iftira atanlar utansın

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Katilsancar
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Alem İ Cihan

iftira atanlar utansın

Mesaj gönderen Katilsancar »

arkdaslar ben eö sunucusundaki SaNCaRıNZeHiRi.
arkdaslar bırısı benım adıma car acıp ona buna sövmuş terbıyesızlık yapmıs kımse benım oldugumu sanmasın benım hıcbısıden haberım yok tamamen iftiradır. Bydonjua dıye bı arkdasa benım adımdan küfür etmısler ama Allahtan olayın farkına vardık bana ıftra attıklarının saolsun bydonjuan kardesde anladı olayı ama bana susturma cezası verdıler yonetımden rica edıyorum sus cezası acılsın ve bana ıftra atarak tezgah kuran ve ınsan kılıgında gezen o kişilerde Allahından bulsun hakkımı helal etmıyorum sancarınzehirixkasa diye car acmıs sövmusler kımse ınanmasın benım olduguma ben öle bısı yapmadım yapmamda rabbımde nasıp etmesın ve yönetıme rıca edıyorum sus cezasını kaldırsınlar iyi gunler dılerım
Kullanıcı avatarı
Shade61
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Limitless

Re: iftira atanlar utansın

Mesaj gönderen Shade61 »

Başka çar açıp sövmüşler diyorsun senin kendi çarın sus yedi diyosun böyle bişe olamaz sen birine argo kelime kullanmışsındır illaki başka türlü o çar sus yemez o senin adına sövdükleri çar sus yer çarının susturmasının açılmasını istiyorsun bide ikv yönetiminin şimdiye kadar böyle bişey yaptığını ben görmedim senin için yapacaklarınıda hiç sanmıyorum .
Resim
Resim
****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
Kullanıcı avatarı
AloneWarrioR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen AloneWarrioR »

Merhaba ,

Oyun içerisinde argo, küfür, hakaret v.b hareketler sergilemek susturma cezası almanıza neden olmaktadır.Oyun içi şikayet sisteminde sizin, başka bir karakterin sergilemiş olduğunu davranış sonrası ceza almanız söz konusu olamaz.

Eğer susturmanızın yersiz olduğunu düşünüyorsanız, İKV Destek/İletişim Formumuzdan bildirim tipinizi : "Ceza İtiraz" seçerek bize iletebilirsiniz.Gerekli araştırmalardan sonra size geri dönüş yapılacaktır.

Bilginize.
YaLNıZSavaŞÇI

Meran Ailesinin eski müptelalarından...
Kullanıcı avatarı
CLooDy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Binyetmiş4

Mesaj gönderen CLooDy »

Katilsancar yazdı:arkdaslar ben eö sunucusundaki SaNCaRıNZeHiRi.
arkdaslar bırısı benım adıma car acıp ona buna sövmuş terbıyesızlık yapmıs kımse benım oldugumu sanmasın benım hıcbısıden haberım yok tamamen iftiradır. Bydonjua dıye bı arkdasa benım adımdan küfür etmısler ama Allahtan olayın farkına vardık bana ıftra attıklarının saolsun bydonjuan kardesde anladı olayı ama bana susturma cezası verdıler yonetımden rica edıyorum sus cezası acılsın ve bana ıftra atarak tezgah kuran ve ınsan kılıgında gezen o kişilerde Allahından bulsun hakkımı helal etmıyorum sancarınzehirixkasa diye car acmıs sövmusler kımse ınanmasın benım olduguma ben öle bısı yapmadım yapmamda rabbımde nasıp etmesın ve yönetıme rıca edıyorum sus cezasını kaldırsınlar iyi gunler dılerım
Oyun dünyası acımasızdır,Sayın kardeşim.
İftiraydı,inanmaydı,efendilikti,düsrüstlük ve doğruluk gibi kavramlardan uzak.Haklı olduğunu Allah biliyorsa,gerisi boşver.Aksi halde üzülürsün.
Resim
Kullanıcı avatarı
Evvel
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Türk intikam tugayı

Mesaj gönderen Evvel »

boşver sancar seni bilen biliyor efendi birisin yapmayacağını bilirler.Bunu yapanların içerik silinmiştir. sana bişey olmasın

FETiHNESLi
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS

“Genel Sohbet” sayfasına dön