ATABÖRÜ adlı şifacımda Oksidant ve Centurion Zehiri Yüzük takılarım vardı ama bir anlık sinirden atmıştım . Sorun şu ki yüzük mü vardı kolye mi vardı hatırlamıyorum ama bu ikisinin olduğuna eminim. Destek ekibine eşya iade için başvurcam ama kararsız kaldım . Orda ki eşya adına yüzük ve kolyeyi yazsam olur mu ? "Oksidant yüzük " , "Oksidant kolye" , "Centurion Zehiri Yüzük" , "Centurion Zehiri kolye" şeklinde yazsam herhangi bir sorun çıkar mı ?
NOT : Gerçekten bu iki eşya vardı ama kolye mi yüzük mü hatırlamıyorum
Eşya iade (önemli)
-
hedefTURAN
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
Eşya iade (önemli)
ATABÖRÜ
BAYÜLGEN
TİGİN
IKIZAGANI
Türk ırkı sağolsun
BAYÜLGEN
TİGİN
IKIZAGANI
Türk ırkı sağolsun
- ACUN
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizbizeyeteriz
Re: Eşya iade (önemli)
Destek sayfasındaki açıklama satırına buraya yazdıklarınızı ekleyin.hedefTURAN yazdı:ATABÖRÜ adlı şifacımda Oksidant ve Centurion Zehiri Yüzük takılarım vardı ama bir anlık sinirden atmıştım . Sorun şu ki yüzük mü vardı kolye mi vardı hatırlamıyorum ama bu ikisinin olduğuna eminim. Destek ekibine eşya iade için başvurcam ama kararsız kaldım . Orda ki eşya adına yüzük ve kolyeyi yazsam olur mu ? "Oksidant yüzük " , "Oksidant kolye" , "Centurion Zehiri Yüzük" , "Centurion Zehiri kolye" şeklinde yazsam herhangi bir sorun çıkar mı ?
NOT : Gerçekten bu iki eşya vardı ama kolye mi yüzük mü hatırlamıyorum
Re: Eşya iade (önemli)
Silinen eşya kısmına kolye veya yüzük yazarsanız ve durumunuzu anlatırsanız yardımcı olabiliriz.