Video Kalitesi Düşük Orjinal sesli
Eğlenmek amaçlı çekilmiş bir videodur... Kötü yorumlarını Kendine saklasın herkez İyi forumlar...
Türkxxvakitsiz >> Ahmet
xLORDKAOSx >> Süleyman
GodFreyxJuDGeoF >> Bilal
OŞimdiAskeR >> Oğuz
Bladeem >>> Ali
Lejyon >>> Emin
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ (49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX (49)Türkxxvakitsiz Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
xsavascix yazdı:Bu ne marifetmi marifet ilk kesimdir kopyalamak taklit etmek marıfet değildir ezolar
Bu Bır Marıfettır eLbette Netıcede Okadar Harcanan Bı Emek Var Sen Bu Emege KarsıLık Sadece Tbrık Ede BıLırsın Kotu Yorumunu Kendıne SakLa. 3 Saat 5 Saat Okadar Adam Urasıyor Bı EgLence Yapıyor Kendı Capında EgLenıyorLar Ne OLursa OLsun Kıskanma Kardesım. Emege Saygı Duy.100 Defada BaskaLarı Tarafından KesıLse..
Elinize emeğinize sağlık güzel kesim Orjinal sesiyle koymanız ayrı bi güzel olmuş kesinlikle kötü yorumları herkes kendine saklasın işin eğlencesinin farkına varanlar zaten ortada
Ben Sunuculrda ilk dedimi hatırlamıyorum Diğer arkadaşlara Teşekkür ederim...
Eğlence amaçlı yaptık yazdım Burada babanın Forumu değil İsteyen istediğini paylaşır
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ (49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX (49)Türkxxvakitsiz Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
Karıştı.