Uzun zamandır kişisel sebeplerden dolayı oyunla ilgilenemedim. Geri döndüğümde gördüm ki teşkilat piyangosu büyük ödülü tarafıma isabet etmiş. Teslim almak için yapılması gereken nedir ? Ne yapmam gerek tam olarak bilmiyorum.
Yardımcı olabilecek arkadaşlar şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.
Teşkilat Çekilişi
-
xGaRGaMeLx
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Re: Teşkilat Çekilişi
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx Bu linkten Soru cevap seçeneğini secerek gerekli bilgileri yazarsanız bir kaç gün içinde dönüs yapılır.Tebrikler.

LEPRECHAUN
-
Nerull
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Teşkilat Yılbaşı çekilişi için başvuru süresi en son 07 Ocak 2013 olarak web sitemizden, sosyal medyadan ve forumlarımız üzerinden duyurulmuştu. Bu süre sona erdiği için maalesef ödül dağıtımı için artık başvuru kabul edemiyoruz.
Teşkilat Yılbaşı çekilişi için büyük ödülü bir sonraki çekiliş için sakladık bile
Teşkilat Yılbaşı çekilişi için büyük ödülü bir sonraki çekiliş için sakladık bile
- AnyoneStopMe
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Anadolu Nefesi
Ödülü kazanan belli. Yedek olusturduk baska birine verdik deseydiniz o ayrı. Ancak ortada sahibini bulamayan bir ödül var.Nerull yazdı:Teşkilat Yılbaşı çekilişi için başvuru süresi en son 07 Ocak 2013 olarak web sitemizden, sosyal medyadan ve forumlarımız üzerinden duyurulmuştu. Bu süre sona erdiği için maalesef ödül dağıtımı için artık başvuru kabul edemiyoruz.
- Hengames
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ultimatom
Aynen nihat abi verin bence adamın ödülünü sonuç olarak o kazanmış ve kişisel sebeplerınden dolayı girememiş normaldır. Böyle bir süre içinde alınması bana saçma geldi. Eğerki kazandıysa hakkıdır. verirsiniz inşallah.AnyoneStopMe yazdı:Ödülü kazanan belli. Yedek olusturduk baska birine verdik deseydiniz o ayrı. Ancak ortada sahibini bulamayan bir ödül var.Nerull yazdı:Teşkilat Yılbaşı çekilişi için başvuru süresi en son 07 Ocak 2013 olarak web sitemizden, sosyal medyadan ve forumlarımız üzerinden duyurulmuştu. Bu süre sona erdiği için maalesef ödül dağıtımı için artık başvuru kabul edemiyoruz.

Son gün 7 Ocak demişsiniz bu adam 8 ocak gönderse alamıcak mı ödülünü. Bu tür ödüllerde süre kısıtlaması olması çok saçma bence
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kristal
Biz kazanamadığımıza yanmışızdır belki ama arkadaş kazanıpda süreden dolayı alamıyor. O halde olmayı istemezdim S