10 gün susturma rezaleti

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Evvel
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Türk intikam tugayı

10 gün susturma rezaleti

Mesaj gönderen Evvel »

ufak bi kaç argo kelimeden 10 gün sus alabileceğimiz başka bi oyun varmıdır acaba Keşke ana avrat sövseydim rahatlardım içimde kaldı arkadaşlar bu oyuna harcadıgımız zaman emek para hepsine yazık ya bunların vereceği hizmeti .... O kadar agır laf eden küfreden var biz durduk yere 10 gün ceza alıyoruz zorla oyundan sogutuyolar o destek Ekibinde Görevleri vatandaşlar size sesleniyorum CEZA SİSTeminde DURANLAR işini düzgün yapmıyorsunuz sizede Sövdüm BEN AÇIK SÖZLÜYÜM ArkADAN KONUSMAM DİREK sizede küfrettim
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
Kullanıcı avatarı
CLooDy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Binyetmiş4

Re: 10 gün susturma rezaleti

Mesaj gönderen CLooDy »

Seni tanırım küfürle işin olmaz,argo kullandıysanda,muhakkak damarına basmışlardır.
Biliyorsun ben o kadar ederim küfür :D en fazla 5 gün :D 7 gün olunca itiraz edip 5 güne düşürüyorum :D
Özel küfür yasasına göre devamlı küfür edenlere anayanın 8.maddesinin c bendekine göre indirim ediliyor :D
Resim
Kullanıcı avatarı
CLooDy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Binyetmiş4

Mesaj gönderen CLooDy »

Ayrıca birazdan forum yetkilisi gelecek bak şöyle dicek,
Forumda bu tür şeylere cevap verilmiyor,sorununuz için destek ekibi ile irtibata geçin :D
Buda ayrıca bir şaka :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Evvel
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Evvel »

ya gerçekten direkmen adamın suratına ana avrat küfretsem o cezaya itiraz etmezdim nasıl iştir bu anlamadım bişey yapıyorsam arkasında dururum ben haksız yere aldım 10 gün
Kullanıcı avatarı
Evvel
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Evvel »

Valla işini düzgün yapmayan forum yetkilisi destek yetkilisi a yetkilisi B yetkilisi onlarda payını aldı benide günaha soktular bosu bosuna
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

Merhaba,

Eminönü sunucusunda EVVEL isimli karakteriniz ile genel sohbet kanalları üzerinden hakaret içerikli ithamlarda bulunduğunuz, konuşma kayıtlarınızda net bir şekilde görülmektedir. "Ufak bir kaç argo" diye tabir ettiğiniz kelimelerde ne derecede samimi olduğunuzu söylemeye gerek bulmuyorum. İstanbul Kıyamet Vakti ceza sisteminde, sizin tabirinizde "ufak bir kaç argo" içeren sözlere asla moderasyon verilmez. Zaman zaman insanlık halidir, olabilir; yanlış verilen cezalarda destek birimi ile irtibata geçildiği halde, eğer gerçekten ceza gerektiren bir durum yoksa ceza kaldırılır.

Göndermiş olduğunuz başvuruya müteakiben konuşma kayıtlarında inceleme yapılmış ve EVVEL isimli karakterinizden hakaret içerikli söylemlerde bulunduktan sonra, susturma cezanız henüz verilmeden EVVELII isimli karakterinize giriş yapıp, bu karakter üzerinde de tartışmayı sürdürüp hakaretler sarf ettiğiniz görülmüştür. Şikayet bildirimlerini inceleyen denetmen arkadaşlar, konuşma kayıtlarındaki karakter isimlerini göremediği için, hem EVVEL hem de EVVELII isimli karakterinize ayrı bildirimler üzerinden 5'er günlük ceza verilmiştir. Lakin her iki karakter de aynı hesapta olduğu için, 5'er günlük susturma cezası verilen hesabınızda sadece son verilen ceza geçerli olur, süreleri toplanmaz.

Asılsız suçlamalar yapmadan önce lütfen biraz daha üslûplu olmanızı rica ederim. Unutmayınız ki oyun içerisinde kurduğunuz her diyalog, şikayet sistemine "kelimesi kelimesine" yansır ve ilgili birimler tarafından incelenir, ardından gerekli işlemler uygulanır.

Anlaşılabilir olduğunu düşünüyor, devamı halinde açacağınız konuların yanıtlanmadan kaldırılacağını belirtmek istiyorum.

Anlayış göstereceğinizi umaraktan, teşekkür ederim.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön