Lütfen bakın önerilerinizi bekliyorum

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Kiyamet
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Lütfen bakın önerilerinizi bekliyorum

Mesaj gönderen Kiyamet »

Beyler şimdi ben büyücü açtım lonca lisansım filan var ikv kutuda alcam tabi bunlar ayrı şeyler asıl konu şu:
Ben ejder asa ve kıyamet zırh mı üretim yoksa direk kıyamet asa mı üretim?
Önerilerinizi bekliyorum
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Re: Lütfen bakın önerilerinizi bekliyorum

Mesaj gönderen Arizonaa »

Kıyamet asa tabiki. Eğer ejder ve zırhı üretirsen o güne bol bol küfür edersin. (Not: Tavsiyem en acı şekilde test edilip onaylanmıştır.)
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
fatihfb88
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen fatihfb88 »

Kardeşim bak şimdi lonca lisansın olması çok iyi. iyi bir loncaya gir onlarla kaynaş ve yavaştan çemberliye alırlar zaten seni. zırhını orda düşürürsün. Bir yandanda asa yı üretmek için malzeme topla para kas. en mantıklısı
CASTIEL

Meqapixel
Kullanıcı avatarı
kibrit
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kibrit »

Şu an yapacağım tavsiye benim düşüncem.. Kimse kalkıp laf etmesin veya benle polemiğe girmesin.. Sadece kendi düşüncemi söylüyorum.. Öncelikle ejder asayı kafandan silmelisin çünkü diğer asalar kat kat iyi.. Dişini sıkıp çemberlitaş asalarından birini üretmelisin.. Hangisi konusuna gelince bence trans asa üretmelisin sebebi öncelikle neredeyse bütün arkadaşlarım kıyamet seti 3-4 kez tamamladığı halde diğer setleri tamamlayamadı.. Kıyamet asa düşürmek daha kolay bir diğer sebep junona felan giderken hs arıyorlar işini aşırı kolaylaştırır ve malum yeni bölge büyük hole tılsım kasmaya, xenotim falan kasmaya gidiyorlar ve tercih edilen setlerin birisi cehennem set diğeri trans set bu yüzden para sıkıntınıda çözer ama bu benim düşüncem.. Karar senin..
İki Ters, Bi Düz
Kullanıcı avatarı
Kiyamet
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Kiyamet »

kibrit yazdı:Şu an yapacağım tavsiye benim düşüncem.. Kimse kalkıp laf etmesin veya benle polemiğe girmesin.. Sadece kendi düşüncemi söylüyorum.. Öncelikle ejder asayı kafandan silmelisin çünkü diğer asalar kat kat iyi.. Dişini sıkıp çemberlitaş asalarından birini üretmelisin.. Hangisi konusuna gelince bence trans asa üretmelisin sebebi öncelikle neredeyse bütün arkadaşlarım kıyamet seti 3-4 kez tamamladığı halde diğer setleri tamamlayamadı.. Kıyamet asa düşürmek daha kolay bir diğer sebep junona felan giderken hs arıyorlar işini aşırı kolaylaştırır ve malum yeni bölge büyük hole tılsım kasmaya, xenotim falan kasmaya gidiyorlar ve tercih edilen setlerin birisi cehennem set diğeri trans set bu yüzden para sıkıntınıda çözer ama bu benim düşüncem.. Karar senin..
bende çemberlitas asa uretmeyi dusunuyorum aslinda bu arkadasin dedigi de biraz mantikli
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

İyi bir loncaya giripde düşük fizikle ç.t. atabileceksen trans asa tabiki mantıklı olur.
Kenan ve junonda zaten sıkıntı yaşamassın, çemberde zorlar seni.
Yok ben ç.t de zorlanmak itemiyorum diyorsan kıyamet daha mantıklı. Zaten kenan junona ejderli alıyorlar kıyamet mi almayacaklar.
Resim
Kullanıcı avatarı
kibrit
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen kibrit »

Arkadaş lonca lisansım var demiş.. Grupta sıkıntı yaşamaz diye düşünüyorum çünkü ejder'liler bile gidiyor.. Hem daha çok görünüşe bakıyorlar trans asa görünüştende kazanıyor.. Birde bir şeyi üreteceğiniz zaman 1 yerden deil 3-4 yerden kazanmaya bakın..
İki Ters, Bi Düz
Kullanıcı avatarı
Xhakanxbuyucux
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Xhakanxbuyucux »

Tabiki kiyamet asa zirh basip para harcamana gerek yok junondan dusur birazda cevren varsa kolayca stuart atarsin :)
>>Şifacixpelin™ <<

“Büyücü” sayfasına dön