İmzam Neden Kaldırıldı?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

İmzam Neden Kaldırıldı?

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

???
2006-2013
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Re: İmzam Neden Kaldırıldı?

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Çok fazla büyük olanlar kaldırılmış.Benimkide baya yer kaplıyordu kaldırılmış azalttım tekrar ekledim. Sende tekrar sadelestirip koyabilirsin artık devir minimalizm devri :p
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ysrough »

Cılkını çıkaranlar olduğundan olmasın?

Açıkçası ben imza yetkilerinin yetkililer hariç bütün herkesten alınması taraftarıyım, yorumlardan fazla yer tutan imzalarla boğulmuş konular bir yerden sonra bıkkınlık veriyor artık!
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik

Bu işler böyle mi oluyor peki? Yer kaplıyor da ne demek allah aşkına,yeri geliyor sayfalarca inci sözlük muhabbeti oluyor konularda ve o adamlar serbest rahatça yazıyorlar.Hiçbir uyarıda bulunmadan mesaj yollamadan imza kaldırmak ne demek? İkv'nin resmi forumu yokken ben ikvonline.net de adminlik yapıyordum,bazı şeyleri biliyorum.Yapılanlar saçmalıktan başka bir şey değil.
2006-2013
vorssanter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen vorssanter »

Burası istanbul dostum burda her görevlinin kanun koyma yetkisi var doğaçlama hemde :)
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

izdirapgrafik yazdı:Bu işler böyle mi oluyor peki? Yer kaplıyor da ne demek allah aşkına,yeri geliyor sayfalarca inci sözlük muhabbeti oluyor konularda ve o adamlar serbest rahatça yazıyorlar.Hiçbir uyarıda bulunmadan mesaj yollamadan imza kaldırmak ne demek? İkv'nin resmi forumu yokken ben ikvonline.net de adminlik yapıyordum,bazı şeyleri biliyorum.Yapılanlar saçmalıktan başka bir şey değil.
Öncelikle selamlar;

Aynı durum benimde başıma geldi yetkili birine mesaj attım ve imzamın neden kaldırıldığını sordum gelen cevap ise çok ilginç;

"Merhaba,

Hiçbir oyuncu/kullanıcıya müsamaha göstermek, ayrımcılık yapma gibi bir durum söz konusu değildir. Tarafınıza yapılan uyarı aynı şekilde gerekli diğer kullanıcılara da yapılmaktadır.

Ayrıca bu tür durumlarda lütfen İletiyi Rapor Et seçeneği ile durumu bize iletiniz. Gerekli incelemelerden sonra yapılması gereken işlem gerçekleştirilecektir.

Bilginize."
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

Geçen hafta benim imzamı da silmişlerdi Hızlı Desteğe yazdım bir hafta oldu hala cevap gelecek sabırla bekliyorum :shock:

İstedikleri kadar silsinler. Resimlerin PSD versiyonları pc de mevcut olduktan sonra değiştirip değiştirip Resim Upload a yüklemek 1 dk almıyor.
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

İkv forum yetkililerin yetkilerini bu amaçlarla kullanması gerçekten kötü. Yönetici olmak herşey yapabilme anlamına gelmez.

Sınır koyun büyüklüğü küçülme uyarısı verin habersiz işlem yapmakta yeni adet oldu, bende de bir zamanlar Video vardı kaldırdılar. Kaldıracaksınız o halde koymamız için bir seçenek bulundurursunuz ?
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik

Aylardır aynı imzayı kullanıyorum,benden daha uzun süredir aynı imzaya sahip olanlar da var.Birgün gelip baktığımda imzanın yerinde yeller esiyor,aklımı kurcalıyorum sildim mi diye,arkadaşlara soruyorum size forum şifremi verdim mi diye.Tabii yöneticiler tarafından işe el atılma ihtimalini başta hiç değerlendirmiyorum çünkü aylardır duruyor o imza rahatça,sapasağlam.Eğer imzam veya imzalarımız sizlere rahatsızlık veriyorsa,göz zevkinizi,düşlediğiniz görüntü düzenini bozuyorsa kuralınızı baştan koyacaksınız.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Göze takıldığın için.

Neden mi? Yanlış hatırlamıyorsam bir resim konusu vardı arkadaşın eklemişti. Başkalarının tartışması yüzünden konu kilitlenmişti. Sende neden kaldırıldı felan yazmıştın sert çıkışmıştın. Ayrıca 6 ay gibi bir süre harcama yapmayalım demiştin. Artık senin çoğu hareketin göze batacak. Aynı bana yaptıkları gibi...

BAŞKADA BİR SEBEBİ YOK
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome

“Genel Etkileşim” sayfasına dön