İKV Bağımlılığı :D

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Yalnız Krallık

İKV Bağımlılığı :D

Mesaj gönderen byalone38 »

Selam arkadaşlar herkes oyuna bağımlılığını bi şekilde ifade edebilir mi ? Nasıl güzel soru ben başlıyım :D

Sabah seni işe uyandıran dedene yatakta oturup ''dur dede kudret dolduruyorum'' demektir İKV Bağımlılığı. :mrgreen:
Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
Notr25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Mu Be On

Re: İKV Bağımlılığı :D

Mesaj gönderen Notr25 »

Akşam 17.00da mesai biter bitmez koşarak eve gelip bilgisayarı açıp oyuna girmektir bağımlılık,
Bir zamanlar nöbetten bile bir iki saat kaçıp eve gelip ticket okumaktır İKV bağımlılığı,
Kimse olmasa ne gb girsen nede bir işin olmasa bile oyun açık hayran hayran karakterine bakmaktır İKV bağımlılığı,
Maaşımı çektiğimde kira elektrik vs ayırdıktan sonra oyunada para ayırmaktır İKV bağımlılığı,
Hanım yemeğe çağırırken dur GAffar ölmek üzere demem üzerine KAvga etmemizdir İKv bağımlılığı,
Ve ben şuan bunları yazarken kafama terlik yemek üzere olmamdır İKv bağımlılığı :)
Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yalnız Krallık

Mesaj gönderen byalone38 »

Notr25 yazdı:Akşam 17.00da mesai biter bitmez koşarak eve gelip bilgisayarı açıp oyuna girmektir bağımlılık,
Bir zamanlar nöbetten bile bir iki saat kaçıp eve gelip ticket okumaktır İKV bağımlılığı,
Kimse olmasa ne gb girsen nede bir işin olmasa bile oyun açık hayran hayran karakterine bakmaktır İKV bağımlılığı,
Maaşımı çektiğimde kira elektrik vs ayırdıktan sonra oyunada para ayırmaktır İKV bağımlılığı,
Hanım yemeğe çağırırken dur GAffar ölmek üzere demem üzerine KAvga etmemizdir İKv bağımlılığı,
Ve ben şuan bunları yazarken kafama terlik yemek üzere olmamdır İKv bağımlılığı :)
Bu bağımlılıktan farklı bişey sen resmen tiryakiliğe + basmışsın üstad :mrgreen:
Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
Kiyamet
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Kiyamet »

4 saat boyunca grup bölgesinden bişey düşüremeyip oyuna lanet okuyup çıktıktan 15 dk sonra geri oyuna girmektir ikv bağımlılığı :D
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

altta autocad 3ds solid açıkken oyunda gb atmaktır bağımlılık. patron gelince hemen alt+f4 çekip, 10 dk dolmadan göndermeye çalışmaktır :D
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen halilumit »

Sabahın bi saati ders varken uyanmak öyle zor gelirki bazen.
Ama haftasonu ' sabah kimse yoktur maden. Cekiyim diyip saat 5 de hiç he zorlanmadan heyecanla uyanmaktir :-)
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

• Burs ile akçe almaktır.
  • Büyük Hol Güncellemesine forumda rastlayıp derse girmekten vazgeçmek ve dahada ötesi Fakülte kantininde Büyük Hol' e giriş yapmaktır.
  • Ders esnasında forumda dolaşmaktır.
[/color][/i]
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

Facebook ve Twitter'den fazla forumuna girebilmektir İKV ;)
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Forumda skype muhabbetlerinde olabildiğince oyun ile ilgili birçok şeyi eleştirmeye rağmen durmaksızın oyuna devam etmektir.
6 Saatlik Eskişehir-Edirne yolculuğundan sonra eve gelip bavulu fırlattıktan sonra ilk iş İKV'ye oturmaktır.
Kesin bırakıyorum deyip,2-3 hafta oyuna girmeyip fakat forumda herdaim takılmaktır.Daha sonra da ufaktan skype açmaya başlayıp en sonunda oyuna tekrar dönmektir.
Online oyunların konuşulduğu her ortamda iştahla İKV'den bahsetmek,karşı görüşe sahip insanlara karşı oyunu ateşle savunmaktır.
İş yerinde müdürü Gaffar'a benzetmektir,yüzlerce kağıt,evrak vs içinde kaybolmuşken gözünün önünde uçuşan buz oklarının,meteoritlerin sesini duymaktır.
Hatemoğlu'nda beğenilen fakat çok pahalı olan bir cekete "Bıçak Sırtı Ceket" benzetmesi yapmaktır.
"Şu oyunu bana verseler" diye başlayıp ardı arkası kesilmeyen hayali planlar yapmak,oyun üzerine sıradışı fikirler geliştirmektir.
Oyundaki arkadaşın doğacak oğluna isim bulmaktır.
Evlenilecek kızın İKV oyuncusu olma şartını koşmaktır.
Karı-koca veya doğacak çocuk için karakter açıp dizmektir.
Askere giderken arkada bırakılacak en önemli şeyin oyun olacağını düşünmektir.
Büyük Hol geldiğinde ortamı kaçırmamak için Müdürü arayıp dedemizin vefat ettiğini söylemektir.
Gelir-Gider tablosu yaparken akçeyi de giderler arasında göstermektir.
İddaa'dan gelen parayla akçe almanın en doğru yatırım olacağını düşünmektir.
Birkaç gün oyuna girilmediğinde kaçırılan muhabbetlerin üzüntüsünü ve pişmanlığını duymaktır.
Oyun adına birçok interaktif çalışma yapıp, hiçbir şeye yaramayacağını bilerek foruma koyup ardından gelen yorumlarla mutlu olmaktır.
Fan Art'ı iple çekmektir.
Diğer küçük yarışmaları da ilgiyle izleyip gerek görülene katılmaktır.
Her sene fuara gidip dostu düşmanı yüzyüze gördükten sonra bir zamanlar Labirent'te meteor palalarla vs attığım kişileri GM tişörtüyle görünce hüzünlenmektir.
Her fuardan sonra yemek yiyecek bir yer bulmak için Harbiye'den Taksim'e yürümektir.
Fuara gitmek için Mecidiyeköy'de inip Harbiye'ye kadar yürüyen yolu Eminönü uçaktan Arz Sancak yoluna benzetmek,sağda solda Arz aramaktır.
Oyunda kavga ederken kozları paylaşmak için Fuar'a randevu vermektir.
Başlanılan her MMORPG'de "can" "kudret" sözlerini aramaktır.
KS'nin anlamını bilmemektir.
Binli sayılara K dememektir.
Silah yükseltme işlemini "+ basma" ile karşılaştırmak,diğer oyunları takip eden arkadaşlara İKV'deki sistemi anlatmak,her seferinde yaptığımız yükseltmenin başarılı olduğunu söyleyip hava atmaktır.
Oyundaki her anı fotoğraflamak,binlerce SS'lik arşiv oluşturmaktır.
Oyuncuların %80'inin forumun adını dahi bilmediğine sinirlenmek,oyundaki ortamı forumda aramaktır.
Oyun müziklerini mp3'e çevirip telefona,müzik çalara atmaktır.
Oyun içinde hiçbir aktivite yapılmamasına rağmen arkadaşlarla geceden sabaha kadar skype'da muhabbet etmektir.
Hali hazırda var olan veya yeni açılan online oyunların Facebook sayfalarının hayran sayısına baktıktan sonra İKV'nin oyuncu sayısındaki fakirliğini görüp küfretmektir.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Kız Arkadaşıma Yanlışlıkla 500 Akçe Yazıp Mesaj Gönderdim Ayrıldık
Uyumadan 37 saat bir madenin başında bekledim
Ejder Asayı Üretmek İçin 5 Günde 3 Çarı 49 Seviye Yapıp Kadim Görevlerini Yaptım
16 Saat Boyunca Sadece Meyve suyu Ve Bisküvi İle Pc Başında Durdum
Elektrkler Giderse Diye Eve Jenaratör Taktırdım .
Okulu Bıraktım Üniv 2 yi terk Ettim Harç Paramı Bu Oyuna Yatırdım.
Tesla Gözcüsü - 3 Aylık Plus - ++ basmalar vs Hepsini Yaptım
Ayakkabı Almak için çıktım Çemberlitaş Kutu Alıp Geldim
Hergün 8 den daha fazla gaffar kestim.
Gamex e gidecektim pc başından kalkamadığım için gidemedim.
Konuşmayı Bile Unutuodum Bi Süreden Sonra
Tuvalette İkv Düşünmeye Başladım
Tuvaleti Yarım Bırakıp Maden Çekmişliğim Var ( Şelit Çektim)
Kp Kasmak İçin 800 ü aşkın çar kastım

Anlattıklarımın Hepsi Palavraydı Okuduğunuz İçin Teşekkürler

“Genel Etkileşim” sayfasına dön