Fotoğraftada anlaşılacağı gibi İKV artık kendi reklamını yapmayı bıraktı başka reklamlar
yapmaya başladı yuh başka birşey demiyorum böyle devam edin yakındır kapanması.
Hayattaki en büyük eğlencem; başkalarının ''Yapamazsın.'' dediği şeyleri başarmaktır. ByDIReCT Directxşifa Bydirect
Yaa sazanlık yapmayın. Bu reklam bilerek yapılmış bir reklam değil. %90 ihtimalle yöneticilerin dikkatsizliği yüzünden hesaba eklenmiş uygulamalar yüzünden oluyor. Yani anlayacağınız spam bunlar...
Oyunlarımıza ait resmi sayfalarımızda bizim tarafımızdan şimdiye dek oyunlarımıza ve camiaya ilişkin haberler dışında paylaşım yapmıyoruz. Bunu sayfalarımızı takip eden oyuncularımızda iyi biliyorlardır.
Yukarıda ekran görüntüsü olan ve sayfada paylaşımı yapılmış olan gönderiye hemen müdahalede bulunduk. Bu gönderinin sayfaya gönderim sebebini ise inceliyoruz.
Sobee tarafından hiçbir zaman bu tarz rahatsız edici veya zarar verecek içerikler paylaşılmayacağını da tüm oyuncularımıza önemle duyururuz.
Tamam bir sıkıntı olmuştur normaldir dedik ama görüyorsunuz 1-2 hafta sonra yine devam ediyor.
Böyle olursa sayfayı beğenmekten vazgececem...
Konu hakkında bilgi sahibi olduklarını belirttikleri halde hala durumu kontrol altına alamamış olmaları hoş değil, bu konuda size katılıyorum. İlgisizliğin de bu kadarı ama!
Nerull açıklamasında rahatsız edici reklam olmayacaktır diyor fakat giriş ekranındaki flashlar acayip şekilde kasıyor. Madem öyle onlarada bir ayar geçin jpeg tarzında koyun vs vs
ysrough yazdı:Konu hakkında bilgi sahibi olduklarını belirttikleri halde hala durumu kontrol altına alamamış olmaları hoş değil, bu konuda size katılıyorum. İlgisizliğin de bu kadarı ama!
Her lafa bilip bilmeden atlamayın laf boyle tiplere sinir oluyorum adamların ellerindemi spam bunlar adam ellerinden geldigince cabuk kaldırıyolar daha ne istiyosun yani töbe töbe
Bu olumsuz durum hakkında merakınızın gitmesi için kısa bir açıklama yapmak istiyorum.
Belirttiğiniz mesajları engellemek için 7 gündür Facebook sayfa ayarlarında birçok değişiklik yapılmıştır. Sorun şimdilik çözülmüş gibi görünüyor. Hata kaynağı bulunmasının uzun sürme nedeni; Facebook kaynaklı yetki ayarlarından kaynaklandığını tespit ettik. Bilinçli şekilde yapılmadığı tekrardan belirtmek isteriz.