Ejder Asa mı Kıyamet Asa mı ?
- BySekil
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kuralsızlar
Ejder Asa mı Kıyamet Asa mı ?
Selam kararsız kaldım arkadasşlar ejder için tüm malzemelerim hazır ama elimde bide kıyamet asa reçetem var önce onuda hazırlamıştım basarım diye ama kararsız kaldım şuan ejder basabilirim ama kıyamet asa içinde 10x hidrojenim eksik şimdi sorum şu ejder basıp sığınak miğrat atarak daha sonra gaffardan asa düşürmek mi yoksa kıyamet asa basıp grup bölgelerine rahat rahat girmek mi kıyamet asa bana da makul geliyor fakat hidrojenleri bulmak hiçte kolay değil sancakta 15m den gidiyor şimdiden teşekkürler
Re: Ejder Asa mı Kıyamet Asa mı ?
Aynı konu en az 50 kere açıldı araştırırsanız biraz bulursunuz..
İyi forumlar..
İyi forumlar..
İki Ters, Bi Düz
- physX
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şan I Hükümdar
Sığınak migrat itemlerini tamamlayıp gaffara girmen çok zor her ihtimalde asa üretmen gerekiyor takıların tam olduğu takdirde ve birde kıyamet zırhın olduğu takdirde ki bunu stu dan düşürebilirsin 2000 civarı fizik oluyor ve bunun senin için gaffara kesin bir giriş anahtarı olacaktır.Ayrıca şu günlerde kıyamet asa basmakta ayağa düştü 150m civarına basabiliyorsun ben zamanında 350m ye başmıştım kıyamet asamı.
- BySekil
- İri Fare Avcısı
Yorumun için teşekkür ederim bi bakıma haklısın herkeste kıyamet asa görür oldum şu sıralar ama dediğim gibi hidrojenler sırf 150m tutuyor üstü full ejderle çembere giren adamlarda var ?physX yazdı:Sığınak migrat itemlerini tamamlayıp gaffara girmen çok zor her ihtimalde asa üretmen gerekiyor takıların tam olduğu takdirde ve birde kıyamet zırhın olduğu takdirde ki bunu stu dan düşürebilirsin 2000 civarı fizik oluyor ve bunun senin için gaffara kesin bir giriş anahtarı olacaktır.Ayrıca şu günlerde kıyamet asa basmakta ayağa düştü 150m civarına basabiliyorsun ben zamanında 350m ye başmıştım kıyamet asamı.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Madem 10 Hidrojenin kalmış hepsini satıp ejdermi üretmek mantıklı yoksa 10 tane hidrojen bulup kıyamet asa basmakmı ?
Tabikide Kıyamet Asa :arrow:
Çünkü üretir üretmez sığınak ve miğrata rahat grup bulabileceksin. Zırhını takılarını düşürdünmü X e felan gidebilirsin birde zırhın düştümü kıyamet bb olarak gaffara gidebilirsin yani ürettiğin an sana çemberlitaş kapıları yavaş yavaş açılır. Sürünmek istiyorsan ejder asa üret.
Çünkü üretir üretmez sığınak ve miğrata rahat grup bulabileceksin. Zırhını takılarını düşürdünmü X e felan gidebilirsin birde zırhın düştümü kıyamet bb olarak gaffara gidebilirsin yani ürettiğin an sana çemberlitaş kapıları yavaş yavaş açılır. Sürünmek istiyorsan ejder asa üret.
- BySekil
- İri Fare Avcısı
Peki söylermisin ben bu x10 hidrojeni nasıl bulucam ( x 15m den 150m)XxxChesTeRxxX yazdı:Madem 10 Hidrojenin kalmış hepsini satıp ejdermi üretmek mantıklı yoksa 10 tane hidrojen bulup kıyamet asa basmakmı ?
Çünkü üretir üretmez sığınak ve miğrata rahat grup bulabileceksin. Zırhını takılarını düşürdünmü X e felan gidebilirsin birde zırhın düştümü kıyamet bb olarak gaffara gidebilirsin yani ürettiğin an sana çemberlitaş kapıları yavaş yavaş açılır. Sürünmek istiyorsan ejder asa üret.![]()
- itachi
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Iıosmanlı Nefesiıı
Kesinlikle kiyamet uretmelisin. Cunku ben ejder urettim bide ustune kiyamet zirh urettim takilar tmm gozluk tmm ama 1500 fizik var. kiyamet olsaydi zirhida dusurseydim fizik 1910 olcakti. Benim durumuma dusmemen icin biraz dusun bence. Ha hidrojenleri nasil alcam diyorsan maden cek
en kolay yontem
Bizde kardeşlik nedir bilir misin? Nefesin kesildiğinde; al bu can senindir.
Yolun sonu uçurum olsa; çekil ilk adım benimdir.
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
Yolun sonu uçurum olsa; çekil ilk adım benimdir.
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Büyük Selçuklular
Ben seni anladım param ona yetmez diyorsun ama başka çareside yok Ya Kıyamet asa üreteceksin yada oyunu oynamayacaksın.
Şimdi bir örnekle açıklayayım daha iyi anla.
Senin amacın uzaya çıkmak diyelim. ( Çemberlitaşa girmek ) Bunun için bir araca ihtiyacın var. ve sen gidip ucuz diye Helikoptere biniyorsun. ( Ejder asa) ama bu helikopter seni anca gök yüzüne çıkarır senin işine yarayacak olan Uzay Mekiği (Kıyamet Asa) Şimdi sen ne yapacaksın Sığınak migrata girecem diyorsan ki Bizim sunucuda artık Ona bile Ejderlileri almıyorlar.
Sana tavsiyem Kasabiliyorsan Xeonitim kas. Bir günde 8 tane düşüren arkadaşım var sen bir hafta uğraş 10 tane düşür satıp Hidroları alırsın.
Şimdi bir örnekle açıklayayım daha iyi anla.
Senin amacın uzaya çıkmak diyelim. ( Çemberlitaşa girmek ) Bunun için bir araca ihtiyacın var. ve sen gidip ucuz diye Helikoptere biniyorsun. ( Ejder asa) ama bu helikopter seni anca gök yüzüne çıkarır senin işine yarayacak olan Uzay Mekiği (Kıyamet Asa) Şimdi sen ne yapacaksın Sığınak migrata girecem diyorsan ki Bizim sunucuda artık Ona bile Ejderlileri almıyorlar.
Sana tavsiyem Kasabiliyorsan Xeonitim kas. Bir günde 8 tane düşüren arkadaşım var sen bir hafta uğraş 10 tane düşür satıp Hidroları alırsın.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- physX
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şan I Hükümdar
Hidrojenler 150m tutabilir bilemiyorum ama meran'da oynadığım için öyle söyledim hidrojenin piyasası 8-9m merandaphysX yazdı:Sığınak migrat itemlerini tamamlayıp gaffara girmen çok zor her ihtimalde asa üretmen gerekiyor takıların tam olduğu takdirde ve birde kıyamet zırhın olduğu takdirde ki bunu stu dan düşürebilirsin 2000 civarı fizik oluyor ve bunun senin için gaffara kesin bir giriş anahtarı olacaktır.Ayrıca şu günlerde kıyamet asa basmakta ayağa düştü 150m civarına basabiliyorsun ben zamanında 350m ye başmıştım kıyamet asamı.