Kimse onun yorumlarına anlam veremiyor kicrashxcoolman yazdı:biz ilk demedik daha öncede handan ve ismet kesiminde bulundum
bu huzursuz yorumada anlam veremedm
beyendiysen taktir et beyenmedysen kılavyenden back sps tuşuna basablrsn gözlerin yorulmasın boşuna
BeyazKöşk >Crash > Handan Pert
-
- Demirci Çırağı
Re: BeyazKöşk >Crash > Handan Pert
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- cccbrksccc
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Iııı Asil Iııı
Öncelikte tebrik ederim ''Crash'' loncasını ama kesimde sadece ''Crash'' loncası gözükmüyor.
Yardımcı olan loncalar ve insanlar var bence o insanların emeklerini de yazmanız lazımdı.
Başarılarınızın devamını diliyorum.
Yardımcı olan loncalar ve insanlar var bence o insanların emeklerini de yazmanız lazımdı.
Başarılarınızın devamını diliyorum.
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk
"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
-
- FareAdam Düşmanı
tşkrler ama plan proje bize aitti planın yürümesini saglayan
daha dorusu orda sagsaglam şifasız şklde durablen crash harici arkdaşlar bzm orda görevlendrme yaptımz arkdaşlamrz yani biz zaten muhafzlarla ugraşması için grubumuzu hazrladık ayrıyetten 2 tanede hs grubu ayarladık handana dalan grublar 2 grub crash resmlerde gözükmüor cnkü resm yerne amaca ulşmak için ter döktük dieblrm burak :d ordaki
crash harici arkdaşalrada sorsan eminim söliceklerdir biz 2 dk 2 skil attık die söliceklerdir ama tabikide onlarada tşkr ettik
yani kısacası örnek vercek olrsak dielm tek başına gittn yeşl hdraya daldn hdranın canı 8 8 canda birileri geldi daldı hdra öldü bnce burda tbrkler hdrayı 8 cana indirene gelr tebrkleri alan kişide 8 canda dalanlara tşkr etmesi gerekr bzde ettik keser kesmes kılana yazdk bize destek olan arkdaşlara tşkr die bencil deiliz bz ya
daha dorusu orda sagsaglam şifasız şklde durablen crash harici arkdaşlar bzm orda görevlendrme yaptımz arkdaşlamrz yani biz zaten muhafzlarla ugraşması için grubumuzu hazrladık ayrıyetten 2 tanede hs grubu ayarladık handana dalan grublar 2 grub crash resmlerde gözükmüor cnkü resm yerne amaca ulşmak için ter döktük dieblrm burak :d ordaki
crash harici arkdaşalrada sorsan eminim söliceklerdir biz 2 dk 2 skil attık die söliceklerdir ama tabikide onlarada tşkr ettik
yani kısacası örnek vercek olrsak dielm tek başına gittn yeşl hdraya daldn hdranın canı 8 8 canda birileri geldi daldı hdra öldü bnce burda tbrkler hdrayı 8 cana indirene gelr tebrkleri alan kişide 8 canda dalanlara tşkr etmesi gerekr bzde ettik keser kesmes kılana yazdk bize destek olan arkdaşlara tşkr die bencil deiliz bz ya
CoOoLMaN 
-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Sessizliğin Sesini Dinle
COMMANDER yazdı:Loncanın reklamını yapmasan daha hoş olurdu sonucta orada 30 kişiydik 5 i crash dı safi crash kesmiş gibi gostermişsin
%100 Katılıyorum 5 Crash Olmasa 10 Olsa ne Değişir Ki 20 Olsa Ne Deişir Siz Loncanızla Girsenız Kesmessiniz La Kesen Arkdaşlara Tebrikler[Crash Loncası Hariç]
-
- FareAdam Düşmanı
bz yardım edenlerede tşkr ettik ama şu varki orda gözüken 5 kişiden ibaret deildi olay ortadkai muhfzlarla ugraşan kendi ekibimdi 20 crash olmasada olr du diosnya haniberke98 yazdı:COMMANDER yazdı:Loncanın reklamını yapmasan daha hoş olurdu sonucta orada 30 kişiydik 5 i crash dı safi crash kesmiş gibi gostermişsin
%100 Katılıyorum 5 Crash Olmasa 10 Olsa ne Değişir Ki 20 Olsa Ne Deişir Siz Loncanızla Girsenız Kesmessiniz La Kesen Arkdaşlara Tebrikler[Crash Loncası Hariç]
orda bizim oyundan 10 saniyeligne ckmamız ordaki herkesin ölmesine sebeb olr
bn sana tek bişe söliym orda olan destek vermeye gelenlere tşkr ettigimde bir kişiden şöle bi cevp geldi özelime
"nedemek kardeşm zaten siz herşeyi ayarlamışsınz biz geldk ortalık tertemiz bi iki skil vurduk tebrik ederim seni ve arkadaşlarını "
bu cevabı verdi e tabi sen ve senin gibi mantıksız arkdaşlarımz mantıksız manasız yorumlar yapıcak acıgız tşkr ederm yorumun ve düşüncelern içn
CoOoLMaN 
-
- FareAdam Düşmanı
ayrıca emek verip yaptıgın herşeyi sunucaksın reklam dediginz tabirle deilde ben yaptım diyeblceksn sonuçta emk vermişsin kafa yormuşsun farkında deilsinz blki ama hayatta böledir 1 örnek verm
vucut gelştirrisn aylarca calışıp vucut olnca askılı ve badyler giymeye bşlarsın sizn demenize göre buda reklam oluor
yani dicegim planı yapmışm herşeyi ayarlamışm organize etmişim gitmişim uygulamışm kusura bkma ama bn bunu reklamınıda yaparım fragmanınıda
ayrıca o 5 crash vardı lafınızda cok ayp ya körsünüz yada emek düşmanısınız..
vucut gelştirrisn aylarca calışıp vucut olnca askılı ve badyler giymeye bşlarsın sizn demenize göre buda reklam oluor
yani dicegim planı yapmışm herşeyi ayarlamışm organize etmişim gitmişim uygulamışm kusura bkma ama bn bunu reklamınıda yaparım fragmanınıda
ayrıca o 5 crash vardı lafınızda cok ayp ya körsünüz yada emek düşmanısınız..
CoOoLMaN 
Merhaba arkadaşlar,
Lütfen konu içinde tartışmalara yol açabilecek iletilerden kaçınınız. Aksi takdirde moderasyonlara maruz kalabileceğinizi hatırlatmamda fayda var.
Ayrıca lonca mensubu olsun olmasın, oyun içinde birlik olup bu başarıya imza atan Lodos neferlerini bir Arz klan mensubu olarak tebrik ederim.
İyi forumlar.
Lütfen konu içinde tartışmalara yol açabilecek iletilerden kaçınınız. Aksi takdirde moderasyonlara maruz kalabileceğinizi hatırlatmamda fayda var.
Ayrıca lonca mensubu olsun olmasın, oyun içinde birlik olup bu başarıya imza atan Lodos neferlerini bir Arz klan mensubu olarak tebrik ederim.
İyi forumlar.
-
- FareAdam Düşmanı
herkes düşüncesini sölemkte serbest uslubunca söledigi sürece siz mesela lonca harici kişilernde etkili oldunu düşünüosunz bu yzden bu şklde yorum yazdınz kşke arkdaşlarda böle kndilerini anlatmaya calşsa ben kesn anlarım tşkrler sizedeMiurA yazdı:Merhaba arkadaşlar,
İyi forumlar.
CoOoLMaN 
- XGaFFaRDeDeX
- İri Fare Avcısı