ılılıFıRaTılılı Hakkında Bilmeniz Gerekenler.

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

ılılıFıRaTılılı Hakkında Bilmeniz Gerekenler.

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Kurt Loncası üyeleri her hangi birine karşı hırsızlık yapamaz yada teşebbüste bulunamazlar.
2. Ceza = İHRAÇ

^^ Adaletli Kurt Loncasına sesleniyorum Bu adam loncada ne arıyor ?
Meteorit 1imi çaldığı resimlerde ap açık oratadayken Kurt loncası yasalarını neden çiğniyor ?

Resim

Resim
Resim

Resim

burda arkadaş çağların çarlarını çalmakla suçluyor fakat ilgi alakam yok sorun orada meteorit 1 emanetti sorun deil giden meteorit 1 olsun bütün tılsım bu arkadaşın yüzünü görsün istedim =)

Resim
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Re: ılılıFıRaTılılı Hakkında Bilmeniz Gerekenler.

Mesaj gönderen kurtreis »

Selamun Aleyküm

Kurallarımız ve cealarımız her zamanki gibi müsammağasız işlemektedir. Elbette adalet anlayışımız sorgusuca kalemini kııp kenarı atmayı engelliyor. Fırat bu durumu inkar etmedi yaptığında söyledi Neden yaptığını sorduğumda zaman önce bu tür bir hırsızlık olayının sizin tarafınıdan ona yapıldığını söyledi kanıtlaması gerekiyordu ama kanıtı yok bende bunun olabilme olasılığı hakkında küçük bir araştırma yaptım ve üzülerek haklı olabiliceğini gördüm bu platformda resim paylaşmak istemiyorum. Ama bu sizinle paylaşamayacağım anlamınada gelmiyor elbette.

El Konulan yada sizin tabirini ile çalınan Meteorit1 Tılsımı 1 'ının sahibine dönmesi için elimden geleni yapıcağıma hiç şüpheniz olmasın
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

kurtreis yazdı:Selamun Aleyküm

Kurallarımız ve cealarımız her zamanki gibi müsammağasız işlemektedir. Elbette adalet anlayışımız sorgusuca kalemini kııp kenarı atmayı engelliyor. Fırat bu durumu inkar etmedi yaptığında söyledi Neden yaptığını sorduğumda zaman önce bu tür bir hırsızlık olayının sizin tarafınıdan ona yapıldığını söyledi kanıtlaması gerekiyordu ama kanıtı yok bende bunun olabilme olasılığı hakkında küçük bir araştırma yaptım ve üzülerek haklı olabiliceğini gördüm bu platformda resim paylaşmak istemiyorum. Ama bu sizinle paylaşamayacağım anlamınada gelmiyor elbette.

El Konulan yada sizin tabirini ile çalınan Meteorit1 Tılsımı 1 'ının sahibine dönmesi için elimden geleni yapıcağıma hiç şüpheniz olmasın

Gerek konun ilgilendiğinizden ve duyarlı davranışınızdan ötürü sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Forum kuralları gereği böyle birşey mümkün ise eğer konun kilitlenmesini fakat silinmemesini FDE arkadaşlarından rica ediyorum. ;)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Kurt Loncası üyeleri her hangi birine karşı hırsızlık yapamaz yada teşebbüste bulunamazlar.
2. Ceza = İHRAÇ

Loncamız Kuralları gereği '' İhraç ''gerçekleştirilmiştir.
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön