Bu yaratık kolay lokmadır. 1 Ofans 1 Şifa rahatlıkla kesilir. Ofans seri bir silahla dalacak arada sert vuruş yapacak şifa ona can basacak 4 zehirin üstüne çıktığı zaman silecek. Bu sekilde 10 dakika bile sürmeden kesilir.
-SOLUCAN-
Bu yaratığa 1-1-4 şeklinde gidiyoruz. İsteğe bağlı gruba bir tanede sağlam büyü alınabilir ama hiç gerek yok. İçerisini temizliyoruz. Şifa tanka ck atıyor sonra yandaki ev gibi şeyin içine alıyoruz solucanı. Tank en sağlm büyüye ck atıyor. Bu büyü abanıyor. Sonra nara atıyor. Diğer büyülerde abanıyor bu sekilde kesiliyor.
-İFLİSS-
Oldukça kolay bir boss. Ama destek grup olamıyor maalesef. İlk dalan grup haricindeki kisileri tekte öldürüyor. Sifa tanka ck atıyor, sol arka köseye çekiyoruz. Kesime baslıyoruz. İfliss fareler gibi öleceksiniz dediğinde kutup açıyoruz. Aksi takdirde tüm grubu yerde bulabilirsiniz. Ck varsa baska tabii. Ara sıra kudretin benim olacak falan diyor orda kimse ölmez ama dediği kişinin kudreti sıfırlanır. Şifaya diyorsa kesilikle açılmalı. Bu şekilde kesiliyor.
-YEŞİL HİDRA-
Kadime kıyasla çok daha kolay kesiliyor. Büyüler cember olusturur hasarları esitleyip. Aralarında döndürerek kesilir. İsteyen tanklada kesebilir. Ama yeşil hidraya tank almamak çok daha mantıklı geliyor bana. Fazladan hasar. Diğer üyelerin kudretleri bittiğinde maratonlu ve gözlüklü bir büyü gezdirir. Onların kudretleri dolduğunda baslarlar ve diğer büyüde kk doldurur bu sekilde 30 dakikada kesiliyor 6 kisi.
-KADİM HİDRA-
Desteksiz çok uzun sürer biz 45 dakikada kesmiştik. Tank maratonları giyip gezdirir. Diğer büyüler dalar keser. Dkcı büyünün işi çok burada asla dk kaçırmaması lazım vurduğunuz bosa gider çünkü. Ara sıra zihin tutuyordu sanırım orda bb gerekecek. 9 Candan sonra deremlere baslıyor buralarda kutup açılmazsa ck olmayan herkes ölür. Ayrıca kadim size verdiği hasaıda kendi canına ekliyor ona göre
-Düşünen Adam-
Dk cı büyü ortaya geçer. Hasar esitlenir. Köseden köseye dolastırılır. 69 ve 29. canlarda kutup açmayan ölür. Bu sekilde kesilir sifaya fazla iş düsmez.
-MOTORİN-
Yanındaki fedaileri çekip kesiyoruz bas fedaiye zihin atıp geride bırakıyoruz. Yanında ofans isareti olan fedailerede bb atın bu arada. Fedailer kesildiğinde motorine baslıyoruz. Kanama veriyor sifacılar bunu silmek zorunda. Ara sıra bir kisiye bomba dinamit benzeri bisey atıyor 9-10k hasar veriyor. Dolastırıldığında çok temiz bir kesim oluyor.
-KENAN-
En sağlam hasarcılar sağ sartellere diğerleri sol sartellere gecer. Dk cı ve şifa ortada durur. Dk cı kırar büyüler abanır çok kısa sürede kesiliyor. Elektrik direnci 1k olursa hiç hasar almazsınız
-JUNON-
Junonu geride bırakıp zindan yolu temizlenir. Sonra asağı inip kesime baslanır. Bir büyü yılana bakar. Yılan ölmezse junon tısslar ve cksız herkez ölür. Ara sıra zihin tutar bb ile kaldırılır. Ara sırada zindana gönderir. Elektrik hasarı daha etkilidir. Kesimi kısa ama zor.
Yanlıslarımı düzeltirseniz sevinirim arkadaslar uzun zamandır hiçbirini kesmiyorum.