Gargoyle35 yazdı:Hali hazırda İKV(Tılsım) facebook sayfasında satılı karakter ilanları bulunan birinin bu konuda ceza istemesi ironik.Gargoyle35 yazdı:Hesap Satışı ve Paylaşımı
-Hesaplarınızın sorumluluğu sizlere aittir. Hesabınızın başka bir kullanıcı ile paylaşılması kesinlikle yasaktır. Arkadaş, kardeş, oyun içerisinden oyuncular vb. durumlarda şifre paylaşımı yasak olup hesabınızın paylaşıldığı tespit edildiğinde cezai işleme tabi tutulacaktır. ( IP taraması yapılarak tüm hesaplarında uygulanacaktır.)
Bkz.
Resim kaldırılmıştır.
FETiHNESLi
Bizde kardeşlik nedir bilir misin? Nefesin kesildiğinde; al bu can senindir.
Yolun sonu uçurum olsa; çekil ilk adım benimdir.
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
Yolun sonu uçurum olsa; çekil ilk adım benimdir.
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
maalesef ceza sistemi hakkında gördüğüm en mantıksız konu diyebilirim... 
Senin ve senin gibi hırsızları oyundan arındırsalar bu oyunun küfür sebebi yüzde 90 hırsızlık, yüzde 5 sen bana niye daldın yüzde 1 ben o kadar saat slotu kestim ks attın yüzde 1 ben o kadar maden çektim önümden çektin kalan 3 kısmıda oyun içi yapılan etkinliklerin hakkıyla olmaması /kick komutuyla oyundan düşürülmesi vs işin kısa özeti senin gibi hırsızları oyundan arındırsalar küfür şikayetlerinde baya bir iniş olacak