Açıklama.

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
BasaraNNKaraaLi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Reyyan

Açıklama.

Mesaj gönderen BasaraNNKaraaLi »

Selamlar herkese,

her ne kadar az sonra açıklayacagım gibi olayları gündeme getirmeyi pek tasvip etmesemde sadece oyun içinde plus avantajını kullanıp olmamış bir olayı olmuş gibi göstermeye çalısıp başkalarını ezme gibi bir düşünceye sahip olan bazı insanlar(!) yüzünden açıyorum.

Kesip kesmemek, küfür işitmek hakaret tehdit vs olabilir doğaldır çünkü oyun ortamı. Ama başkalarına sebepsiz iftira atmak başkadır.

Şimdi bi lodos vatandaş gelıyor doğal olarak kesıyorum, malumunuz demediğini bırakmıyor ;) olabilir .. 1dakika gecmeden bolgenden biri haykırır reyyanlar sız kımsınızde kufur edersınız ;) işin komık yanı dıyen arkadaslar belkıde sus yemekten başı dönmüş arkadaşlar ;) neymiş efendim bız hem kesmişiz hemde küfür etmişiz ;) oldu canım.

Tekrar belirtmek isterım kı Güç sahibi olmak başkalarını ezme hakkı tanımaz kimseye. Aksine ezmek istediğinin altında kalırsın maazallah ;).

Bakmakla görmek arasında bir fark oldugunu hatırlatır herkese keyifli forumlar dilerim...
Resim

"Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir DEVRİMCİYİM.''
KAZIM KOYUNCU
Kullanıcı avatarı
cutting
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Re: Açıklama.

Mesaj gönderen cutting »

Reyyan loncası seviyesini herzaman korumuş, sayıgıyı sonuna kadar hakeden ve etik değerleri olan ender loncalardan.Bir lodos olarak sizi bu şekilde biliyorum.Güç konusuna gelirsek bu göreceli bir kavram.Arkadaş dostluk bagını güç olarak kabul edersek sunucuda başa oynayacagınız kesin.Bazı loncaların yaptıgı gibi lp si cok olanı alarak, lp ye göre kendilerini güçlü saymaları sadece lp için insanların yüzüne gülmekten,bu da ikiyüzlülükten farklı bir olgu değil.Kim ne derse desin, hangi iftirayı atarsa atsın, Mir loncası başkanı olarak söylüyorum ki, M İ R loncası herzaman sizi taktirle karsılamakta, dost lonca olarak görmektedir.

cutting
Resim
Kullanıcı avatarı
BasaraNNKaraaLi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Reyyan

Re: Açıklama.

Mesaj gönderen BasaraNNKaraaLi »

Kişi kendi nasılsa karşısındakinide öyle görürmüş. Takdir ve teveccüh sizlere ait.
Duygu ve düşüncelerimizin karşılıklı olduğunu tüm samimiyetimle belirtmek isterim ;) M İ R loncasına teşekkürler.
Resim

"Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir DEVRİMCİYİM.''
KAZIM KOYUNCU

“Genel Sohbet” sayfasına dön