Kesinlikle arkadaşa katılıyorum boş konuşuyo böyle diyenleritachi yazdı:Arkadaşım Türk Bayrağının 1 lira olması herkesin alabilmesi ve değer biçilmesi yanlış olduğu içindir. Burada provakasyon yapmayalım.TomRiddLe yazdı:Lodos Sancağı 500 mil , Ama Türk Bayragı 1 Lira Mı Ne Kadar Saçma .!
Saygılarımla...
500m'lik Lodos Bayrağı .. İLK Emğe saygı
Re: 500m'lik Lodos Bayrağı .. İLK Emğe saygı
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Allah aşkına Türk Bayrağı nı herkesin alabilsemi tabikide güzel birşey.
Ne yani adam Türk Bayrağı nı alabilmek içinde mi para biriktirsin arkadaş.
Ne yani adam Türk Bayrağı nı alabilmek içinde mi para biriktirsin arkadaş.

Bu tarz provokasyonlara gelmemenizi öneririm. Konuyu açan arkadaş için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ; Bırakın şimdi bu boş ayrıntıları gerçekleri görelim dışarıda Türkiye Bayraklarını satan kardeşlerimiz , abilerimiz , ablalarımız atıyorum 100x200 bi bayrak için 50 Lira satıyorlar. Burada bayrakın değeri olarak gösterildiğini anlıyorsanız bence aklınızdan sizlerin şüphe ederim. Unutmayalım ki burası bir oyun platformu [Bayrak] 1 lira değer biçilse ne olur biçilmese ne olur allahınızı seversseniz yapmayın böyle provokasyonlara gelmeyin yahu :lol:
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Lodos bayrağı ve arz bayrağı falan hikaye TAKIM BAYRAĞI gelsin bence 
Türk bayrağı neden 1 lira olduğu da şu yüzden o bayrak küçük eğer lodos bayrağı gibi büyük olsa emin ol onu da koyarlar 500m ye
bu benim düşüncem yoruma kapalıyım.
Türk bayrağı neden 1 lira olduğu da şu yüzden o bayrak küçük eğer lodos bayrağı gibi büyük olsa emin ol onu da koyarlar 500m ye
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Artık Yoruma AçıksınSeven yazdı:Lodos bayrağı ve arz bayrağı falan hikaye TAKIM BAYRAĞI gelsin bence
Türk bayrağını herkes alabilsin diye o kadar ucuz fiyata satıyorlar. 7 Sülalen parasını koysa lodos bayrağını alabilirmi ?
- DelifisekTolga
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Delifişek-Anka Firariler
Bu Bayragi hangi etkinlikten verdiler
Lafta Çok Sert Esersiniz; İcraata Gelince Pamuk Şekersiniz...
Etkinlikten vermiyolar klan tüccarlarında 500m den satılıyoDelifisekTolga yazdı:Bu Bayragi hangi etkinlikten verdiler