[quote="kayserilim"]Alpaslan abinde dedği gibi bu oyuna betadan beri para kazandıryoruzz artık buna bi son vermek gerekir . Bizi sevip sayan dostlarımız haklarını helal etsinler benden yana hakkım herkeze helal olsunn oyunda zaten on günler baya bi sacmalamıştı bu yöneticiler gmler ne yapcakalrını şaşırdılarr ub insanlar sadece yiyip içip yatmayı severler bölye yönetim olmaz ARKADAŞLAR form daki tartışmada form hesabı bloklanır oyun hesabı deill
Fazla söz gerek yok herkez hakkını helal etsin bu veda öncekiler gibi olmucak sanırım kesin kararlıyızz Hakkınız heal edin bütün lonca ve klan arkadaşlarım...
Karargahxalyy Alyy Karargahxalyyy Alyyxşifa
[/quote ]
Senle yenı yeni tanışmaya başlamı$tık nese bukadarmı$ reelde ßa$arılar dilerım
Parayı oyuna kazandırmıyosun diosunn okadar aldığımız pluslarr online olduğumz saatlerdee verdiğimiz paralar sobeyee gitmiyomuu ..???? online olduğumz saatleri gecc okar plusi le para kazandırdık ama karşılığında sadece ban yemek oldu.
BİDE FORM girmişken şunu belirtiyim benim karekterleri artık kuzenim kullanıcakk ismi serkandırr bi süre o kullaNICAK ODA COK SÜRME< BIRAKIR ZATEN.. BİLGİNİZE
kayserilim yazdı:Parayı oyuna kazandırmıyosun diosunn okadar aldığımız pluslarr online olduğumz saatlerdee verdiğimiz paralar sobeyee gitmiyomuu ..???? online olduğumz saatleri gecc okar plusi le para kazandırdık ama karşılığında sadece ban yemek oldu.
Karargahxalyy
Ali'm Allah'a emanet ol. Size sonuna kadar hak veriyorum. Artık İKV bir çocuk oyunu oldu. İKV destek takımı dahi ne yaptığını bilmiyor. Öncelikle saçma sapan uydurulmuş sebeplerden dolayı emeği tek buton ile siliyorlar, daha sonra gene saçmalayarak oyuncuyu oyundan soğutuyorlar. Ben bu oyunu çok överdim arkadaş çevreme. Onlarda oynasın İlk türk yapımı MMORG oyununu oynasınlar plus alıp kazandırsınlar diye ama artık kötülüyorum.
Dilekçede yazdım ben ama kaale alınmadı.
Neyse uzun sözün kısası hep yanındayım Ali'm selametle...
Sadece bir boşluk seziyorum içimde. Yeni kullanıcı hesabım açılana kadar bununla forumda olacağım.
Amisos loncası ile hiç bir ilişkim yoktur..
tşekkürler arkadaşlar bizi unutmayan arkamızda durna aiblerimizin kardeşelermizin olması bizi mutlu edyioo oyunda tek kazandığımızı sizin gibi dostlarımızz hiç yoktansa bu lanetli oyundan sizin gibi temiz kallpli insanları dpstları kazanmışızz o bize yeter hepinizden allah razı olsunn saolunn