Yine Değişik Bir sorun parola + Şifremi yazıyorum Ve Oyuna girer gibi Yapıyor hiçbirşey söylemeden atıyor bunun sorunu ne ? zaten oyunun indirmeside Sıkıntı yani Sürekli Durdur Yeniden Dene yoksay deyip duruyor bi bilgilendirin ..!
| NasıL Launcher Yapıyorsunuz ? |
- Samet199020
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
| NasıL Launcher Yapıyorsunuz ? |
Britneyspears
Mmonsterhunter
ÇAMUROSMAN
eXeLanS
monsterhunter
Mmonsterhunter
ÇAMUROSMAN
eXeLanS
monsterhunter
- Samet199020
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: | NasıL Launcher Yapıyorsunuz ? |
kaynak Dosya bozuk hatası veriyor kaç gündür indirdiğime pişman ediyorsunuz arkadaş giden vaktimemi yanayım Lanet oyunu oynadığıma mı ?
Britneyspears
Mmonsterhunter
ÇAMUROSMAN
eXeLanS
monsterhunter
Mmonsterhunter
ÇAMUROSMAN
eXeLanS
monsterhunter
- CertusCerva
- Sahaf Yardımcısı
FETiHNESLi yazdı:Merhaba,
Devamlı olarak kritik hata alıyorsanız, öncelikle aşağıdaki yöntemleri uygulayınız.
> Oyunu sisteminizden tamamen kaldırın.
> Ardından C: dizinindeki Sobee klasörünü elle silin.
> Eğer yapabilirseniz çalıştır komutuna regedit yazarak Kayıt Defteri Düzenleyicisini açın ve CTRL+F ile arama kutusuna Sobee yazarak bulduğunu tüm değerleri silin. Bu işlemi yaparken doğru anahtarı sildiğinizden emin olun. Yapamayacak bilgi seviyesinde iseniz bu adımı es geçebilirsiniz.
> XP için C:\Documents and Settings\KULLANICI_KLASÖRÜNÜZ\Local Settings\Temp,
Win7 için:C:\Users\KULLANICI_KLSÖRÜNÜZ\AppData\Local\Temp\Sobee klasörünü elle komple silin.
> Tekrar kurulum yapın ve hem kurulum aşamasında hem oyunu ilk açışınızda "Yönetici olarak çalıştır" komutunu uygulayın.
Bunları uygulamanıza rağmen hata almaya devam edecek olursanız, oyunun kurulu olduğu dizinde yer alan istanbul_oyun.html dosyasını destek formu ile "Oyun Hatası" bildirim tipinden gönderiniz.
Bilginize.
Bunları denedikten sonra hala hata alıyorsan sorun bilgisayarın veya internetinde olabilir...
- Samet199020
- Şarapçı'nın Sırdaşı
saol hocam Sorun nerde anlamadım Regedit Falan BiLirim Yaptım ama Birşey söyLemeden hata veriyor yüklerken de sürekli Dosya Bozuk faLan fistan siteden 50 sefer indirdim ..!
Britneyspears
Mmonsterhunter
ÇAMUROSMAN
eXeLanS
monsterhunter
Mmonsterhunter
ÇAMUROSMAN
eXeLanS
monsterhunter