Büyük Hol Ruh Taşımız Hayırlı Olsun
Büyük Hol Ruh Taşımız Hayırlı Olsun
arkadaşlar 5 dakika önce gelen güncelleme ile hol ve topkapı arası artık 2 tık kadar yakın
bizi düşünüp böyle bir güncelleme yaptıkları için yetkililere buradan teşekkür ederim. madenler beni bekler kendinize iyi bakın
sour
Re: Büyük Hol Ruh Taşımız Hayırlı Olsun
1 nisan hediyesi boş geçmeyelim diyedir. Hol geleli kaç ay oldu anca düşünmüşlerdir 
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
İKV 6. Yıl Hediye Paketi
İstanbul Kıyamet Vakti 6. Yıldönümüne özel haftasonuna kadar her gün yararlanabilecekleri özel bir hediye paketi hazırladık! Süresi boyunca Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için aşağıdaki avantajlardan yararlanabilirsin.
Üstelik bu avantajlar Dükkan'dan aldığın Plus Paket, Yağma, Şans Artırıcı ve Tecrübe Puanı artırıcılardan gelen bonuslara da ekleniyor!
345 Akçe değerinde Sığınaklar Yağma Arttırıcı (%60/%60)
345 Akçe değerinde Migrat Yağma Arttırıcı (%60/%60)
175 Akçe değerinde Sarraf Şans Artırıcı (%30)
175 Akçe değerinde Maden Şans Artırıcı (%30)
175 Akçe değerinde Lokman Şans Artırıcı (%30)
165 Akçe değerinde Lonca Puanı ve EXP Bonus (%20) Arttırıcı
1 nişsan hediyesi sakada değil ha silah yüksetmede 1345 akçe
indiirm beklyenlere özel
İstanbul Kıyamet Vakti 6. Yıldönümüne özel haftasonuna kadar her gün yararlanabilecekleri özel bir hediye paketi hazırladık! Süresi boyunca Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için aşağıdaki avantajlardan yararlanabilirsin.
Üstelik bu avantajlar Dükkan'dan aldığın Plus Paket, Yağma, Şans Artırıcı ve Tecrübe Puanı artırıcılardan gelen bonuslara da ekleniyor!
345 Akçe değerinde Sığınaklar Yağma Arttırıcı (%60/%60)
345 Akçe değerinde Migrat Yağma Arttırıcı (%60/%60)
175 Akçe değerinde Sarraf Şans Artırıcı (%30)
175 Akçe değerinde Maden Şans Artırıcı (%30)
175 Akçe değerinde Lokman Şans Artırıcı (%30)
165 Akçe değerinde Lonca Puanı ve EXP Bonus (%20) Arttırıcı
1 nişsan hediyesi sakada değil ha silah yüksetmede 1345 akçe
indiirm beklyenlere özel
A R Z L O D O S
Ruh taşı saka degilde
Klan tüccarları artık Lodos ve Arz Sancakları satışına başladılar. Elde taşınabilen bu sancaklarla klan savaşlarında klan mensupları gururla kendi klanını temsil edebilecek.
500 m oyun parası 1 nisan sakası galiba bari 2 3 loods mufazı olsadın yanında 4-5 tane alırdım ben.
Klan bayragının yanında olmasının bir faydası varmı yoksa sekil oıalrak göstermek içinmi.
Klan tüccarları artık Lodos ve Arz Sancakları satışına başladılar. Elde taşınabilen bu sancaklarla klan savaşlarında klan mensupları gururla kendi klanını temsil edebilecek.
500 m oyun parası 1 nisan sakası galiba bari 2 3 loods mufazı olsadın yanında 4-5 tane alırdım ben.
Klan bayragının yanında olmasının bir faydası varmı yoksa sekil oıalrak göstermek içinmi.
A R Z L O D O S
-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: LoTuS Loncası
Ruh taşı holde var ve sıkıntısız holden topkapıya gidiliyo da topkapıdan hole nasıl gidiliyo ruh taşı nerde bulamadım Eger ruh taşı koymadılarsa buyuk eksikliktir zaten holden cıkmak isterken /s3 yapıyoruz...

BoNZaİ
HanımEjderiGetir
HanımKılıcıGetir
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
Gerçekten iyi para. :ugeek:ARZLODOS yazdı:Ruh taşı saka degilde
- Hengames
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ultimatom
Aynen öyle dostum yapılan eylem o kadar basit ki gülüp geçiyoruz hallerineHaNdSoMe yazdı:1 nisan hediyesi boş geçmeyelim diyedir. Hol geleli kaç ay oldu anca düşünmüşlerdir

Büyük Hol'den topkapıya geçiş için klan liderinin bulunduğu bölgedeki maden ocağına gelen ruh taşını kullanabilirsiniz. Ancak aynı yere (maden ocağına) geçiş için ayrı bir ruh taşı bulunmuyor. Geçiş için meteor bölgesindeki eski tapınak bölgesinde Şah Kobra yanındaki klanınıza ait tabeladan girip devam etmelisiniz.gemliklix yazdı:Ruh taşı holde var ve sıkıntısız holden topkapıya gidiliyo da topkapıdan hole nasıl gidiliyo ruh taşı nerde bulamadım Eger ruh taşı koymadılarsa buyuk eksikliktir zaten holden cıkmak isterken /s3 yapıyoruz...
Bayrağın sadece manevi bir değeri olmakla beraber herhangi bir efsun barındırmamaktadır. Gururla taşıyabilir ve klan savaşlarında "Sancaktar" olarak "Allah Allah" nidaları ile koşarak boy gösterebilirsiniz. (Keşke ben de alabilsem)ARZLODOS yazdı: Klan bayragının yanında olmasının bir faydası varmı yoksa sekil oıalrak göstermek içinmi.
İyi eğlenceler.
Bayrağın sadece manevi bir değeri olmakla beraber herhangi bir efsun barındırmamaktadır. Gururla taşıyabilir ve klan savaşlarında "Sancaktar" olarak "Allah Allah" nidaları ile koşarak boy gösterebilirsiniz. (Keşke ben de alabilsem) 
İyi eğlenceler. =
Anladım önden ilk giden allah allah diyen kşiyi belirtmek için buda demkki karşı klanın başhedefi allah allah yazana kadar kendini yerde bulma ve üstüne servet değerinden bir para ödemek:) Güzeldin.
Ben en arkadan gitsem daha mantıklı hedef niye yapam ben kendimi grursuz olarak hissetmek istiyom hani soyle bayrak alana bir muhafız yanında hediye olsa para biçilmezdin yani.
İyi eğlenceler. =
Anladım önden ilk giden allah allah diyen kşiyi belirtmek için buda demkki karşı klanın başhedefi allah allah yazana kadar kendini yerde bulma ve üstüne servet değerinden bir para ödemek:) Güzeldin.
Ben en arkadan gitsem daha mantıklı hedef niye yapam ben kendimi grursuz olarak hissetmek istiyom hani soyle bayrak alana bir muhafız yanında hediye olsa para biçilmezdin yani.
A R Z L O D O S
- itachi
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Iıosmanlı Nefesiıı
Büyük Holdeki maden ocağından topkapıya ışınlanmak güzel olmuş.
Sancakta güzel ama bence sancağı tutan hedef olacak klan savaşlarında
Sancakta güzel ama bence sancağı tutan hedef olacak klan savaşlarında
Bizde kardeşlik nedir bilir misin? Nefesin kesildiğinde; al bu can senindir.
Yolun sonu uçurum olsa; çekil ilk adım benimdir.
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
Yolun sonu uçurum olsa; çekil ilk adım benimdir.
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)