arkdaslar ben eö sunucusundaki SaNCaRıNZeHiRi.
arkdaslar bırısı benım adıma car acıp ona buna sövmuş terbıyesızlık yapmıs kımse benım oldugumu sanmasın benım hıcbısıden haberım yok tamamen iftiradır. Bydonjua dıye bı arkdasa benım adımdan küfür etmısler ama Allahtan olayın farkına vardık bana ıftra attıklarının saolsun bydonjuan kardesde anladı olayı ama bana susturma cezası verdıler yonetımden rica edıyorum sus cezası acılsın ve bana ıftra atarak tezgah kuran ve ınsan kılıgında gezen o kişilerde Allahından bulsun hakkımı helal etmıyorum sancarınzehirixkasa diye car acmıs sövmusler kımse ınanmasın benım olduguma ben öle bısı yapmadım yapmamda rabbımde nasıp etmesın ve yönetıme rıca edıyorum sus cezasını kaldırsınlar iyi gunler dılerım
iftira atanlar utansın
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Alem İ Cihan
Re: iftira atanlar utansın
Başka çar açıp sövmüşler diyorsun senin kendi çarın sus yedi diyosun böyle bişe olamaz sen birine argo kelime kullanmışsındır illaki başka türlü o çar sus yemez o senin adına sövdükleri çar sus yer çarının susturmasının açılmasını istiyorsun bide ikv yönetiminin şimdiye kadar böyle bişey yaptığını ben görmedim senin için yapacaklarınıda hiç sanmıyorum .

****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
- AloneWarrioR
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Merhaba ,
Oyun içerisinde argo, küfür, hakaret v.b hareketler sergilemek susturma cezası almanıza neden olmaktadır.Oyun içi şikayet sisteminde sizin, başka bir karakterin sergilemiş olduğunu davranış sonrası ceza almanız söz konusu olamaz.
Eğer susturmanızın yersiz olduğunu düşünüyorsanız, İKV Destek/İletişim Formumuzdan bildirim tipinizi : "Ceza İtiraz" seçerek bize iletebilirsiniz.Gerekli araştırmalardan sonra size geri dönüş yapılacaktır.
Bilginize.
Oyun içerisinde argo, küfür, hakaret v.b hareketler sergilemek susturma cezası almanıza neden olmaktadır.Oyun içi şikayet sisteminde sizin, başka bir karakterin sergilemiş olduğunu davranış sonrası ceza almanız söz konusu olamaz.
Eğer susturmanızın yersiz olduğunu düşünüyorsanız, İKV Destek/İletişim Formumuzdan bildirim tipinizi : "Ceza İtiraz" seçerek bize iletebilirsiniz.Gerekli araştırmalardan sonra size geri dönüş yapılacaktır.
Bilginize.
YaLNıZSavaŞÇI
Meran Ailesinin eski müptelalarından...
Meran Ailesinin eski müptelalarından...
- CLooDy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Binyetmiş4
Oyun dünyası acımasızdır,Sayın kardeşim.Katilsancar yazdı:arkdaslar ben eö sunucusundaki SaNCaRıNZeHiRi.
arkdaslar bırısı benım adıma car acıp ona buna sövmuş terbıyesızlık yapmıs kımse benım oldugumu sanmasın benım hıcbısıden haberım yok tamamen iftiradır. Bydonjua dıye bı arkdasa benım adımdan küfür etmısler ama Allahtan olayın farkına vardık bana ıftra attıklarının saolsun bydonjuan kardesde anladı olayı ama bana susturma cezası verdıler yonetımden rica edıyorum sus cezası acılsın ve bana ıftra atarak tezgah kuran ve ınsan kılıgında gezen o kişilerde Allahından bulsun hakkımı helal etmıyorum sancarınzehirixkasa diye car acmıs sövmusler kımse ınanmasın benım olduguma ben öle bısı yapmadım yapmamda rabbımde nasıp etmesın ve yönetıme rıca edıyorum sus cezasını kaldırsınlar iyi gunler dılerım
İftiraydı,inanmaydı,efendilikti,düsrüstlük ve doğruluk gibi kavramlardan uzak.Haklı olduğunu Allah biliyorsa,gerisi boşver.Aksi halde üzülürsün.

- Evvel
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk intikam tugayı
boşver sancar seni bilen biliyor efendi birisin yapmayacağını bilirler.Bunu yapanların içerik silinmiştir. sana bişey olmasın
FETiHNESLi
FETiHNESLi
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS