Karar Sizin ..

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ukalarapci
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Zevk İ Sefa

Karar Sizin ..

Mesaj gönderen Ukalarapci »

Resim

Selamun Aleyküm ...

Öncelikle Sizinde Dediğiniz Gibi Kurallar Açık ve Net , Fakat Şuna Anlam Veremedim Rakibim Olan qLasseRII İksir İçmediğini İddaa Edip Duelloyu Durdurduğunuz Halde , Rakibimin Üstündeki İksir Belirtisinin Ne Anlam İfade Ettiğini Bir Kez Daha Görmüş Olduk , Üstünde İksir Olmasına Rağmen Nasıl İksir İçebilir ? .
GM veya Etkinlik Personellerinın Kuralları Değiştirebileceğini Ön Gördünüz , Fakat Geçen Hafta 2 Savaşçı İle Katılmama Rağmen , Etkınlık REVAN Bana Çifte Dahi Almama İzin Vermezken , Siz Kuralları Değiştiririz Diyorsunuz ...
Gelelim Asıl Meseleye Eğer Ki GM veya Etkinlik Personelleri Her Hangi Belirtilen Kuralları Değiştire Biliyorsa Ben Buradan Bır Çıkar Bir Menfaat Örneğini Ön Görürüm ... Rakibime Sağladığınız Bu Dez Avantaj Onun Yararına ve Kuralların İhlaline Açıkdır , Başlanmış Bir Turnuvada Kural Değiştirile Biliyorsa Bundan Bizim Neden Haberimiz Yok ? Vede Kuralların Sizin Elinizde OLmasına Rağmen Neden Sadece Benim Rakiplerime Karşı Bu Kuralların Sürekli Beyana Gelmesine İzin Veriliyor ? BEN BURADA ADALET ARAMAM BEN BURADA DÜRÜST OLDUĞUNUZA İNANMAM Tebrik Ediyorum Sadece Rakiplerime Her Defasında Verdiğiniz Destekler İçin ...! İyi Günler ...
;)
ferdiSİNAN ReyGueRReRo

Ya İnandığın Gibi Yaşarsın , Yada Yaşadığın Gibi İnanırsın .
Kullanıcı avatarı
IxMehmetcikxI
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Return OfThe Kings

Re: Karar Sizin ..

Mesaj gönderen IxMehmetcikxI »

Resim

Merhaba;
Vs'nin başlatılmasında sonra durdurulmasında bir art niyet aranabilir, Yöneticinin başlattıgı vs durdurması bi tuhaf geldi...
-Siyah, Artık en temiz renk!
Kullanıcı avatarı
KATAToNIA
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: гєtยгภ ๏Ŧtђє кเภﻮร

Mesaj gönderen KATAToNIA »

Bir yönetici kafasına göre kural yapıyorsa bu yöneticiden ne beklersin Haksız yere ws sini yimiş oldu [ZİFAN]
DOST ACI SÖYLER
Kullanıcı avatarı
geberejackson7
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Biz Bir Aileyiz

Mesaj gönderen geberejackson7 »

Arkadaşlarımın Blirttiği Gibi Yönetici veya GM'nın ws'i yakın bi zamanda kuralları Değiştirip Oyuncuya sunmaması vede bunu , Rakiplere Dez Avantaj Olarak Sunarak Turnuvaları Böyle Yöneterek Bu Gibi Kişi ve Kişileri Sürekli Ön Planda Tutarak KAZANMALARINI Sağlıyorsunuz ADALET Değildir Bu ....!
BEYAZENCİ

ASPİRİNE

yusuF Savcı

Para insan içindir, insanlar para için değildir.
Kullanıcı avatarı
xSpoRTeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: LimitLess

Mesaj gönderen xSpoRTeR »

sana bişey dıyım mı REYGUERRO :D bı dınleyın yada gözunuze gözluk takın şu yazdığımı okuyun hazırım dur dur dedım o başlattı o an ben ılk dur dedım farkındaysanız dımı ve ıtıraz ettı arkadaş :D ws atalım dedı 100 m sıne turnuva şeklı 5 * 1 yendım hala burda konuşuyosa afkruyodur iyi forumlar
Resim
Resim
****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
VerderVeremem
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Lonca Alımım Yok

Mesaj gönderen VerderVeremem »

Bu konu ile ilgili tartışma olmaması için turnuvadan sonra 100msine aynı iki kişi tekrar vs atmış ve sonuç SPORTERİN 5*1 üstünlüğüyle sonuçlanmıştır bunun üzerine bu tarz konular açılıp tartışma yaratmak hoş bir davranış değil
01.04.2013 İKV'DEN EMEKLİ :)
Kullanıcı avatarı
sorumsuzduygular
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Çakallarla Dans

Mesaj gönderen sorumsuzduygular »

İki Taraf hazır olduktan sonra gm vs yı başlattıktan sonra vs nın durması saçma hiç bişi yapmassan ble dur demişsn geri çekılıyosun kurallarda Geri çekilmek diskalifiye sebebi resimler çok şeyi ifade edıyor ama olanla ölmuşe çare yok yine adil bır turnuva olmmış resimde grdum kadar bır tarafın ıtemleri ful diğer tarafta eksık var 1000 maX az rakibn böyle bır avantaj ykalımşken gm nın vs yı durdurması saçma iyi forumlar
SayGı OLmaDaN GöSTeRiLeN SaMiMiyeT YavŞaKlık'tıR SeVgİ İÇeRMeZ!!!
IIISoRuMSuZIII
Babalaröndegider
PRıSoNBReaK
Kullanıcı avatarı
xSpoRTeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: LimitLess

Mesaj gönderen xSpoRTeR »

[img][img]http://d1303.hizliresim.com/17/u/lgr4n.jpg[/img][/img] bu 1

[img][img]http://c1303.hizliresim.com/17/u/lgr5n.jpg[/img][/img] bu 2

[img][img]http://d1303.hizliresim.com/17/u/lgr61.jpg[/img][/img] bu 3

[img][img]http://c1303.hizliresim.com/17/u/lgr6d.jpg[/img][/img] bu 4

[img][img]http://c1303.hizliresim.com/17/u/lgr6x.jpg[/img][/img] buda 5 olsa gerek ıyı forumlar tekrardan böle konu açanları sevıyorum 3 kere ws attık turnuva şeklı 3 undede yendım hala konuşuyosun gm ler yoktu 3 . de 5*1 nıye yenıldın açıklarsan sevınırız :D
Resim
Resim
****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
VerderVeremem
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Lonca Alımım Yok

Mesaj gönderen VerderVeremem »

Resim
01.04.2013 İKV'DEN EMEKLİ :)
Kullanıcı avatarı
Ukalarapci
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Zevk İ Sefa

Mesaj gönderen Ukalarapci »

Şunu Belirtmek İsterim VerderVeremem veya SPoRTeR Kazanmanız veya Kaybetmeniz İçin Söyleyecek Birşşey Yok , 100 M'sıne Vs Dediniz Attım Kaybettim Eyvallah'da , Benim Burada Bu Olayı Beyan Etmemdeki Sebep Şudur Ki Bugün Bana Yapılan Yarın Size Yapılırsa Ağlamayın , Üstünde İksir Etkisi Varken İksir İçmedim Dedin ve Etkinlik Müdahale Etti Vede Üstünde İksir Olduğu Açık ve Net Kaşarlığın Lüzmü Yoktur ... Eskilerinde Deyimiyle Şemsiye Açılmaz Geçen Ay Ki Turnuvada Yenilmek Çok Koymuş Anlaşılan Ki , Hala Konuşmaya Cürret Edebiliyorsunuz ....
ferdiSİNAN ReyGueRReRo

Ya İnandığın Gibi Yaşarsın , Yada Yaşadığın Gibi İnanırsın .
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön