ÜRETİLEN Ç.T ŞAHESERLERİNDE İTEM DÜŞME OLANAĞI ETKİSİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

ÜRETİLEN Ç.T ŞAHESERLERİNDE İTEM DÜŞME OLANAĞI ETKİSİ

Mesaj gönderen vengeance »

Merhaba arkadaşlar belki bu konuyu daha öncede açtım görmemiş olanlar veya düşüncelerini tecrübelerini yazamamış olanlar olabilir.

Birçok sunucuda sadece bunu gözlemlemek için karakter açtım aynı sunucuda 2 farklı klana koydum karakterlerimi meteor ve eminönünü gezdim ve bir sonuca vardım. (5 level karakter :D )Çemberlitaş şaheser silahlarını üretenler örneğin Kıyamet Asayı üretenler, Mevlana Asa üretenler, ejder asa veya ashabı kehf üretenlere göre çemberden item düşürme şansları daha düşük olduğunu gördüm çünkü 1 ay sonra bakıyorum diğerlerine göre daha az item düşürmüşler. Kendimden biliyorum Mevlana asa ürettim çemberlitaş'a ne umutlarla girdim fakat attığım stuartın, gbx in haddi hesabı yok ama 1 item bile düşmedi üstelik şifacıyım. Bazı kıyamet asa üretenlerdede bu durum söz konusu. Eğer yanılıyorsam yada yanlış düşündüğümü söylüyorsanız sunucunuzda sadece mevlana asa üretip direkt çemberlitaşa girenlerin Ashab üretip girenlere göre daha az item düşürmüş olduğunu göreceksiniz. Bu kıyamet asa yada falanca çemberlitaş şaheseri içinde geçerli. Bunu gözlemlerime dayanarak söylüyorum. :D

Eğer Kıyamet asa yada Mevlana asa üretip (yada farklı bir çemberlitaş şaheseri ) çemberlitaş itemlerini rahatça dizebilen yani normal olması gereken sürede dizen arkadaşlar yada bu arkadaşları tanıyan arkadaşlar konunun altına yorum atarsa sevinirim. Çünkü oyunu bırakmamın tek sebebi şifacıma 1 item bile düşmemesi ve zamanımın boşa gitmesi. Lütfen yorumlarınızı yazın dile getirin :D

İyi Forumlar...
Kullanıcı avatarı
Kiyamet
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: ÜRETİLEN Ç.T ŞAHESERLERİNDE İTEM DÜŞME OLANAĞI ETKİSİ

Mesaj gönderen Kiyamet »

Bugün 600. madalyamı düşürdüm sığınak ve migrattan düşen item:

Centurion zehiri kolye

Başka hiçbirşey yok
Kullanıcı avatarı
Evvel
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Türk intikam tugayı

Mesaj gönderen Evvel »

bu oyunda neden item düşmüyor diye düşünmemek lazım değmez çünki çok oynadık bütün herşey ful neye yarıyor boşverin oluruna bırakın
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen vengeance »

arkadaşlar lütfen konu dışına çıkmayalım sadece ç.t silahlarının item düşmedeki etkisini tartışalım ;)
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

Siz kendizi aşmışsınız arkadaş ya.Yok neymiş uretince daha az item şansı oluyormuş.Yok neymiş bayan çara daha çabuk item düşüyomuş.Neymi beyaz şapkalı adamın kapısını açınca item dusmuyormuş.Gaffarı ilk denemede kesemessen item atmıyomuş.Makineye buz vurunca kesilmiyomuş.Töbe yarabbim.Böyle batıl inançlara kapılmayın.İtem düşmesi tek artırıcıya ve plusa bağlıdır ki ondan da şüpheliyim.Sonunda oyun oynuyorsunuz.Bu zekanızı burada harcamayın.Fazla kasmayın oyunuzu oynayın zevk almaya bakın.
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
canocaner
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen canocaner »

Alakasi yok bence cunku bende urettim tamkima sadece tas zirh urettim ve yaklasik bir ayda (haftada en fazla 2 gaffar kesmisimdir) sadece tas baltam eksik kaldi yani sans isı bu arada plus falanda yoktu carda orasi ayri bi konu .d
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

Yinede haline şükretmelisin sen item düşmüyor diye yakınıyorsun ama ben ve benim gibi olanlar var gaffara giremeyen item düşmesin 1000 defa bile girecek duruma düştük adamlara artık yalvarıyoruz alın 1 defa diye
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Her karakterin kendine özgü bir baş belası itemi vardır.Bahsettiğin şeyle bir alakası yok.Çemberlitaş geleli 2 yıl olacak,ilk günden bu yana her eşyadan onlarca düşürdüm fakat Cehennem hariç başka asa alamadım hepsini ürettim.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

Kıyamet asamı bastım hatta çembere de 6 aydır filan giriyorum bu gün 2 defa gaffara gittik adamlar çıktığı için nasip olmadı gaffari kesmek ama ştu dan bana peşpeşe 2 defa sıfır eld düştü bunla beraber diğer setleri de diziyorum büyücü için 28parça itemden 15 parçasını düşürdüm 1 ayak 1eld 2 pant 2asa 3 ceket kaldı ki büyü dizmesi 1 4 1den dolayi daha zor

Item düşürme şans işi bi boy abdesti alın bölgeye girerken besmele çekin yeter
...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön