Karar Sizin ..

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ukalarapci
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Zevk İ Sefa

Re: Karar Sizin ..

Mesaj gönderen Ukalarapci »

xSpoRTeR yazdı:sana bişey dıyım mı REYGUERRO :D bı dınleyın yada gözunuze gözluk takın şu yazdığımı okuyun hazırım dur dur dedım o başlattı o an ben ılk dur dedım farkındaysanız dımı ve ıtıraz ettı arkadaş :D ws atalım dedı 100 m sıne turnuva şeklı 5 * 1 yendım hala burda konuşuyosa afkruyodur iyi forumlar

Sizlerin Ne Olduğu Beni Hiç Mi Hiç Alakadar Etmez , Ben HAKKIMI Savunuyorsam Kendim İçin Değil Bana Güvenen İnsanların HAKLARINI Savunmak İçin Bunları Attım Form'a ... İnan Ki Siz ve Sizin Gibiler Umursamıyorum Sadece Gerekenı Söylemek İstedim O Kadar ...
ferdiSİNAN ReyGueRReRo

Ya İnandığın Gibi Yaşarsın , Yada Yaşadığın Gibi İnanırsın .
Kullanıcı avatarı
xSpoRTeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: LimitLess

Mesaj gönderen xSpoRTeR »

Bişey dıyeyımmı sana :D geç aykı turnuvayı ben atsaydım bılkı yıne kımse yenemezdı Emre olarak sor benı tanırsın ve tekrar turnuvada göruşuruz ben burda olduğum surece asayı unut :D
Resim
Resim
****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
Kullanıcı avatarı
xSpoRTeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Ha bide ws bılıyorum dıye benım yanıma bıdahada uğrama okeymı ? ws cıyım dıyosun ıstediğin şekıl atıyoruz arkadaşlarının yanında ws cı olan adam 5 elden 3 el 4 el alması lazım ama senın daha öğreneceğin çok şey var ıyı forumlar ;)
Resim
Resim
****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
Kullanıcı avatarı
Shade61
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Limitless

Mesaj gönderen Shade61 »

of of of bu lafın üsütne oyunu bırakırdım reyguerrero :D boş insansın boşa yer kaplıyorsun bu oyunda ne demek istediğimi anladın
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
sorumsuzduygular
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Çakallarla Dans

Mesaj gönderen sorumsuzduygular »

Vs atmayı bılmeyen adam 4550 maxlı çarla Finale kadar kalıyorsa Finalde de galibıyet çıkartablıyorsa karşısındakı adamlarında Vs den anladıkları pekde söylenemez .)
SayGı OLmaDaN GöSTeRiLeN SaMiMiyeT YavŞaKlık'tıR SeVgİ İÇeRMeZ!!!
IIISoRuMSuZIII
Babalaröndegider
PRıSoNBReaK
Kullanıcı avatarı
xSpoRTeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

sana bişey dıyeyımmı canım :D ben 4495 maxla tılsımsız ılk ws ve 2. ws yı yendım sonra ofans 3 urettım reyguerroda olduğunu duyunca ful çarıyla benı yenemeyen dngesız den ne olur ofans 3 le geldı fınale kadar zaten neyın kafasını yaşadığını hala anlamış deıl ful çarıyla attım benım çar ful deıl sıvrı adada 2*1 2*1 2 kere yendım bıde 5*1 adam benı bı kere yenemedı neyın kafası bu dunyaya terstenmı bakıyonuz hala anlamıyorum sizi ;)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ukalarapci
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

xSpoRTeR yazdı:sana bişey dıyeyımmı canım :D ben 4495 maxla tılsımsız ılk ws ve 2. ws yı yendım sonra ofans 3 urettım reyguerroda olduğunu duyunca ful çarıyla benı yenemeyen dngesız den ne olur ofans 3 le geldı fınale kadar zaten neyın kafasını yaşadığını hala anlamış deıl ful çarıyla attım benım çar ful deıl sıvrı adada 2*1 2*1 2 kere yendım bıde 5*1 adam benı bı kere yenemedı neyın kafası bu dunyaya terstenmı bakıyonuz hala anlamıyorum sizi ;)
Bu Arada Ben Vs'de Rakiplerimi Küçümseme m , TaRiFiYoKII İle Kimle Karşılaştıysam Abram Hariç sanaGELDİM , SeNFoNII Fulle Full'düler Eledım , Benim Nasıl Bir Vs Attığım Ortada ..

Öncelikle Evladım Benim Nasıl Bir Pc'de Oynadığımı Bütün Cafe Gördü Sana Sadece Şunu Söyleyeceğim , DELİKANLI Gibi Cevap Ver 4/0 'a Kadar Sana Kaç Ağır Sert Attım ? Dün Dikkatini Çekti Mi Bilmiyorum Fakat 100 M'ni Verdiğim Halde Karı Gibi Konuştun Benim Para'dan Pul'dan Yana Sıkıntım Olmaz , Bu Arada Dün 4/0'a Kadar Tek Ağır Atmama Rağmen Devam Ettim Sırf Bahane Deme Die Ve Sonuç Olarak 5/1 Yenildim Bitii , Sivri Ada'da Senle 1 el Vs Attığım Halde Yalancılıkda Üstüne Kimseyi Tanımıyorum ...
ferdiSİNAN ReyGueRReRo

Kullanıcı avatarı
xSpoRTeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Bak Reyguerromusun nesın gururuna yedıremıyonmu 3 kere yenılgıyı ? fule ful çarlada yenemedın ful olmayan çarınlada benım de çarım ful deıl ben bişey dedımmı ? neyse hadı senın buyumen lazım öyle düşünuyorum
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ukalarapci
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Ben Daha Birşey Demiyorum , Sadece Ne Olduğun Besbelli Oldu Bu Yaptığın Son Açıklama Sonrası Haydi Beleş ŞAMPUANLIĞIN'la Gurur Duy , Unutma Ki Ben Sürekli FİNAL'i Oynarım Sen İlk ve Son . ;)
ferdiSİNAN ReyGueRReRo

Kullanıcı avatarı
xSpoRTeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Bak abisi derdını anlıyorum senın benım ılk turnuvamdı sorabılırsın daha önce katılabıldımmı dıye ılk katılışımdada senı 2 kere devırmek bana çok kolay geldı fotolarıda atayımmı bura kaç canlarla kestığımı :D He bu arada o turnuvaya ısmım gırdığı surece fınalde olacağımıda göreceksın :)
Resim
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön