Öneri lazım

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Kiyamet
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Öneri lazım

Mesaj gönderen Kiyamet »

Biz kuzenimle büyücü oynuyoruz ikimizde 49 leveliz benim sorum şu:
Biz ya ejder üretip çevre yapmayı düşünüyoruz ya da kıyamet asa basmayı düşünüyoruz. Aslında 2. si bizim için hayal gibi ama genede bir sorim dedim
Kullanıcı avatarı
AloneWarrioR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Öneri lazım

Mesaj gönderen AloneWarrioR »

Merhaba,

Konunuz Forumumuzun Pano anasayfası ‹ Karakter Okulları ‹ Büyücü bölümüne taşınmıştır.

Bilginize.
YaLNıZSavaŞÇI

Meran Ailesinin eski müptelalarından...
Kullanıcı avatarı
itachi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Iıosmanlı Nefesiıı

Mesaj gönderen itachi »

Ben Ejder Asa ürettim. Üstüne birde Kıyamet Zırh ürettim. Loncam da var. Ama yinede Çemberlitaş`a giremiyorum.

Çevre yapmak çok zor iştir. Öyle 2 kere Sığınak ya da Migrat attığın zaman çevre olmuyor. Daha 2 gün önce Migrat attığın kişi Çemberliteş önünde seni tanımamazlıktan geliyor.

Yani anlatmak istediğim pişman olmamak için en azından Kıyamet Asa üretmeye çalış. Çünkü Ejder Asa`yı ürettikten sonra emin ol oyundan çok daha fazla sıkılacaksın.

Ben oyunu bırakma safhasına gelmiştim. Aynı senin gibi kuzenimle bir çar açtık ve Kıyamet Asa üretmeye çalışıyoruz. Ve az kaldı. :) Emin ol üretmeye çalışmak bile daha zevkli. Çünkü ben bunu yaşadım. Oyunda yapacak hiç birşey kalmıyor. Çemberlitaş`a giremiyosun. Irklara almıyorlar. Yani ortada sap gibi kalıyorsun.

Uzun lafın kısası Kıyamet Asa üret. (En azından üretmeye çalış.)

Farklı düşünen olabilir. Bu benim düşüncem ve tecrübeyle sabit.
Bizde kardeşlik nedir bilir misin? Nefesin kesildiğinde; al bu can senindir.
Yolun sonu uçurum olsa; çekil ilk adım benimdir.

Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
Kullanıcı avatarı
Kiyamet
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Kiyamet »

itachi yazdı:Ben Ejder Asa ürettim. Üstüne birde Kıyamet Zırh ürettim. Loncam da var. Ama yinede Çemberlitaş`a giremiyorum.

Çevre yapmak çok zor iştir. Öyle 2 kere Sığınak ya da Migrat attığın zaman çevre olmuyor. Daha 2 gün önce Migrat attığın kişi Çemberliteş önünde seni tanımamazlıktan geliyor.

Yani anlatmak istediğim pişman olmamak için en azından Kıyamet Asa üretmeye çalış. Çünkü Ejder Asa`yı ürettikten sonra emin ol oyundan çok daha fazla sıkılacaksın.

Ben oyunu bırakma safhasına gelmiştim. Aynı senin gibi kuzenimle bir çar açtık ve Kıyamet Asa üretmeye çalışıyoruz. Ve az kaldı. :) Emin ol üretmeye çalışmak bile daha zevkli. Çünkü ben bunu yaşadım. Oyunda yapacak hiç birşey kalmıyor. Çemberlitaş`a giremiyosun. Irklara almıyorlar. Yani ortada sap gibi kalıyorsun.

Uzun lafın kısası Kıyamet Asa üret. (En azından üretmeye çalış.)

Farklı düşünen olabilir. Bu benim düşüncem ve tecrübeyle sabit.
Yok ya çemberlitaş değilde ırklara ejderli alıyorlar belkide ejder üretir xenotim satar kıyamet üretirim
Kullanıcı avatarı
itachi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen itachi »

Kardeş sen Ejder Asa`yı üreteceksin. Sonra da Kıyamet Asa üreteceksin. Kisaca o kadar malzemeyi çöpe atacaksın. Sen bilirsin. Ben o kadar malzemeyi çöpe atmam valla. :)

Kullanıcı avatarı
itachi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen itachi »

Kardeş sen Ejder Asa`yı üreteceksin. Sonra da Kıyamet Asa üreteceksin. Kisaca o kadar malzemeyi çöpe atacaksın. Sen bilirsin. Ben o kadar malzemeyi çöpe atmam valla. :)

Ve Ejder Asa ile de Irklara çok zor alırlar. Senin dediğin o iş Kıyamet Asa üretmekten bile daha zor. :)

“Büyücü” sayfasına dön