=GöReV Ganimetleri=

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tunerone
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: =GöReV Ganimetleri=

Mesaj gönderen Tunerone »

CaptainATX yazdı:Merhaba,

Konuyu forumda tartışmanız güzel bir davranış , fakat hatırlatmak isterimki forum bu tip konuları sadece tartışma platformudur . Oyun ile ilgili önerilerinizi bizlere www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresinden yapabilirsiniz.
teşekkürler ilginiz için.zaten amacım tartışalım ki fikirlerimizi ortaklaştırabilelim...her akılmıza geleni mail atmak yerine böyle tartışarak fikri güçlendirip yada baştan çürütmek daha mantıklı
<a href="http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=64&t=3772&p=37476#p37476">İYİ SEYİRLER</a></div>
Kullanıcı avatarı
Tunerone
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

GEXZIR yazdı:Aslında bir noktada mantık hatası var bence görevlerde. Pek çok görevin sonunda benim işime yaramayan eşyalar veriliyor. Ben böyle bir ton gereksiz eşyayı ödül olarak kabul edip o görevleri neden yapayım diyorum sürekli. Tamam bir yerde hikaye var birbirinin takip eden görevler olaylar vs. ama yine de koskoca teşkilat bana buz yerine fiziksel eşya tercih etme hakkı vermeli. Ben onca Boss u keseyim sen bana çöpe atılacak eşya ver zaten görev eşyası olduğu için satamıyorsun da kimseye ne işime yaradı bu şimdi benim?
katılıyorum köklü bir revizyon şart
<a href="http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=64&t=3772&p=37476#p37476">İYİ SEYİRLER</a></div>
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen senhar15 »

Buddy yazdı:Öyle bişey olsa bile plus arkadaşlara ayrıcalık tanınır. Ayrıca herkes sana o düştü bana düşmedi gibi söylentiler ortaya çıkar.
ewet haklısın
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
Tunerone
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

senhar15 yazdı:
Buddy yazdı:Öyle bişey olsa bile plus arkadaşlara ayrıcalık tanınır. Ayrıca herkes sana o düştü bana düşmedi gibi söylentiler ortaya çıkar.
ewet haklısın
bakın görev ganimetleri diyorum neresinden plus anladınız =) görev ganimetleri plus olamayanlarada düşebilmekte....
Kullanıcı avatarı
okan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen okan »

sonuna kadar arkandayız :)
‎|♥|‎|♥|‎|♥| HACCII ‎|♥|‎|♥|‎|♥|

Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Tunerone
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

okan yazdı:sonuna kadar arkandayız :)
eyv okan mecazi anlamda kullandın umarım :lol: :D
Kullanıcı avatarı
Xintikamx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Xintikamx »

Bence Örn=kadim görevini yapınca yücelen ayak veriyo
-görevi yaptıktan sonra görevi veren kişiye gidip ona tıklask ve görevi/bitir'e tıklask ve orda yeni bir pencere daha açılsa oda şöyle olsa

AŞAĞIDAKİ İTEMLRİN BİRİNİ SEÇ
-yücelen ayak
-yücelen-ardeneller kk
-yücelen ceket
-yücelen kolye
-yücelen yüzük

gibi

büyücülerde bence özelikle böyle olması gerkio çünkü büyücülere bilgakağan kritikli ayak veriyo ama buzcu olmayan büyücüler ne yapıcak??Bundan dolayı büyücüde de böyle bişi olabilir
AŞAĞIDAKİ İTEMLERİN BİRİNİ SEÇ
-bilge kağan ayak
-tarhas ayak
-Azat ayak
-Fevzi ayak

veya başka itemler (asa,ceket,pant vb..)
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*

ANILİNTİKAM
:*:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam

>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
Kullanıcı avatarı
FreedommakeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen FreedommakeR »

Arkadaşalar tamamda sürekli iyi neyetli düşünüyosunuz ama bazı noktaları kaçırıyosunuz. Bi max+saldırı item suan 30-40 civarından başlıyor 30-40m para biriktiriceğime açarım 3-4 charı kasar bi set yaparım.
Ayrıca görevlerdeki itemler gerçekten işe yaramaz değil şöyle düşünün oyuna yeni başladınız 1 level itibarne kastınız ozaman o itemlere muhtaş kalıyosunuz suan oyuncuların %99 unun 39 lwl den kalma setleri olduğundan görev itemleri işe yaramaz görünüyor.
Ayrı bütün oyunlarda görev sonu verilen itemler herkez için aynıdır.
Düşünsenize kadimi kestiniz birine pence sana yücelen direnç ceket düştü böyle bi durumda ben oyunu bırakırım =))
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Kullanıcı avatarı
Komplocu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Komplocu »

itemler gayet güzel siz resmen görewlerden item dizek diyorsunuz ozaman yaratık kesmenin ne mantı olacak böle devam etmesi güzel olur
Κ◊мǷĻ◊¢µ -- нуѕℓση -- ѕтαвχşιƒα¢ι -- Ʈılsıɱ-- LoDoS --> îƨтɒиʚυl ʞıγɒмɘт vɒʞтı
Kullanıcı avatarı
thedoctorx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen thedoctorx »

Dedigin dogru olabilir fakat bunu dusunduysen birilerine birilerine kotu item geleceginide dusunmen gerek aynı emegi harcamıs kişiler neden biri iyi item alırken digeri kotu item alsın ki ???

Thedoctorx / Böceq

TILSIM
TheDoctorX
YOKEDİCİıııStaR
Godfreyxfikipewn

“Genel Etkileşim” sayfasına dön