Zaten yetkililer ne zaman bir işi zamanında halletti?cutting yazdı:tekrar kasmayla alakası yok.Bu sistemde bir açık var onu kullanıyorlar.Bu durumu sobee ye bildirmiştim ama görüyorum ki düzelme yok.Lp kaybetmeden loncadan cıkmanın iki şekli var.
cutting
Lonca değişimi LP hakkında
- itachi
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Iıosmanlı Nefesiıı
Re: Lonca değişimi LP hakkında
Bizde kardeşlik nedir bilir misin? Nefesin kesildiğinde; al bu can senindir.
Yolun sonu uçurum olsa; çekil ilk adım benimdir.
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
Yolun sonu uçurum olsa; çekil ilk adım benimdir.
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
Tekrar kasma ile alakası yok. Bir günde 15.000.000 ( on beş milyon a yakın) LP kimse kasamaz. Bunu yönetime duyururum.
Sevdaysa sevda...
- JeweLRaeX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefer Team
Selam;
Hesabınızda plus varsa karakterinizi silin ertesi gün tekrar kurtarın.Karakteriniz loncadan çıkmış olur ve "LP"si aynı kalır.Sanırım böyle birşey yapılmış,bu bir oyun açığıdır.İnşallah yakın zamanda buna bir çözüm üretirler.
İyi forumlar...
Hesabınızda plus varsa karakterinizi silin ertesi gün tekrar kurtarın.Karakteriniz loncadan çıkmış olur ve "LP"si aynı kalır.Sanırım böyle birşey yapılmış,bu bir oyun açığıdır.İnşallah yakın zamanda buna bir çözüm üretirler.
İyi forumlar...
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Eğer sorun bu oyun açığından veya hangi sebepten olmuşsa da , karakterin LP sinin oyun kuralları gereği yüzde onbeş i silinmesi gerekir yöneticilerin bu silme işlemini yani eksiltme işlemini bir sonraki gün yapmaları temennisi ile
Saygılar
Saygılar
Sevdaysa sevda...
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Tekrar mı kasmıştıritachi yazdı:Arkadaşa katılıyorum.55ivedik55 yazdı:Tekrar lp kasmıştır y2 ile ırk sığınak veya migrat yapmış olabilir
Adamın kaç lpsi olduğunu bilmiyorsunuz herhalde.
En son 100 m idi.Yani loncadan çıkmışsa 15 m lp kaybedecek demektir.
Sizce 1 günde 15 m lp kasılabilir mi
Şöyle bir açık var eğer loncadan çıkmadan sunucu değiştirmişse lp kaybı olmuyor.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- kerim73
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
Zenginin parası Züğürdün çenesini yorarmış
:twisted: :twisted:
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

Refresh yazdı:Tekrar mı kasmıştıritachi yazdı:Arkadaşa katılıyorum.55ivedik55 yazdı:Tekrar lp kasmıştır y2 ile ırk sığınak veya migrat yapmış olabilir![]()
Adamın kaç lpsi olduğunu bilmiyorsunuz herhalde.
En son 100 m idi.Yani loncadan çıkmışsa 15 m lp kaybedecek demektir.
Sizce 1 günde 15 m lp kasılabilir mi![]()
Şöyle bir açık var eğer loncadan çıkmadan sunucu değiştirmişse lp kaybı olmuyor.
Nerden bileyim ben adam kaç günde lp kasiyor bir iki haftada yapmıştır diye düşündüm
...
Dün 09.04.2013 tarihinde) KUKLACI sunucusunda ,Hicret loncasında 107304800 LP si olan, XxESİNTİxX adlı karakter. Lonca değiştirerek Raiders of Anatolia loncasına geçmesine rağmen bugün itibari ile LPsi 107808240
görünmektedir. Aslında bu oyuncunun toplamda 16 milyon veya 17 milyon gibi (16.095.720 )bir LP kaybının olması lazım. Neden olmadı??? LP si neden düşmedi??? Bu durumun acilen yöneticiler tarafından düzenlenmesi ve eğer hile var ise de oyuncunun cezalandırlması gerekmektedir
Saygılarımla.
09.04.2013 tarihli lonca listelerinde Kuklacı sunucusunda ve Hicret Loncasında
XxESİNTİxX Büyücü 49 Nefer 107304800
10.04.2013 tarihinde lonca puan listesinde ise Kuklacı sunucusnda Raiders Of Anatolia loncasında
XxESİNTİxX Büyücü 49 Nefer 107808240
Şimdi bu karakterin 09.04.2013 tarihli LP puanına göre 16.095.720 Lp sinin kesilmesi lazım. Ama LP sinde hiçbir düşme yok.
Saygılarımla.
görünmektedir. Aslında bu oyuncunun toplamda 16 milyon veya 17 milyon gibi (16.095.720 )bir LP kaybının olması lazım. Neden olmadı??? LP si neden düşmedi??? Bu durumun acilen yöneticiler tarafından düzenlenmesi ve eğer hile var ise de oyuncunun cezalandırlması gerekmektedir
Saygılarımla.
09.04.2013 tarihli lonca listelerinde Kuklacı sunucusunda ve Hicret Loncasında
XxESİNTİxX Büyücü 49 Nefer 107304800
10.04.2013 tarihinde lonca puan listesinde ise Kuklacı sunucusnda Raiders Of Anatolia loncasında
XxESİNTİxX Büyücü 49 Nefer 107808240
Şimdi bu karakterin 09.04.2013 tarihli LP puanına göre 16.095.720 Lp sinin kesilmesi lazım. Ama LP sinde hiçbir düşme yok.
Saygılarımla.
Sevdaysa sevda...
- HeaveN35
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Loncadan çıkınca karakteri silip kurtarıyor, bu sayede Lp kaybını es geçiyor güncelleme 
Bugün itibari ile (11.04.2013) söz konusu LP sorunu düzeltilmiş ve karakterin LP si lonca değişimi nedeni ile düşürülmüştür.
İlgili herkese teşekkürler .
İlgili herkese teşekkürler .
Sevdaysa sevda...