Teşkilat Çekilişi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
xGaRGaMeLx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Teşkilat Çekilişi

Mesaj gönderen xGaRGaMeLx »

Uzun zamandır kişisel sebeplerden dolayı oyunla ilgilenemedim. Geri döndüğümde gördüm ki teşkilat piyangosu büyük ödülü tarafıma isabet etmiş. Teslim almak için yapılması gereken nedir ? Ne yapmam gerek tam olarak bilmiyorum.
Yardımcı olabilecek arkadaşlar şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Re: Teşkilat Çekilişi

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx Bu linkten Soru cevap seçeneğini secerek gerekli bilgileri yazarsanız bir kaç gün içinde dönüs yapılır.Tebrikler.
Resim

LEPRECHAUN
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Teşkilat Yılbaşı çekilişi için başvuru süresi en son 07 Ocak 2013 olarak web sitemizden, sosyal medyadan ve forumlarımız üzerinden duyurulmuştu. Bu süre sona erdiği için maalesef ödül dağıtımı için artık başvuru kabul edemiyoruz.

Teşkilat Yılbaşı çekilişi için büyük ödülü bir sonraki çekiliş için sakladık bile ;)
Kullanıcı avatarı
AnyoneStopMe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen AnyoneStopMe »

Nerull yazdı:Teşkilat Yılbaşı çekilişi için başvuru süresi en son 07 Ocak 2013 olarak web sitemizden, sosyal medyadan ve forumlarımız üzerinden duyurulmuştu. Bu süre sona erdiği için maalesef ödül dağıtımı için artık başvuru kabul edemiyoruz.

Teşkilat Yılbaşı çekilişi için büyük ödülü bir sonraki çekiliş için sakladık bile ;)
Ödülü kazanan belli. Yedek olusturduk baska birine verdik deseydiniz o ayrı. Ancak ortada sahibini bulamayan bir ödül var.
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ultimatom

Mesaj gönderen Hengames »

AnyoneStopMe yazdı:
Nerull yazdı:Teşkilat Yılbaşı çekilişi için başvuru süresi en son 07 Ocak 2013 olarak web sitemizden, sosyal medyadan ve forumlarımız üzerinden duyurulmuştu. Bu süre sona erdiği için maalesef ödül dağıtımı için artık başvuru kabul edemiyoruz.

Ödülü kazanan belli. Yedek olusturduk baska birine verdik deseydiniz o ayrı. Ancak ortada sahibini bulamayan bir ödül var.
Aynen nihat abi verin bence adamın ödülünü sonuç olarak o kazanmış ve kişisel sebeplerınden dolayı girememiş normaldır. Böyle bir süre içinde alınması bana saçma geldi. Eğerki kazandıysa hakkıdır. verirsiniz inşallah.
Resim
Kullanıcı avatarı
Kiyamet
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Kiyamet »

Son gün 7 Ocak demişsiniz bu adam 8 ocak gönderse alamıcak mı ödülünü. Bu tür ödüllerde süre kısıtlaması olması çok saçma bence
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Biz kazanamadığımıza yanmışızdır belki ama arkadaş kazanıpda süreden dolayı alamıyor. O halde olmayı istemezdim S
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön