sevgili destek ekibi defalarca yazdığımız oyun hatasına 2 gündür cevap almaya çalışıyoruz destek hattına defalarca mesaj attık ama ilgilenip tenezzül edip cvp yazmadınız destek ekibi olarak ihtiyaçlarınızı araklama yöntemiyle karşıladığınızı bile konuşur olduk artık ilgilenin
tılsım sunucusunda çarımda bulunan 18 xenotim sabah oyuna girdiğimde 1 kalmıştı çarım holde idi oyundan çıkarken çantamdaki diğer herşey yerinde ama xenotim 18 den 1 e düşmüş birinin çarıma girip aktarması keylogger kullanımı dışında mümkün değil ki kaspersy pure antivirüs kullanıyorum sunucuda aynı gece bir çok kişide aynı durumun meydana gelmiş olmasıda olayın bir oyun hatası olduğunu göstermekte. 2 gündür sayısız mesaj atmış olmamıza rağmen çok basit bir envanter kontrolünü yapıp tarafımıza dönüş yapmadınız ki bu şekilde oyunculara karşı takınmış olduğunuz saygısız tutumu ortaya koymaktasınız artık konuyla gereğince ilgilenmenizi talep ediyorum görevinizi yapın lütfen başka ihsan istemiyoruz.
destek ekibi cvp vermekten neden bu kadar uzaksınız
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sehran
- kizilmaskee
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Iıı SoN ııI
- Policexilhan
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Yakar Geçerim
Re: destek ekibi cvp vermekten neden bu kadar uzaksınız
Evet dün itibariyle çarımda bulunan 15 adet xenotim 1 xenotime düştü. Araştırdığımda bunun bir oyun hatası olduğunu ve başka oyuncularında başına geldiğini anladım. Üretim yapmak için herşey hazır sadece o kaybolan xenotimler eksik. Desteğe 2 kez mesaj attım. Fakat olumlu ya da olumsuz bir cevap alamadım. Herhangi bir yönetici ya da gm ye ulaşabilmiş ve derdimizi aktarabilmiş değiliz. Bu konu üzerinde yardımcı olunmasını istiyoruz...
- Alaimisema
- FareAdam Düşmanı
Merhaba,
Destek/İletişim kanalımıza yolladığınız talepler sırasıyla işleme alınır.Gerekli inceleme yapılır ve prosedür uygulanır. Destek/İletişim kanalı yoğunluğu nedeniyle veya aksayan bir sebepten dolayı yavaşlayabilir. En kısa sürede tarafınıza talebiniz ile ilgili geri dönüş yapılacaktır. Bu süreç içerisinde sizden ricamız talebinizi çokça tekrarlamamaktır.
Bilginize.
Destek/İletişim kanalımıza yolladığınız talepler sırasıyla işleme alınır.Gerekli inceleme yapılır ve prosedür uygulanır. Destek/İletişim kanalı yoğunluğu nedeniyle veya aksayan bir sebepten dolayı yavaşlayabilir. En kısa sürede tarafınıza talebiniz ile ilgili geri dönüş yapılacaktır. Bu süreç içerisinde sizden ricamız talebinizi çokça tekrarlamamaktır.
Bilginize.
-
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Sehran
bi envanter kontrolü için 3 gün çok uzun bir zaman yapılacak işlemler çok basit ama ilgilenilmiyor oyunla

- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Deva
Sadece bir kişinin işlemi yok ki kim bilir kaç kişi mantıklı veya mantıksız şekilde desteğe yazıyor haliyle her birini incelemek zorunda ve bir sıraya koymak zorunda kalıyorlar bence bu kadar anlayışsız olmamak lazım.Sakın bana yönetim yalakası demeyin aylar önce yazdıklarımın cevabını alamadım 3 günde isyana gelmişiniz bence yanlış
Kaldı ki bu herkeste olan bir sorunsa bunu önceliklerine alıcaklara benziyor. Endişelenmeyin
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Deva
Arkadaşlar bu işlem kolay değil karakterin gerçekleştirdigi tüm kazanımlar kaydediliyor buda hali ile baya zaman alıyor.Ayrıca bu hatanın neden oluştuğuda araştırılır birde bir çok kullanıcı bu hatayı almışise...Sabır
o her şeyin çözümü

LEPRECHAUN