İmzam Neden Kaldırıldı?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: İmzam Neden Kaldırıldı?

Mesaj gönderen Respected »

Ufak bir hatırlatma yapmak isterim, forum yetkililerinde imza kaldırma yetkisi bulunmamakta...

Duruma ilişkin olarak da bir yorum katmam gerekirse; İKV resmi forumunu devamlı olarak ziyaret eden ve az çok İKV'ye gönül veren oyuncuların bu konularda uyarılması, akabinde moderasyon uygulanması taraftarıyım. Amacı sadece konuları kirletmek veya sürekli forum işleyişini sabote etmek olan hesaplara uyarı yapmak çok da önemli değil.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
GaLadRim
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Şehri İstanbul

Mesaj gönderen GaLadRim »

Merhaba arkadaşlar,

Forum imzaları devasa boyutlarda olan forumseverlerimizin imzalarında her zaman düzenlemeler olacaktır. Bunun tek nedeni sizlere daha düzenli bir forum ortamı sağlamaktır..

Bilgilerinize sunar keyifli forumlar dilerim..

Not: Konu içerisindeki uygunsuz mesajlar silinmiştir. Devamı niteliğinde uyarı vermeksizin ceza-i yaptırım uygulanacaktır..

Sevgilerimle..

GaLadRim - Savaş Karagülmez
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

GaLadRim yazdı:Merhaba arkadaşlar,

Forum imzaları devasa boyutlarda olan forumseverlerimizin imzalarında her zaman düzenlemeler olacaktır. Bunun tek nedeni sizlere daha düzenli bir forum ortamı sağlamaktır..

Not: Konu içerisindeki uygunsuz mesajlar silinmiştir. Devamı niteliğinde uyarı vermeksizin ceza-i yaptırım uygulanacaktır..

Sevgilerimle..
Şu cümlelerin sonlarındaki 2 nokta (..) ne anlama geliyor bu yazdığınız yazıda Savaş bey ?

Tehdit olarak algılıyorum ben, bilmiyorum başka oyuncular nasıl algılıyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ultimatom

Mesaj gönderen Hengames »

BunudaBanlayin yazdı:
GaLadRim yazdı:Merhaba arkadaşlar,

Sevgilerimle..
Şu cümlelerin sonlarındaki 2 nokta (..) ne anlama geliyor bu yazdığınız yazıda Savaş bey ?

Tehdit olarak algılıyorum ben, bilmiyorum başka oyuncular nasıl algılıyor.

Şştt öyle deme öyle deme aman ha banlar falan muhtaç kalırız sonra rezil rüsva kahrü perişan oluruz.
Resim
Kullanıcı avatarı
JeweLRaeX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen JeweLRaeX »

Selamlar;

Sayın "GaLadRim"in söylediklerine ek olarak;
Burası bir forum sitesidir, çoğu kişinin imzası abartılı gibi geliyor bana abartılı resimler olduğu içinde boyutu bir hayli yüksek oluyor.Konuyu açan arkadaşımız gözlemlediim kadarıyla grafiker veya bu tür işlerle uğraşıyor.Bu konuda bizden daha deneyimli olduğunu düşünerek; İmzanızdaki resimlerin boyutu ne kadar yüksek olursa sayfanın açılması,sayfalar arası geçirler vs. o kadar geç olur.Abartılı olan ve boyut bakımından yüksek olan imzaların kaldırılması forum kullanıcılarında yararına olur.Konuyu boş yere abartmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

İki noktanın anlamı sinir,öfke,tehdit gibi şeyler değildir.Aşağıdaki metinden anlamını çıkartınız. ;)
İki noktayı yan yana koyarım çünkü bazen öyle cümleler kurarım ki, aslında orda bitmelidir o cümle. Yinede bitirmek istemem; devamında bir şeyler söylemek isterim hayasızca. Desenize üç nokta koy, onu da koyamam işte çünkü konuşmak istesem de söyleyecek söz kalmamıştır bu konuda . .

Keyifli forumlar dilerim.. :lol:
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team

Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ultimatom

Mesaj gönderen Hengames »

Sıkıntı orada değil dostum burası bir forum olduğuna göre oturumumuzda yaptıkları ve yapacakları işleri haber vererek yapmaları lazım. Eğerki imzaya bu kadar foto koymak yasaksa imza eklerken imzanıza en fazla 3 resim ekleyebilirsiniz yazsın. Ha yok yazmıcaksa Gm gelip benim imzamı habersizce silip haber vermeyip böyle bir kabalık yapacaksa zaten hiç tartışmayalım. Gerçi öylede oldu zaten.

Bide imzam habersiz silindiğinde imzama "imzamı kim siliyorsa mesaj atsın" yazısını yazdığımızda yine suçlu oluyoruz.Öyle dediler bize :|
Resim
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Öyle değilde, imza ekleme yerindeki ayarlarda bir küçültülme olsaydı o resim zaten boyuta sığmayacağından gözükmezdi ve biz onu kendimize göre ayarlayabilirdik.
Resim
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

XxPEERLESSxX yazdı:Öyle değilde, imza ekleme yerindeki ayarlarda bir küçültülme olsaydı o resim zaten boyuta sığmayacağından gözükmezdi ve biz onu kendimize göre ayarlayabilirdik.
İmzaya eklenecek resimlerde zaten bir sınırlama var. En fazla 470 pixel genişlik ve 100 pixel yüksekliğinde olabilir eklenecek resimler. Ayrıca imzada kullanılabilecek karakter sayısı da sınırlı.
Yani kullandığımız imzalar zaten forum sınırlamaları dahilinde.
Ancak birilerinin gözüne batmış ki kaldırmışlar. Ekledik biz de tekrardan sıkıntı yok.

Yine olursa biraz daha abartarak tekrar eklerim.
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

bordo yazdı:
XxPEERLESSxX yazdı:Öyle değilde, imza ekleme yerindeki ayarlarda bir küçültülme olsaydı o resim zaten boyuta sığmayacağından gözükmezdi ve biz onu kendimize göre ayarlayabilirdik.
İmzaya eklenecek resimlerde zaten bir sınırlama var. En fazla 470 pixel genişlik ve 100 pixel yüksekliğinde olabilir eklenecek resimler. Ayrıca imzada kullanılabilecek karakter sayısı da sınırlı.
Yani kullandığımız imzalar zaten forum sınırlamaları dahilinde.
Ancak birilerinin gözüne batmış ki kaldırmışlar. Ekledik biz de tekrardan sıkıntı yok.

Yine olursa biraz daha abartarak tekrar eklerim.
Abartarak tekrar eklemenizi hiç tavsiye etmem. Aksi halde forum hesabınız farklı türde cezai yaptırımlarla karşı karşıya kalacaktır. :!:

Not: Kendimden biliyorum :ugeek:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

İmzadaki resmin boyutu 300x100 olması lazım.
2006-2013

“Genel Etkileşim” sayfasına dön