Nerde O günler
Nerde O günler
nerde o günler arkadaşlar oyun tükenmiş bitmiş eminönü sunucusu gitmiş yerine Dandik2 fnayt onlınenin dandik bi serveri gelmiş herkes item para rant peşinde sorarım nerde o eski eminönü nerde o güzelim dostluklar nerede o ölenin öldüreni tebrik ettiği klan savaşları komutan uğruna verilen canlar görevler leveller o eski günleri hatırladıkça gerçekten içim gidiyo hüzünleniyorum bi yandanda seviniyorum bizde kapılıp gitmemişiz bu saçma sapan hain pusulu oyunun içinde birer kurban olmadığıma yazık ettiniz bitirdiniz oyunu :idea:

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Re: Nerde O günler
gerçekti hayal oldu 

- DisiSilahsor
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: Nerde O günler
Bu 0yunun şu haline gerçekden üzülüyorum bozulmayacak tek 0yun diye tahmin etmiştim ama en çok bu oyun bozuldu. Yazık etdiler. 0yunun "o" orjinal duygusal yönünü bozdular.