MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
iLkeriLker25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....

Mesaj gönderen iLkeriLker25 »

PitbuLL yazdı:Selam kızlar :)
Üyeliğim aktif mi diye bakarken selam vermemek olmazdı. :)
Herkese sağlıklı, keyifli ve güzel vakitler temenni ederim :)
Sağlıcakla kalın :)
Ve Aleyküm Selam
Resim

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..

Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Yıllardır uğrayan yok gibi konuya. Muhabbetler eskide kaldı demek. Gerçi bende girmiyorum artık pek sık. Genelde kontrol etmek için giriyordum. Hala burada mısınız diye. Çoğu kişi hala burada değil sanırım.

Oyunu hiç sormuyorum çünkü çoğumuz oyunu bıraktı. Forumu da bırakan çok olmuş. İlk olarak kendimi sayabilirim. Bazen günde
2 saat dolaştığım forumda 2 dakika dolaşmak zor geliyor artık.

Neyse artık olan oldu. Tanıdık arkadaşlara bir
merhaba demek için uğramıştım. Fakat tanıdık arkadaşta kalmamış sanki...
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Eviren
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Eviren »

Sen yaşıyor muydun Ogün? Bir merhaba da benden sana olsun, nasılsın nerelerdesin anlat, iki "muhabbetin" belini kıralım.
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen SkyBlue »

Ben bildiğiniz gibiyim. Hep aynıyım yani. Pek fazla değişmedim. Aslında değiştim biraz. Geçen akşam saçımda ilk beyaz telimi gördüm. Hüzünlendim doğrusu. Yaklaşık 26 yıldır benimle olan saçlarımda daha önce hiç beyaz tel yoktu.

Neyse boşverelim şimdi saçımın telini. Sizler ne yapıyorsunuz? Uzun zamandır sesiniz soluğunuz çıkmıyor. Oyuna devam herhalde? Bende geri dönmek istiyordum fakat kutu bulamadım. Sonra da ben istemedim. Belki Nisan sonunda dönmeye çalışırım. Oyun aslında masaüstünde fakat girmeye girmeye eskidi garibim.

Ben zaman buldukça konuya uğramaya çalışacağım. Burada olan arkadaşlar varsa muhabbetin her yerini kırabiliriz. İlla beli şart değil.

Birde dün akşam da Real Madrid maçı vardı. Çok güzel 3 tane gol yedik. Yenildik. Hakemle bayağı içli, dışlı olduk maç içinde. Hele penaltıları vermeyince. Drogbaba dedik bağrımıza bastık Brüstüs çıktı.

Yasin sen buralardasın herhalde. Bende buralarda olmaya çalışacağım. Umarım daha sık konuşuruz. :)

Bu arada ben yaşıyorum. Bu konuyla ilgili herhangi bir bilgi vermeden yazımı noktalamak istemedim. Malum soru sordun cevabını almalısın. Yanlış anlayanlar, merak edenler olur. :)
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Eviren
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Eviren »

Senin şu kilitlettirdiğin konu daha bir aktifti be canım. :twisted: Ben hep buralardayım biliyorsun, oyuna gelirsen de baş tacısın ezik büzük de olsak elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Olcay var bir de o da aksattı forumu bak (Gedikoğlu kulağını çekiyor.).
Saç teli maç teli takma kafana bir gün siyahından bulamayacaksın, bence şimdiden numunelik koy bir kenara. :P Hayatın kuralı bu yapacak bir şey yok.
Gelde bir vs atalım özlettin Mykons. ;)
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Bre oyuna gelin eskiden forum mu vardı.
Resim

LEPRECHAUN
D1SPLAY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen D1SPLAY »

Gedikoglu yazdı:Senin şu kilitlettirdiğin konu daha bir aktifti be canım. :twisted: Ben hep buralardayım biliyorsun, oyuna gelirsen de baş tacısın ezik büzük de olsak elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Olcay var bir de o da aksattı forumu bak (Gedikoğlu kulağını çekiyor.).
Saç teli maç teli takma kafana bir gün siyahından bulamayacaksın, bence şimdiden numunelik koy bir kenara. :P Hayatın kuralı bu yapacak bir şey yok.
Gelde bir vs atalım özlettin Mykons. ;)

Ha ne efendim ?? :D
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen SkyBlue »

Benim açtığım konular aktif olur tabii. Sonuçta Ogün eli değmiş o konulara. Yasin, oyuna şimdi başlamayı düşünmüyorum aslında. Son zamanlarda bilgisayara oturduğumda film izliyorum. Arkadaş tavsiyesi ile Supernatural (Doğaüstü) dizisine başladım. Gerçekten muhteşem bir dizi. Bilgisayarda ki vaktimi onunla geçiriyorum genelde.

Neyse Olcay burada, Yasin burada, Şahin burada. Geri kalanları da bekliyoruz. :)
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
D1SPLAY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen D1SPLAY »

Ben nbatrky.com dayım ya burası sarmadı oradan devam ediyorum :) .Anlıyacağınız ben aslında yohumm
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen SkyBlue »

D1SPLAY yazdı:Ben nbatrky.com dayım ya burası sarmadı oradan devam ediyorum :) .Anlıyacağınız ben aslında yohumm
Eheheh. Sen aramızdasın hep Olcay. :)
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~

“Genel Sohbet” sayfasına dön