BU KONUYU HERKES OKUMALI YÖNETİMDE DAHİL

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Rahip
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Henüz Yok

BU KONUYU HERKES OKUMALI YÖNETİMDE DAHİL

Mesaj gönderen Rahip »

Merhaba Ben bu oyunun sahiplerine yöneticilerine sitem etmek istiyorum.
Artık herşeyi daha da zorlaştırdılar.Bunu size şöyle açıklayayım.Eskiden herkes 1300 hasar ile gaffar kesıyordu şimdi 2331 + Meteorit 1 tılsım lı adamdan aşağı almıyolar.Geçen gün 2000 hasar olduğu için pm attım ve en az 2331 yani tam hasar istiyorlar bırakın tam hasarı met1 de istiyorlar.Eskiden ne kadar güzeldi ejder üretirdin artırıcını alıp elmas madenleri boş durmazdı hep dolu olurdu.Şimdi yöneticiler para tutkusu yüzünden yüzlerce kişi bu oyunun hayaliyle yatıp kalkıyor.Yatarken rüyasında ikv görenler var ve bunlardan biride benim.Met1 ve kıyamet asa üretmek için 500 lira vermek gerekiyor artık yoksa bölgelere giremiyorsunuz arkadaşlar.Ve yöneticilere söylüyorum bu oyunu 1 sene sonra eğer böyle devam ederse hiç fakir bi oyuncu kalmıyacak.Herkes full olacak pvpye dönecek.Bence üretim koşulları biraz indirilmeliydi.Ama bundan sonra indiremessiniz çünkü üreten istediğini üretti ve indirseniz bile onlara haksızlık olur adamlar 200 - 300lira tüm parasını bu oyuna yatırıyor.Ama ikv oyuncularına burdan söyliyim bunlar doymuyacaklar arkadaşlar.Bence fakir insanlar oynamasın bende fakirim bu yüzden bırakıyorum oyunu.Sosyal sınıflar her zaman mutlu ama bu ülkede devrim muhakkak ki olacak hiç merak etmeyin
2+2=4
Kullanıcı avatarı
CLooDy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Binyetmiş4

Re: BU KONUYU HERKES OKUMALI YÖNETİMDE DAHİL

Mesaj gönderen CLooDy »

Rahip yazdı:Merhaba Ben bu oyunun sahiplerine yöneticilerine sitem etmek istiyorum.
Artık herşeyi daha da zorlaştırdılar.Bunu size şöyle açıklayayım.Eskiden herkes 1300 hasar ile gaffar kesıyordu şimdi 2331 + Meteorit 1 tılsım lı adamdan aşağı almıyolar.Geçen gün 2000 hasar olduğu için pm attım ve en az 2331 yani tam hasar istiyorlar bırakın tam hasarı met1 de istiyorlar.Eskiden ne kadar güzeldi ejder üretirdin artırıcını alıp elmas madenleri boş durmazdı hep dolu olurdu.Şimdi yöneticiler para tutkusu yüzünden yüzlerce kişi bu oyunun hayaliyle yatıp kalkıyor.Yatarken rüyasında ikv görenler var ve bunlardan biride benim.Met1 ve kıyamet asa üretmek için 500 lira vermek gerekiyor artık yoksa bölgelere giremiyorsunuz arkadaşlar.Ve yöneticilere söylüyorum bu oyunu 1 sene sonra eğer böyle devam ederse hiç fakir bi oyuncu kalmıyacak.Herkes full olacak pvpye dönecek.Bence üretim koşulları biraz indirilmeliydi.Ama bundan sonra indiremessiniz çünkü üreten istediğini üretti ve indirseniz bile onlara haksızlık olur adamlar 200 - 300lira tüm parasını bu oyuna yatırıyor.Ama ikv oyuncularına burdan söyliyim bunlar doymuyacaklar arkadaşlar.Bence fakir insanlar oynamasın bende fakirim bu yüzden bırakıyorum oyunu.Sosyal sınıflar her zaman mutlu ama bu ülkede devrim muhakkak ki olacak hiç merak etmeyin
ülke ile ne alaka bilmiyorum ama bu ikv ye devrim şart :)
bırakmış olmana üzüldüm,söylediklerinde haklısın.Yolun açık olsun.
Resim
Kullanıcı avatarı
tmk20
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Re: BU KONUYU HERKES OKUMALI YÖNETİMDE DAHİL

Mesaj gönderen tmk20 »

ileriye dönük yatırım yapıyolar işte 59lwl gelince artık yaratıklarla vs atarak kesicekler adamlar artık söyle diyecek "15000 vuruyorum ama genede bi yaratıgı kesmiyorum." , şu hasarı az arttırın diye sikayet edecekler, neyse saka bi yana

online oyunlar her zaman adaletsizdir, bu online oyunların değişmez bir gerçeğidir. bu gerçeği gerçeği kabul edemiyorsanız bırakın oyunu boşuna sikayet ediyorsunuz, cok çalışan kazanır, öyle yatarak bi emek harcamadan bişe kazanmaya ümit ediyorsanız teskilat piyangosuna katılın belki sizin biletiniz kazanır.

“Genel Sohbet” sayfasına dön