Güzel Nick isimleri tavsiyesi olan
- mmtdemir63
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Alıyına F u c k Please
- Chuckyx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RebeLs
Re: Güzel Nick isimleri tavsiyesi olan
" :mrgreen: " Güzelmiş.mmtdemir63 yazdı:eLLeSeRTLeŞiR KiNqRaPToRSs DeViLMAYCRY KaRıŞMaBeNDe oTuZaRTıBiR aTMıŞDoKuZz MyNaMeiSMeMoo ıIDüŞLeRPreNSiIı hangisi güzel ? başka taysiyesi olanda yazabilir :mrgreen:
> BLoodyREVENGE
> PerfectATTACK
> xDeterjaN
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Just For Fun*
Chuckyx yazdı:" :mrgreen: " Güzelmiş.mmtdemir63 yazdı:eLLeSeRTLeŞiR KiNqRaPToRSs DeViLMAYCRY KaRıŞMaBeNDe oTuZaRTıBiR aTMıŞDoKuZz MyNaMeiSMeMoo ıIDüŞLeRPreNSiIı hangisi güzel ? başka taysiyesi olanda yazabilir :mrgreen:

- mmtdemir63
- İri Fare Avcısı
:mrgreen: :mrgreen:Chuckyx yazdı:" :mrgreen: " Güzelmiş.mmtdemir63 yazdı:eLLeSeRTLeŞiR KiNqRaPToRSs DeViLMAYCRY KaRıŞMaBeNDe oTuZaRTıBiR aTMıŞDoKuZz MyNaMeiSMeMoo ıIDüŞLeRPreNSiIı hangisi güzel ? başka taysiyesi olanda yazabilir :mrgreen:
Başka fantastik isim varmı
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Ne günlerdi. Karakterin tipi, karakterin ismi derken 3-4 gün bir karakter açamazdım. Sonunda güzel bir isim ve tip bulup oyuna girerdim. :mrgreen:
Bu arada karakter isimlerini beğenmedim. Apaçiliğe gerek yok yani. Sade ve şık duran "özgün" bir isim bulmalısın bence.
Bu arada karakter isimlerini beğenmedim. Apaçiliğe gerek yok yani. Sade ve şık duran "özgün" bir isim bulmalısın bence.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- mmtdemir63
- İri Fare Avcısı
Apaçilikle Alakası yok ben sadece aklıma gelen fantastik isimleri yazdım ..SkyBlue yazdı:Ne günlerdi. Karakterin tipi, karakterin ismi derken 3-4 gün bir karakter açamazdım. Sonunda güzel bir isim ve tip bulup oyuna girerdim. :mrgreen:
Ayrıca zevkler verenkler tartışılmaz