oyuna ara veriyorum bırakıyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
fbes1907
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

oyuna ara veriyorum bırakıyorum

Mesaj gönderen fbes1907 »

mrb arkadaşlar 25.03.2013 tarihinde ultramrking karakterime verilen 3 gün sus yeme yezası yüzünden ikv yi bırakıyorum bana ana bacı söven adamlar alt f4 çekio ben şikayete basıyorum işlem yok gir çık atıyorum 3 gün sus almışım yeter artık bıkdım bu oyundan oyunu bırakıyorum herkez hakkını helal etsin.

meran

ultramrking
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Re: oyuna ara veriyorum bırakıyorum

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Yapacak bir şey yok sırf küfretmek için yeni karakter açıp plus alan var elbet onlar da susturuluyor ama bir yandan oyuna devam ediyorlar,karar senin.
2006-2013
fbes1907
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

ben küfretmedim hakaret etmedim yazıyıda sadece bazı arkadaşlara ulaşsın diye yazıyorum burdan biz 3 gün sus alınca millet hakkımızda yanlış düşünüo küfettik v.s diye ondan yazdım amacım reklamda yapmak değil isteyen araşdırabilirde beni meran sunucusunda oynayanlar tanır kimseye küfür edip kimseye sataşmam ikv yede çok emek verdim ama sabrım bitti bu kadar yan çara 3 aylık yükledim arkadaşlarla vedalaşmak için.
fbes1907
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

bana destekden sabah 09:15 civarında gelen cevapda susumun açıldığı belirtildi ve saat şuan 20:28 hala çar suslu şuanda oyunu bırakmış olmama rağmen size ikv nin bana destekde attığı cevabı gösteriyorum susun açıldığı yazıyo ama şuanda hala çar suslu yani ikv ekibi bizle bu kadar ilgileniyor.

İtirazınızı, hakkınızda gönderilen şikayet tekrar incelenerek cezanın haklı olduğuna karar verilmiştir. Devasa çevrimiçi oyunlarda, oyucular arasında iletişim oldukça yoğundur. Bu yüzden oyuncular kimi zaman kendilerini istemedikleri bir tartışmaların içinde bulabilirler. Sizin yaşamış olduğunuz sorunda böyle bir durumdur. Sizlerden ricamız böylesi tatsız durumların ortaya çıkmaması için oyun ortamında, çevreyi yada sizi rahatsız eden kişilere herhangi bir yanıt vermeden direk yasaklayarak şikayet etmenizdir. Aksi halde bu kişilerle girilecek tartışmalarda kontrolün kaybedilip istenmeyen sözlerin söylenmesi olasıdır. Küfür edilerek alınan cezalar hakkında hiçbir mazeret kabul etmediğimiz için tatsız bir ceza almış bulunmaktasınız.

Cezalı geçen süre göz önüne alınarak ve aynı davranışı bir daha tekrarlamayacağınıza olan güvenimizden dolayı cezanız şu an itibari ile kaldırılmıştır.

Daha dikkatli olmanız dileği ile iyi eğlenceler.

ben tekrar ediyorum küfürde yok hakaretde beni tanıyan tanır meranda.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Bazen hatalar oluyor bunu çok büyümemen lazım sen kendini biliyorsan sorun olmaz.

Hmen ben küffetmedim diye isyan etme bak zati etmemişin yanlış bir algılama yada yanlış bir sistemden kaynaklı hata olablir.
Zati bir itirazın varsa itiraz edin diyor.
A R Z L O D O S
fbes1907
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

cezanız kaldırılmışdır dendi ceza hala kalkmadı buna yorumun ne kardeş.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

fbes1907 yazdı:cezanız kaldırılmışdır dendi ceza hala kalkmadı buna yorumun ne kardeş.
Yorumum çok basit ceza kalkıyor diye başka birnin cezası kalmış.

Bir ceza kaldırmış ama seninkine denk getiremeiş yarın bitiyor da. Affet onlarda yoğunlar :mrgreen:
A R Z L O D O S
fbes1907
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

kardeş ben ceza kaldırılmadı diye desteğe 8 mesaj atttım cevap dahi yok susu saniyesinde atabilen bi yönetim kaldırmayı yapamıyomu ben ciddi olarak bu olaydan dolayı o saatden itibaren ikv ye sadece 1 -2 yazı yazmak için giriyorum bunuda belirttim takan yok adamlar kısacası bize ikv yi bırakın diyolar bizde bırakıoz yapcak bişey yok mayısa kadar ara ara girişlert yapcam 1 mayısta tamamen bırakcam kısa girişlerimin sebebi ise oyunda kıramayacağım değer verdiğim arkadaşlar var onların ricaları üzerine gircem arada sadece sohbet amaçlı.

bakın size bi olay söylim bi oyunda benim kuzenime haksız yere 1 gün ban verdiler sonra 1 mesaj atıp açıkca özür dilediler ve kuzenime 1 günlük kayıpdan dolayı 10 günde anca kasabileceği hediye verdiler ikv ise hata yapar özürü hediyeyi bırak cevap dahi vermez haklıyız der kaldırdık der kaldırmaz.
fbes1907
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

konu kilit sus açılmış gerekli olan açıklama yapılmışdır aksaklıkdan dolayı özür de dilenmişdir.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön