destek ekibi uyuyorsunuz yada umursamıyorsunuz işinizi yapın

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
seryildirim06
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Sehran

destek ekibi uyuyorsunuz yada umursamıyorsunuz işinizi yapın

Mesaj gönderen seryildirim06 »

sevgili destek ekibi defalarca yazdığımız oyun hatasına 2 gündür cevap almaya çalışıyoruz destek hattına defalarca mesaj attık ama ilgilenip tenezzül edip cvp yazmadınız destek ekibi olarak ihtiyaçlarınızı araklama yöntemiyle karşıladığınızı bile konuşur olduk artık ilgilenin

tılsım sunucusunda çarımda bulunan 18 xenotim sabah oyuna girdiğimde 1 kalmıştı çarım holde idi oyundan çıkarken çantamdaki diğer herşey yerinde ama xenotim 18 den 1 e düşmüş birinin çarıma girip aktarması keylogger kullanımı dışında mümkün değil ki kaspersy pure antivirüs kullanıyorum sunucuda aynı gece bir çok kişide aynı durumun meydana gelmiş olmasıda olayın bir oyun hatası olduğunu göstermekte. 2 gündür sayısız mesaj atmış olmamıza rağmen çok basit bir envanter kontrolünü yapıp tarafımıza dönüş yapmadınız ki bu şekilde oyunculara karşı takınmış olduğunuz saygısız tutumu ortaya koymaktasınız artık konuyla gereğince ilgilenmenizi talep ediyorum görevinizi yapın lütfen başka ihsan istemiyoruz.
Resim ALpAR
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Re: destek ekibi uyuyorsunuz yada umursamıyorsunuz işinizi y

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Geçmiş olsun serdar abi :)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: destek ekibi uyuyorsunuz yada umursamıyorsunuz işinizi y

Mesaj gönderen Erdogan »

Göndermiş olduğunuz e-posta incelenmektedir. Zira bahsettiğiniz envanter incelemesi iki dakikalık bir iş olmayıp, oldukça teferruatlı bir incelemedir. E-postanızın yanıtlanmasını bekleyiniz.

İyi eğlenceler.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön