4 hs gaffara girme konusunda

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
veyselbaba
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği

4 hs gaffara girme konusunda

Mesaj gönderen veyselbaba »

Son zamanlarda 4 hs gaffara girip tek fizik kesip kısa sürede çıkmak en çok tercih edilen gaffar kesme stili oldu fakat bu gun bir oyuncunun lafı beni çok etkiledi sadece kıyamet asa yok fizik itemler tam ejder asası vardı ve gruba alınmadı.
Bu sistem güzel ve bu sistemle en çok gaffar kesenlerden biride benimdir herhalde son 1,5 aydır 2 veya 3 kez düz kesim kestim galiba ancak bilmeden de olsa hs olmayan oyuncuların item kasma veya hs olma olanağını bitiriyoruz malasef :?

Benim önerim şu; bundan sonra her 4 hs grup kuranların işini bilen +1800 fizikli bir bb almasını ve bu arkadaşlarında böylelikle gaffar kesmesini öneriyorum.Bende buna özen göstereceğim bundan sonra fakat bu bb lerin yanlarında ruh çalan olması zorunludur 8-)

Hiç kimse bu dediğimi dinlemese bile ben bundan sonra bb alırken iş bilen olduktan sonra çokta fizik hasarına bakmayacağım...
Veyselbaba ,,,VeYseLFAtHeR ,,,IIVeYseLFAtHeRII
Bıçak Kılıç^ ,,, ,Mev. Asa^,,, Kıyamet Asa^,,Trans Asa^,,
Taş Balta^,,Hidro Asa^[Gazap 1 3] ,[Yıldırım 2],[BB3],[Kons 1 2]
[Ofansif Dövüşme 2 3]
numberone1
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos
Lonca: YOK

Re: 4 hs gaffara girme konusunda

Mesaj gönderen numberone1 »

Dediklerine sonuna kadar katılıyorum.Bu sorun keşke gaffarda olsa ama oda değil. Örnek vermek gerekirse son zamanlarda oyuncular iyice sapıtmaya başladı stuart'a bile 1800 2000 hasar arayanlar var maalesef ve buda üzücü bir durum.Sen gruba almassan ben gruba almassam bu kişi/kişiler nasıl item düşürüp iş öğrenecek.
Resim

Resim
karizma008
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen karizma008 »

haklısın abicim ben ilk çt başladığımda kıyamet asalar parlatılma yeni gelmişti 1600 fiziklerle 1900 le ozaman hs idi zorlarla item düşürürdük ama büyücüm vardı çevre sayesinde ceket pant 2250 fizik le giriyorum yeni gelenlere acıyorum ejder asa üretiyorlar ama boşa oyun bitmiş bende sıkılmaya başladım sırf oyuna para verdim param boşa gitmesin die bırakmıyorum... diyorum size 16 15 yaş düşük oyuncular oyun oynamasın ben 16 yaşındayım ama pişmanım...
sLimshaDyy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen sLimshaDyy »

Bence aceleciliğin sonucu veysel eminim de. Benim hesabı biliyorsunuz ben 1200 fizikle bile ilk semiha alıyordum.
Her gruba girdiğinde 1500+ fiziği de götürceksin. Ki tanıdığının olması ve çevren şart :D Ben 1200le gaffar atarken 2 tane hs de getiriyordum yanımda mesela :) bunun gibi :)
Karizma008 kardeş demişsin ya para yatırdım bırakamıyorum diye, valla bırakmak istemiyorsun sadece onlar bir bahane emin ol :) 150 200 tlye yakın oyuna para yatırdım ve şu an oyunu bıraktım girmiyorum daha :) Daha zaten bu oyundan nasıl zevk alacaksınız ki .
Bu arada Oyunu bıraksam da FQrever QQQQQQQQQQ :D İyi oyunlar ..
Slimshady ! [Kıyamet Asa^] [Sıfır Kelvin Asa^] [Cehennem Asa]
İstiklal
Kullanıcı avatarı
SaNCaKMevzuDeriN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen SaNCaKMevzuDeriN »

Ben bizim hs de 1500 hasar varken gaffar kestiğimi biliyorum şimdiki toplum menfaatçi ve biraz geri kafalı birde yeni nesil oldukları için yaş seviyeside bi hayli düştü çevren olmadınmı artık bişey yapamazsın ikv de ama çevren oldumu ejdersiz gaffar bile kesersin güzel bir konu fakat dikkate alınacağını sanmıyorum.

İyi forumlar
IxMevzuDeriNxI <Mevlana Asa >
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
Kullanıcı avatarı
XxByALeMxX
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Ser Se Ri

Mesaj gönderen XxByALeMxX »

HASARI AZ OLAN ARKADAŞLARIN ZAMANI BEKLEMESİNİ DİLİYORUM... BEN GURUBUMDA METROİT 1 OLDUGUDNA 1500 HASARLIYI ALIYORUM BB OLAMSINA GEREK YOK xdxd BB Cİ BEN OLUYORU MEHR GİRİDİGİM GURUPLARDA GENELDE.

uzun sözün kısası METROİT 1 oldugu sürece 1300 hasarlıyı alırım... gurubuma...

herkeze iyi forumlar.... NOT= 1800+ hasarlıyı zaten alıyorum DDDDDDDDD
Resim
hedefTURAN
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen hedefTURAN »

1800 fiziksel hasar uygundur . Yetenekleride şöyle olmalıdır ;
Fiziksel ve bilgisi 15
Meditasyon 15
Kutup 15
Büyü bozma 15
Kons 15
Tesla 13

Konsa kalkmadan önce meditasyon açın ve ruh iksir için gelen kritikleri izleyin :)
ATABÖRÜ
BAYÜLGEN
TİGİN
IKIZAGANI
Türk ırkı sağolsun
Kullanıcı avatarı
WoLFPaC
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Cazfig

Mesaj gönderen WoLFPaC »

Bende Gaffara gidebilemk için sürekli üretim yaptım nerdeyse 150 200 tl arası bişiler buldu fizik 2000 e geldi hayla alan yok ful basıp giricem az kladı nerdeyse 2milyar gider bu gidişler met 1 de varr.
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Ben stuya m1 arayanı gördüm ölsemde gam yemem :)
Resim
Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Yalnız Krallık

Mesaj gönderen byalone38 »

Aynen öyle beyler siz gene iyisiniz artık millet ezik olduğu halde kenana junona bile yıldırım 2 arıyor durup sorasım geliyor senin hasarın ne ki yıldırım 2 arıyosun kardeşim ?
Göster
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön